Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53, @danielkabn- babulky, tak vy sa stretnete v utorok??? Tak to je super!
Ja idem na kontrolu v nedeľu, teda veľmi sa jej obávam, totiež pustili ma so stimulkou teraz len tak-tak, našli mi veľkú cystu, ktorá sa mi vytvorila počas Dekáču, má vraj 3cm a čakajú do nedele, kým aj domrškujem, či sa bude pomaly zmenšovať, ak sa nebude zmenšovať, čaká ma "rýchla smrť",
Danielka a koľko si pichala doteraz? Na koľko Ti znižovali dávku? Aspoň vieš, že reaguješ.
Inak @majka21 akú máš tú mršku teraz? Ja ani neviem, že som mala asi 2 dni a odvtedy strašne slabučkú, akokeby nič. dávno som takú nemala, myslím, že aj Danielka má takú ...
@bielalady no moja tomu by som neverila ze sa dokaze vytvorit cysta hmmmm ano stretneme sa 🙂
@danielka, ďakujem, ja sa zatial cítim dobre,len som akási nafúknutá, ale bojím sa pondelkovej kontroly, lebo mne sa zas tvorí málo vajíčok....Možno som len plná vody...celý deň čajíkujem, pomaly mi bude aj ušami tiecť a to pijem dákych 2,5l denne
Neboj, to ešte nič neznamená zatial, že reaguješ trocha viac, snaž sa vela piť a jesť jogurty a mliečne výrobky...aj kto má nábeh na OHSS, k OPU sa dostane, ale oni už vedia čo s tým a ako na to, preto ti aj znížili dávky...neboj, bude dobre 🙂
@bielalady, ja som mala mršku slabú dokopy nejaké 3 dni, akurát jeden deň tak normálne ako aj mávam a dnes už len 2-3kvapky ráno a už je preč a dúfam, že najbližších 9 mesiacov ma nenavštívi... 😉
Ja si myslím, že tú mršku ovplyvnuje aj provera a injekcie či už dekáč alebo diphereline...
Ja si napríklad pichám konské dávky 225menopur, to som mala aj pri prvej stimulke a bolo iba 5 vajok, tak som zvedavá kolko ich bude teraz...
@makovicka53, áno spravila sa mi velikánska cysta počas Dekáču, keď som nastupovala na ivf, tak som nič nemala. Človek by ani neveril, ako sa mi nič nedarí, ani s tou PN tento týždeň, zabije ma už asi tá nedeľa, modlím sa, aby sa strácala tá cysta, musím ísť ďalej. Preto Ty si už ďaleko, neboj, netestuj už, iba sa stresuješ, počkaj na krvičku, tfuj-tfuj-tfuj a onedlho budeš 2v1. 🙂
@danielkabn a to aj Teba tak príííšerne bolí hlava ako mňa.... ty kokso...
@bielalady moja to ma ozaj mrzi...drzim silno palce aby to dopadlo ok...a hlavne aby si sla na ivf bez problemov 🙂 ...
@miminkad skus zavolat dr. neviem zatial som ho cez viknd nepotrebovala...deje sa nieco?
zienky ked idem po ET na prvu krvicku...robia aj utz a ak ano aky odspodu ci cez brusko 🙂 dakujem
ahoj bola som vo stvrtok pre istotu na sone ked som mala to spinenie a nieje nieco v poriadku embriko ma mat so zltkovym vackom nejake fraktury a tie gatova nevidela potom som bola este na sone u krajkovica a ten tiez nic nevidel tam, mam prist v pondelok znova ☹ ☹
@makovicka53 ale nie,nedeje,len mam prist na sono na 10DC a asi to vyjde na vikend
@miminkad ahaa tak podla mna ta objednaju na pondelok...mozno aj cez vikend 😉
@helenka12 no moja silno drzim aplceky nech je vsetko v poriadku a nech sa embrijko dobre 🙂
@miminkad no co ti ja viem...mala som dost velke bolesti brucha ale uz ustupili..vcera som troska spinila ale uz je dobre a v pondelok chcem ist na krvicku 🙂
Ahojte, pomozte mi prosim Vas ak viete... Prave som bola cikat a na papieri bola krv, jasnocervena a voda v mise bola tiez cervena, takze to nebolo len take spinenie, IUI bola v stredu, takze som 3. den po ☹ Stalo sa Vam to niektorej? Cely den mam intimku kvoli Utrosu ale ta je cista (teda, okrem rozpusteneho Utrogestanu). Velmi sa bojim ☹ Napiste mi prosim, ak ste o tom niektora poculi... Dakujem 😢 Este Vas chcem poprosit ci nemate niektora cislo na niektoreho z heliosackych lekarov kam by som sa dovolala v takejto pohotovosti... Lebo myslim ze ani zajtra rano sa na recepciu nedovolam ☹
@miminkad, určite robia sono aj cez víkendy, ja som napr. objednaná na zajtra- v nedeľu, robia od 8.00, ale ak netreba prísť súrne, tak Ťa asi objednanú na najbližší pracovný deň.
@helenka12, no hádam to v pondelok už uvidia, to si ideš dať stretko s danielkou a makovičkou?
@makovicka53, tak zajtra sa už pravdepodobne dozvieš, ako na tom vyzeráte, určite dobre a všetky obavy už zmiznú...
@zuzanka7834, ja nemám skúsenosť s IUI, tak Ti neviem poradiť, ale určite sa tam ráno od 8.00 na recepciu dovoláš, robia určite aj cez víkend, teda od 8.00 hod.
@miminkad robia aj cez vikend, ja som bola na sone v nedelu, ale boli sme objednani.
@zuzanka7834- zajtra v nedeľu má službu Galo, ale na neho moblné číslo neviem.. iba na Mikulovú a Krajkoviča
@bielalady v pondelok idem na krvicku 😉 ale ano uz sa to krati hlavne je ze mi je uz OK 😵
@makovicka53 tak dufam,ze sa tam cosi kukli.pondelok budem na teba mysliet,nech to dobre dopadne
@bielalady dufam,ze to nejako zvladneme prisposobit s pracou
@zuzanka7834 ahojky a nemas chytene mocove cesty? ked mas intimku cistu 😉 cislo najdes na heliosackej stranke 😉
@bielalady @makovicka53 dakujem baby, ja hlava pomatena, ma v tom soku nenapadlo kuknut ich stranku 😕 Myslim, ze keby to boli mocove cesty, mala by som bolesti, ale mna nic neboli 😕 Raz som mala zapal MC, lenze vtedy som nekrvacala iba to ohromne bolelo 😔 Nestretli ste sa s tym niektora? Toto bola uz nasa tretia IUI, predtym sa mi nic take nestalo ☹
Viem, ze robia aj vikendy, ale ked sme tam my boli v nedelu, recepcia bola zatvorena, nebola tam ziadna sestra na dvihanie telefonu 😕
Makovicka drzim Ti na pondelok velke palceky, nech Ta cakaju dobre spravy 🙂
@zuzanka7834 dakujem si zlata...a mas istotu ze to bolo odspodu myslim ta krv..skus zavolat Krajkovicovi on ti povie co a ako 😉
@zuzanka7834 skus urologicky caj a brusnice.pri moceni palenie nemas?alebo nemocis menej a casto?ale ak sa to zopakuje,tak by som sla radsej na pohotovost,aby sa to nerozvinulo a nebol to nakoniec aj zapal obliciek.ale urcite popijaj urologicky caj a tie brusnice by boli dobre
nasla som si to cislo a cinkla som Krajkovi, povedal, ze tak kratko po IUI by som krvacat nemala ale ze problem by to bol keby to trvalo tak 5dni, mam nahodit kludovy rezim a zajtra rano zavolat, dal mi cislo na ambulanciu 😕 Dost rychlo ma zrusil, ale som rada, ze aspon zdvihol 😕 Chapem ho, ved je sobota vecer... A utros mam jest, nie vkladat... Babulky drzte mi palce...
@miminkad juj ist k nam na pohotovost by nemalo vyznam, ved oni nevedeli ani co je pregnyl, ako sa miesa a kde sa picha... a to som bola na gynekologickom oddeleni, nie na vseobecnej pohotovosti... 😠

@makovicka53,asi máš pravdu,ale Gáťová mi hovorila,že je to dobré a poobede mi volala koordinátorka a povedala,že moc reagujem..takže ma to vyviedlo z rovnováhy 😒 šak uvidíme utorok zasa,ty si si koľko pichala,resp.čo si mala ako stimulačku?