Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@danielkabn to bola ale pekna urodicka. pekne sa im prihováraj na dialku
@majka21 @bielalady v stredu sa drzte. OPU nie take hrozne.Nemusite sa báť.
Dúfam, že vy tri to tu už prelomíte a potom my sa v lete pridáme.
🙂
@danielkabn- sa Ti teraz hovorí, keď máš po tom, čo??? 😀
No ale asi ozaj každá to vydržíme, len tá cesta ráno do MT bude skľučujúca, už keď budem ležať, tak to nevadí...,
Parádnu si mala úrodičku, téééda, Ty budeš mať čochvíľa toľko embryjok, že si budeš môcť ešte aj vyberať!
Super, len nech pekne rastú...
A o koľkej si tam dnes ráno prišla???Za ako dlho si zabuvala? Nedali Ti ani šancu sa spamätať?
Mala si šťastie, že si mala Gaťovú, ja ako sa poznám zase natrafím na Gala, no moje nervy! No ale čo už!
Dnes som prišla na sono posledná, už sa balili preč, tak na mňa zvláštne pozrel, ale pekne ma vyšetril!
Mne dodnes nič nepichli, tak dievčatá, neviem, čo Vám to pichali do toho zadku! 😝
@majka21, ja sa na Teba už teším, som rada, že tam bude niekto s kým pokecám... myslíš, že bude dnes vadiť, keď si dám pichnúť ten Pregnyl nie o 21.00 ale o 22.00?
@sylvestra- Ty si taký náš anjelik, vždy povzbudíš tými správnymi slovami a nabudíš nás.... je fajn, že je tu niekto, kto nás takto "drží nad vodou".
@bielalady,ahoj moja,no hovorí,ale neboj,najhoršie sú tie bolesti potom,keď ti prestane účinkovať injekcia,ja cikám stále po stojačky 😀
My sme tam boli už o štvrť na osem,prednostne ma brali ešte na sono,a potom medzitým sa mužovi ešte brala krv,kvôli tým pohl.chorobám a žtlačke a ja som sedela vonku a ma zavolali.
To bolo tak o trištvrte na osem,zabuvala som na sále,lebo mne musela tú flexi ihlu zaviesť až anesteziologička,nikomu to totiž nešlo a keď zaviedla,hovorí mi,už vám ide vodička a ja cítim a bum,viac neviem,iba ma potom sestrička capala po tvári a pýta sa ma,že ako..a ja že ale super,dobre sa mi spalo 😀 😀
Mne vtedy pichali dvakrát volalo sa to hcg,neviem,prečo tebe to nedávali...
@danielkabn- a čo si cítila, keď si už zaspávala, si niečo ozaj cítila?
a koľko ste platili za toľko vydarených vajok?
No tak pekne cikaj postojačky, vraj zajtra by to malo už ustúpiť... podala si dnes pekný výkon... si zaslúžiš aj bolestné od manžela, ja som si už stanovila... 😀
@bielalady,platili sme za 15 vajíčok,761 eur,sme úplne bez peňazí momentálne,ak budú nanučikovia,čo dúfam,že budú si budeme musieť požičať ☹ ☹
bolestné nechcem,až po pôrode 😀 za 9 mesiacov
@danielkabn, fúúú, to ste ozaj dosť platili, to by som ani ja asi nechcela bolestné, tiež neviem, či naškrabeme na prípadné zmrazovanie.... tak ale už máte niečo v hrsti, a určite veľa ostane, takže sa nemusíš obávať, tieto peniažky Ti už čoskoro prinesú zaslúžené ovocie - o 9 mesiacov v podobe malinkého klbka.. a choď pod perinku už oddychovať ! Zajtra daj vedieť, ako sa majú malé bublinky...
@bielalady,ja som v perinke odkedy sme došli domkov 🙂 ešte že vymyleli laptopy 🙂
no dám,dúfam,že to všetky prežijú,juj, držím im moc palčeky 🙂
@danielkabn Krasna a radostna Velkonocna uroda.Len nech sa teraz pekne vyvíjaju.Kedy budes volat? Držim palčeky,nech to všetko dobre dopadne.Posielam pozitivnu energiu 🙂
🙂
@danielkabn ahoj babula, som rada, ze si to takto hrdinsky zvladla a velmi sa tesim z tvojej urodicky. ty si fakt budes moct robit konkurz na embryjka - teba si dam, a teba nie 😀 zajtra cakame dobre spravicky, ako sa tvoje bublinky maju. pekne oddychuj a nezabudaj na vodu,nech sa tie svinstva rychlo vyplavia 😉 a na utros nezabudni tiez, to je tvoja nova povinnost 😉
@bielalady moja, naozaj sa nicoho neboj, pri sone dostanes tabletocku na naladu a ked pojdes na zakrok a daju ti anestezku, o par sekund budes hotova 😀 vypnu ti obraz, aj zvuk 😀 nemusis si z toho robit ziadne stresy.
ahoj @bberika,ďakujem ti veľmi 😉 voláme zajtra,zasa ma čaká ťažká noc 😲
@sylvestra mamimka,čo by sme tu bez teba na stránke robili? ty veľmi posielaš pozitívnu energiu a srandu 😀 pošli mi prosím aj tehu vírusíky a aj ty @bberika,nech je ďaľšia veľkonočná úroda 😀 😀
ten utroš si mám dať už zajtra asi..tuším to mám tak napísané a ešte musím absolvovať aj 4 injekcie do piatku,to zvládnem..len nech to zvládnu bublinky,aby som si mohla fakt vyberať a zvyšok budú nanučiky 😀 😀 😀
@danielkabn Neboj sa,rano budu same dobre spravicky 🙂 .tfuj,tfuj,tfuj.Velmi rada ti posielam tehu vyrusiky........Vsetkym vam prajem,nech vam to vyjde.Treba tomu verit,že všetko bude OK a že aj v tvojom brušku bude čo nevidiet rast babatko 🙂 .
@danielkabn Dufam,ze si dobre pochytala vyrusiky 🙂 .Zatial pekne oddychuj a zajtra čakame dobre spravičky 🙂 .Papa
@bberika to je super, ze ti nebyva zle. mne este byva, ale zda sa mi, ze tych nevolnosti uz akosi ubuda 🙂 musim si zaklopkat. Brusko pomaly rastie, prave dnes som zistila, ze ma tlacia na bruchu nohavice, ktore som doteraz nosila a boli mi velmi pohodlne. asi prichadza cas na vymenu garderoby 🙂 veru, taham uz 4 mesiac, strasne to leti, ani sa nenazdam, a cloviecik bude uz tu 😀
@danielkabn tak teda na veceru ti posielam riadnu porciu tehu virusikov TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT dobru chut a nech ti padnu na uzitok 😉 a tie telefonaty embryotetam - nemaj z nich obavy, skor je to taka zvedavost a vzrusenie, ked vies, ze kdesi v dialke sa prave rodi zaklad tvojich detusikov 😉 len na ne pekne mysli a zajtra nas urcite potesis dobrou spravickou 😉
@ame ja som tiež po prvom IVF a nemáme ani mrazáčikov, tak som sa objednala ku Gáťovej na konzultáciu vo štvrtok po veľkej noci... ale chcem vedieť, že prečo to nevyšlo... musí byť predsa nejaké vysvetlenie... tak sme dve... ja by som to najradšej absolvovala hneď, ale musíme asi nejakú chvíľu počkať...
@daska1977 ahoj, ja som mala aj jedneho mrazacika, ale ani to nevyslo, myslim, ze ziaden dr. ti nepovie, preco sa to neujalo, nevedia, je to na prirode ci nahode....viem, ze do dalsieho kola sa moze ist cca 3 mesiace po dopichani hormonov, kedze ja som pichala vo februari, v juni by som chcela zacat. Mna objednali velmi rychlo, uz zajtra idem. Som sa akosi sama tam nanominovala. 🙂
@ame moja drzkajte sa...no a mne nedorazila stale ja nechapemq ale brucho ma boli
@sylvestra ahoj moja ano mrcha este nedosla...brucho ma dnes zacalo pobolievat... dnes v praci zhon ..ale inac pohodka
@danielkabn- tak ako?Budeš volať?
Inak a prečo Ťa čakajú ešte 4 injekcie? Na čo sú?
A inak to každá je po tom Pregnyle taká unavená?
@daska1977- ahoj a to sa môže nahlásiť sa na konzultáciu v Heliose aj v ISCARE a to potom si vyberieš?
Počula si lepšie ohlasy na ISCARE?
@makovicka53- no toto, hádam už dorazí, skús to vínečko a vaňu, ako kedysi keď sme sa bavili...
a áno @sylvestra a @bberika nám tu posielajú pozitívnu energiu v čase krízy ..., ďakujeme Vám...
🙂
ahojky @bielalady,ráno som si volala,tak sa nám oplodnilo nakoniec 17 kúskov,ešte dve trojkové sa podarili,čo som nečakala..tak budeme ešte doplácať 66 eur,ale nevadí,len nech sa vyvíjajú tak,ako majú..len by ma zaujímalo,že prečo im zatiaľ nedali známky,ale to až štvrtok,ako nám povedala 😒
ja som po pregnyle nebola unavená,tak normál..tie injekcie,čo si musím dať pichnúť sa to volá že Solmedrol,to mi predpísala Gáťová,neviem prečo,ale do piatku každý deň jednu a treba veľa bielkovín,tak mi predpísala aj Nutridrink,to sa dá,je to chutné..ja mám zvýšené riziko,že by som mohla dostať OHSS,lebo mám polycyst.vaječníky,tak asi zato 😉
@danielkabn- tak super, že na Teba Gaťová takto dohliada... a už sa teším na ten štvrtok, kedy nám povieš, ako sa vyvíjajú.... ja som dnes skapatá- doslova- to je po tom Pregnyle, aj akokeby som opuchla - oči....takže sa "teším" ako budem vyzerať dokaličená zajtra... 😀
@majka21! Si tu? Tak zajtra stretko?
Tebe po tom Pregnyle nič nie je?

@sylvestra, ďakujeme ti velmi pekne. Bielalady ma predbehla, takže už vieš, v stredu ideme do toho spoločne a dúfam, že to už konečne prelomíme a začne vlna tehotenstiev. 🙂 Potom nám pošleš tehu vírusíky 😀