icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
11. apr 2011

@bielalady dakujem 😵

makovicka53
11. apr 2011

@helenka12 moja zlata..drz sa mi...vela sil prajem

majka21
11. apr 2011

@helenka,myslela som na teba a je mi to moc lúto ☹ ☹ ☹ V ktorom týždni si ak sa smiem spýtať?
@bielalady, možno sme sa aj videli, ale nepoznáme sa.

danielkabn
12. apr 2011

ahojte 😅
@helenka12,je mi to hrozne moc ľúto,je to tak nespravodlivé...držím ti palčeky,aby si sa čo najskôr z toho dostala a pustila sa ďalej 😒
mi to tiež nemáme vôbec vyhrané,dnes nám embryologička povedala,že máme 0% morfológiu,a ja mám strašne veľa vajíčok,to preto,že mám pco a mám zvýšiť príjem tekutín,čiže z 3-4 litrov na 5 ☹ a vraj to bude ťažké..ale že nemáme stresovať...tak nestresujte sa,keď vám niečo takéto povedia ☹ ☹ 😖
@bielalady,ja som ťa dnes videla,aj som sa na teba usmiala,ale si bola zamračená a smutná..ja som sedela pri vešiaku,muž pri mne stál..tam,kde sa čaká na krv,to už som bola po odbere a po sone..čakali sme na embryologičku.
Mne dnes pichli aj ževraj štipľavú injekciu,ale mňa to vôbec ani neštípalo,ani nebolelo,ani vôbec..tak neviem 😖
No a v piatok alebo pondelok na odber,už mám veľa vajíčok,pravý vaječník 16ks a ľavý 14 ks,šak to aj pekne tlačí 😒
A vy ako?
@makovicka53,teba som tam dnes nevidela,skúsila som dedukovať z fotky,čo si tu mala,ale už nemáš..ale keď príšerne veľa ľudí tam vždy je..ale ako ste dopadli,držala som ti dnes palčeky,tak dúfam,že nás potešíš 🙂
@sylvestra,teba bolela tá injekcia do svalu,tá ževraj štipľavka? lebo u mňa nič

makovicka53
12. apr 2011

@danielkabn ahojky no hrozne moc ludi bolo sla som ku gaťovej na sono..zlata zena...na sone nevidela nic zatial...cakam netrpezlivo na krv ..sliznicu som mala 10mm a trosku aj spinim som sa jej na to zabudla opytat hmmm..ked mi budu volat tak sa opytam

danielkabn
12. apr 2011

@makovicka53,a ty si ma videla? ja som tiež bola u Gaťovej,tá,keď mi začala počítať foliky..na jednom vaječníku 16 a na druhom 14...tak zahlásila,že vás má čo tlačiť..a potom ale veď ide Veľká noc,tak musím mať vajcia pripravené 😀 😀 😀 😀
ja mám sliznicu 11,5,povedali mi,že to je veľmi dobré...akurát že mužík to má na h...o ☹ ☹ tak nám embryologička nepovedala ani odhadom,akú máme šancu pri jeho spermiograme 😖 ☹
volať nám budú asi až po tretej,aj minule mi tak volali,a to tam bolo ešte viac ľudí 😕
držím ti moc palčeky!

makovicka53
12. apr 2011

@danielkabn nie nevidela no si sa musela riedne zasmiat 😀 ....tak urodicka je vyborna a nenavrhla vam odber z nadsemennikov?neboj oni sa nejak vynajdu aby bolo dobre 😉 ja mavam so sliznicou problem preto som ostala prekvapena ze 10 mm...vidim ze ty ju mas vybornu 🙂 drzim tiez palceky

danielkabn
12. apr 2011

@makovicka53,no ale @bielalady som videla,ale dnes bola nejaká smutná,aj som ju chcela osloviť,ale som nemala potom odvahu,keď som ju tak videla 😒
jasné,že som sa smiala,aj Mikulová sa zasmiala 😀 😀
úrodu mám teda zatiaľ požehnanú,ale problém u muža nie je v počte,ale v tom,že má 0% morfológiu a povedali nám to až teraz ☹ 😠 😠 a ďakujem ti 🙂

renka1801
12. apr 2011

Ahojte žienky snažilky, aj ja som bola dnes v Heliose a malo by to byť už posledný krát. Musím sa pochváliť, potvrdené tehotenstvo , ideme do 8. týždňa a dnes sme videli a aj počuli srdiečko. Ja som bola iba na sone pri Krajkovi , tak som Vás asi niktorú nezaregistrovala. Dnes tam ale bolo tiež veľa ludí , pred týždňom v utorok sme tam boli 3 žienky. Držím Vám všetkým palčeky, aby ste to zvládli ako my, a dúfam že to všetky dotiahneme až do úspešného konca.

makovicka53
12. apr 2011

@makovicka53 zial to nevyslo ☹(((

petuska123
12. apr 2011

@makovicka53 ☹ hm skoda..preco??? netusiis asi.a teraz ket??

danielkabn
12. apr 2011

@renka1801,gratulujem ti 🙂
@makovicka53,už ti volali?

danielkabn
12. apr 2011

@renka1801,gratulujem ti 🙂 napíšem ti IP
@makovicka53,už ti volali?

zdenka1234
12. apr 2011

Ahoj dievčatá.. Ja som tu prvý krát a vidím,že Vás veľa chodí do Martina...sú tam super ľudia a vždy sa snažia pomôcť a všetkých potešiť...mi sme tam chodili rok a podarilo sa nám otehotnieť..sme po IVF a sme práve v 21.týždni...Ja som mala 11vajíčkov ale nakoniec sa dali použiť 4 a ostali nám 2embryá a z toho sa jedno uchytilo a rastie nám náš anjelik 🙂) Ja Vám držím palce a určite sa to podarí len treba dúfam a vždy pozitívne myslieť tak ako mi 🙂))))

zdenka1234
12. apr 2011

@renka1801 gratulujem 🙂

renka1801
12. apr 2011

dakujem žienky

bielalady
12. apr 2011

@danielkabn- Ahoj Danka, ja som dnes NEBOLA v Helíku, takže mňa smutnú si nemohla vidieť, taká kombinácia neexistuje.. 😀 , my ideme do Heliosu zajtra aj na pohovor s embryologičkou.
Ako to, že ste sa až teraz dozvedeli, že máte 0% morfológiu, nám už predým povedali, že morfológiu tiež nemáme nič moc... a pýtala si sa, ako dopadol trial wasch?
@makovicka53- nechápem, čo sa stalo?
@renka1801- blahoželám, koľká nádhera !
@zdenka1234, ahoj, je super, že nás tu príde niekto povzbudiť !

Kočky, ja neviem, začínam mať taký pocit, že kto má zlý spermiogram a zlú morfológiu, tak to ivf-ko moc nevychádza, všimla som si, že kto má dobré tieto výsledky tak vedia pomôcť, je tu niekto kto mal zlé výsledky spg a v kombinácií so zdravou žienkou Helios dopomohol ku zdravému bábätku?

danielkabn
12. apr 2011

ahoj @bielalady,no tak máš dvojníčku 🙂 pretože si veľmi dobre pamätám,ako si vyzerala a dnes tam bolo také dievča,vysoké,štíhle,dlhé blond vlasy a kukala sa na mňa,ale sklonila hlavu 😀 😀
no ako sme sa to dozvedeli až dnes,tak to je ďaľšia chyba Dr.Krajkoviča,dnes nám to totiž povedala až embryologička,ale už pri prvom spg,keď nám hovoril výsledky,tak toto nám nepovedal a v počítači to bolo,lebo nám to ukazovala 😠 😠 😠
trial dopadol lepšie,máme aspoň niečo pohyblivé a aj tie zhluky,čo sa mu robia,pri 1.spg bolo 90%,pri 2.spg 60% a pri 3spg ten trial ich bolo už len 30%,tých zhlukov...ale morfológia 0%...takže som z toho vykoľajená a mierne naštvaná,viem,že s tým nič neovplyvním,ale mohli sme počkať s ivf..aspoň dva mesiace,lebo mali sme aj stresy,aj muž bol chorý,tak by viacej vitamínov popapal 😒 no a teraz neviem,ako dopadneme,lebo keď sme sa jej dnes pýtali tej embryologičky aspoň nech nám povie orientačne % úspešnosti,tak to nechcela a radšej to zahovorila ☹ 😖 😖
v piatok mám ešte kontrolu a pondelok idem na OPU,mám už 30 vajíčok a všetko ma tlačí 😒

bielalady
12. apr 2011

@danielkabn- 30 vajíčok??? Fúúú, to akosi ozaj moc, ale fajne, ja som v nedeľu na prvej kontrole mala len 11 dokopy, uvidíme zajtra, nám výsledky spg a morfológie povedala Gaťová hneď na začiatku, takže sme vedeli , do čoho ideme. Aspoň že sa Vám tie zhluky už minimalizujú, tak Tebe už povedali, že ideš v pondelok na OPU?Už sa nám to ozaj blíži... konečne! Som zvedavá, kedy budem mať kontrolu ja a kedy OPU, ale asi niečo tesne..
Zajtra dám vedieť...

danielkabn
12. apr 2011

@bielalady,no mám to tak,že na jednom mám 10 veľkých a 6 malých a na druhom vaječníku mám 14ks,ale to neviem,to som už nestihla zaregistrovať,aké sú veľké..ale tlačí ma riadne 😒 a znížili mi zasa dávku na 108 jednotiek.
Gaťová mi povedala,že mám toho dosť,dnes som dostala aj ževraj štipľavku,nič som necítila,tak sa zajtra teš 😀
blíži sa to..ja musím dúfať...je mi ľúto,že to makovičke nevyšlo,držala som jej moc palčeky 😒
Drž sa zajtra 😉

zdenka1234
12. apr 2011

@makovicka53 je to škoda...ale tak treba dúfať..držím palce 😉

zdenka1234
12. apr 2011

@bielalady som rada ,že som vás povzbudila aspoň takto...je to ťažké ale potom ten výsledok stojí zato 😉 držím palce všetkým 🙂 😉

izzie27
12. apr 2011

@makovicka53 ahoj tak mi je to luto. ☹ Teraz si oddychni, nacerpaj nove sily a na dalsi pokus to uz určite výde.
@renka1801 gratulujem a tesim sa s tebou.

makovicka53
12. apr 2011

@bielalady moja neviem co sa stalo jednoducho tam nie je nic ☹ absolutne O HCG....

makovicka53
12. apr 2011

@zdenka1234 ano...dakujem snazim sa z celch sil 🙂

makovicka53
12. apr 2011

@izzie27 moja dufam ze mas pravdu...tak som tomu verila a nic absolutne nic nulove HCG....

cherry1981
12. apr 2011

Ja sa Vas chcem opytat, mozno odveci otazka. Citala som si stranku o Heliose, zevraj sa zaoberaju aj inymi vykonami ako je umele oplodnenie. Ja mam teraz zdravotne problemy a dneska som i´´odisla od gynekologicky, uz mam vybaveneho gynekologa, ale chcela by som sa opytat na Helios. Tam keby som sa chcela ist poradit ohladom mojho zdravotneho problemu musi ma tam odoslat moj gynekolg? Alebo akym sposobom to tam chodi? Tam si mozem tiez vybavit gynekologa? 😕 Plati sa tam za konzultaciu, vysetrenie? prosim poradte pripadne aj do posty. 😒

majka21
12. apr 2011

@makovicka53, je mi to moc lúto a verila som tomu, že tam budú //, ale hlavu hore, trocha si oddychni a bojuj ďalej. 🙂
@renka1801 gratulujem a teším sa s tebou. Opatrujte sa. 😵

makovicka53
12. apr 2011

@majka21 dakujem ti..snazim sa byt v pohode 🙂

helenka12
12. apr 2011

@majka21 teraz v 9 tyzdni ☹ ☹