Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zuzanka7834 nuz tak to je super gynekologia.to kde je taka?asi nepoznaju sukl a nobel.super,taky doktory 😨
ahojte 😉
@bielalady,ja si pichám Puregon teraz 125 jednotiek,predtým som mala 150 jednotiek a mršinu som mala veľmi slabú,ale bola normál 6 dní,ale slabá 😒
@majka21,ja pijem 3,5 litra až 4 litre,jogurty som zatiaľ nejedla,iba mlieko si dávam,ale to nezarátavam do tekutín,pijem iba vodu,nechutia mi čaje vôbec,pijem len vodu čistú a dnes som si dala trochu grepovej šťavy 🙂
no dúfam,že sa k OPU dostanem 😵
@makovicka53,tak sa stretneme..ty pôjdeš aspoň s radostnou správou,s dvoma koľajničkami 🙂
ja som taká nafúknutá,ale cez noc to prejde a ráno som v pohode
@danielkabn nebojkaj to som aj ja mavala to z tych injekcii 😉 ..dufajme ze ano 😉
@danielkabn, neboj k OPU sa určite dostaneš. Ja som už zvedavá, ako dnes dopadla bielalady 😉
Aj ja som nafúknutá a k tomu ešte mám aj zvýšený tlak a to som doteraz s tlakom nikdy problémy nemala, ale na diphereline je napísané, že zvyšuje tlak, tak si z toho nerobím nič 😉
Ahojte kočky,
ja som bola dnes v Helíku, toľko ľudí tam dnes bolo, tak dlho som tam ešte nečakala!
Nooo, cysta sa vraj zmenšuje, folíky rastú, vraj je so mnou spokojný, dali mi aj PN od Heliosu, čo štandardne nerobia.
Neviete, kedy mi zavolajú ohľadom prípadnej zmeny nastavenia jednotiek injekcií z výsledkov krvi, keďže dnes je nedeľa? To si mám dnes pichnúť, to isté množstvo ako aj včera?
Babulky, tak nakoniec sa zajtra stretnete v Heliose v počte 4 kusov budúcich 2v1 a nie 3!
Vám teda je! Všetkým Vám (Majka,Danka,Makovička,Helenka) prajem, nech odchádzate s výsledkom ktorý očakávate.. a hlavne s úsmevom !
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@bielalady si zlata dakujem 🙂 podla mna ak ti nic nepovedali tak si pichni tu istu davku 🙂
ahojte babulky 🙂
dnes je konečne krajšie,žiadny vetrisko a mraky 😉
@bielalady,aj ty ideš utorok do Helíka?ešte,že ti tá cysta ustupuje a že ti dali PN,to je super 😉
@majka21,ty si inú konskú dávku picháš,no mňa by roztrhlo,ja už cítim aj so zníženou dávkou vaječníky,dúfam,že to nie je nič zlé,ja sa fakt bojím,ty si si to už zažila 2krát proces ivf,tak vieš,čo je to.. 😒
ty si doma,alebo chodíš do roboty? ja ešte chodím do roboty,muž ma ráno zavezie,v robote celý deň sedím,tak je to v pohode,popíjam si vodu a ťukám si do pc 😀 ale dnes som už 7 deň v stimulke,tak zachvíľu aj OPU,dekáč mám len do nedele už 😕
@makovicka53,ako sa máš,zajtra sa stretáme hovoríš? 🙂
@danielkabn moja nerobila som si..pockam si uz na krv..ved vcera mi neukazalo nic...kaslem ja na testy pockam si ja len na tu krvicku a dnes som zvedava na sqelu 🙂
@makovicka53,kto je to squela? nepoznám..ty si si robila včera testík a nič? no hádam zajtra sa to prelomí 🙂
@danielkabn ano vcera rranko som testovala a nic...dufajme...to je jedna kocka z temy ....cakanie po transfere....
Ahojte koceny 🙂
Ako sa mate, stimulantky nase? @danielkabn myslis, ze budes potrebovat ten dekac? Ak ano, daj mi dnes vediet, zajtra mi pride mamina, tak by som ho mohla po nej poslat do PD 😉 Som rada, ze foliky rastu, tesim sa s tebou 🙂
@helenka12 ako si dopadla?
@makovicka53 uz sa ti to krati, budem velmi drzat palce 😉
Nuz ale vy mate zajtra ine stretko v heliku, to tam bude veseloooo 😀 hlavne, aby ste vsetky dobre dopadli, budem na tu vasu partiu mysliet 😉
@sylvestra,ďakujeme 😵 🙂
len neviem,či ho budem potrebovať,keď ideme do Helíka až zajtra,do nedele mám ešte dekáč 😒
ty si koľko stimulovala?
ja som rada,že mám foliky,ale podľa toho,ako ma bolia vaječníky,tak si myslím,že je to až moc..znižovali mi dávku zo 150 na 125,ale strašne cítim vaječníky,neviem,či to tak má byť 😒 😕
@danielkabn ja som mala stimulku 14 dni, brala som Gonal. uvidis, co ti zajtra povedia. ak by sa ti to malo natiahnut, napis, ja by som ti to trebars aj postou poslala expres rekomando 😀 Ked citis vajecniky, to je normalka, ja som ich citila tusim este po transfere.predsalen stimulacia je stimulacia, treba ratat aj s bolestami, aj s tlakmi v podbrusku. ale neboj, je to na dobry ucel 😵
Ahojte kočky.
@danielkabn, to je normálka, že cítiš vaječníky. Aj ja ich už začínam cítiť, ja som bola dnes na sone a krvičke. Ledva mi zobrali krv, ešte sestrička spomínala, že som ako jedna neviem aké priezvisko začala spomínať, niečo na D...lebo ani ona ho presne nevedela, tak som si hneď spomenula na teba. Začala mi splietať, že mi zoberú z nohy alebo z krku, tak som si pomyslela nech nesrandujú, veď ja musím ešte odšoférovať 130 km domov, ale nakoniec na tretí vpich horko-ťažko sa jej to podarilo. 😀
Na sone som bola u Gala, pýtala som sa, že ako, tak mi len tolko povedal, že sme na začiatku, folíky tam sú ale mohlo by ich byť aj viac, no ako vždy. 😒 Uvidíme ako budú ďalej rásť, ale zatial čo sa týka počtu folíkov, tak asi táto stimulka vyzerá najlepšie, ale to len tak potichúčky, aby som nezakríkla. 😉
Ja do práce nechodím, ja som nezamestnaná, ale už keď som v stredu bola u Gátovej, tak mi hneď nakázala PN-ku, ale keďže som doma tak ju nepotrebujem. 🙂
Držkám ti palčeky na bohatú a kvalitnú úrodičku. 🙂
@makovicka53 tfuj, tfuj, tfuj....na pozitívny výsledok. 😵
@majka21 si zlata dakujem pekne haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam haaaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵
@danielkabn 😉
@majka21 ahoj, to je dobra spravicka, ze to zatial vyzera najlepsie, len tak dalej, drzim palceky 😵 . aj ty mas problemy s odberom? to ma mrzi, vy dve s danielkou si chudence vytrpite a hlavne teraz, ked sa pocas stimulky chodi na odbery ako na hodiny klavira.este ze su sestricky trpezlive. dievcence, vydrzat, vsetko zle je na nieco dobre 😉
@makovicka53 nuz a ja ti posielam zopar tehu virusikov na zvysenie hcg, tak len papaaaaj TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@danielkabn, tak teraz už asi budeme dve slávne... 😀 😀 😀
to nevadí keď robíš, pokial máš sedavú prácu a dobre znášaš hormony, tak je to o.k. Pri druhej stimulke som aj ja bola v práci ešte deň pred OPU, potrebovali ma, ale potom som už bola doma až kým som nemala výsledky v rukách.
Ja som si písala aj s kočkami, ktoré OPU riešili týždňovou dovolenkou a pracovali aj pred a aj po.
@sylvestra, ďakujem, ale ja som doteraz problém s odbermi nemala. Na jednej ruke nemám žilu a tá druhá úbohá, tá je už samá jazva, tá si už niečo vytrpela. Dnes mi brali s predzápästia, ale dalo sa.
Toto bol dnes prípad ako pri prvom ivf keď mi nevedeli narkozu pichnúť lebo nemali kde, schovali sa mi žily. 😀 😀 😀
@helenka12 tak som na teba myslela...ale toto som necakala, velmi mi je z toho smutno. mrzi ma to, moja. ☹ a srdiecko by mu uz malo bit? a nebije? je mozne, ze este len zacne? brali ti aj krvicku? joj, moja, dufam, ze sa este v stredu stane nejaky zazrak, budem sa za teba modlit.
@helenka12 moja moc ma to mrzi..tak som verila ze to bude OK ☹ ...ale este sa moze vselico zmenit do stredy dufajme ze zabojuje 😉 silno drzim palcek 😉
@helenka12 - Ty to nemyslíš vážne?Plačem, ... 😢 ale neverím tomu, nech sa na to pozrú kurnik poriadne!
a s @majka21 ste sa nestretli?
@makovicka53 - držím zajtra palčeky !
@danielkabn- ja už vaječníky prestávam cítiť, dnes mi volali, vraj si mám dávku zvýšiť na 150 jednotiek.
K O Č K Y - MYSLÍM NA VÁS VŠETKY !!!
@sylvestra , DIK,ale bola som u gatovej o stvrtok a nezdalo sa jej to tak som isla ku krajkovi a prisla aj gatova a pozerali tospolu,cakali do dnes ziadna zmena ,embriko sanevija tak ako tak som sa musela objednat u svojej gyn.a ta mi povedala,ze zakrok v piatok pred tym este krv,moč a nejake vysetrenie ani neviem mam prist v stredu rano ani som nevnimala co hovorili som s toho hotova ☹ ☹ ☹
@bielalady
@makovicka53

@zuzanka7834 no moja..tak drzim silno palce daj zajtra vediet ..snad to do rana prejde 🙂a bolesti bruska nemas?