Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte,ja som dnes bola v Helíku si po výsledky hysteroskopie čo mi odoberali vzorky z maternice a sliznice a všetko ok . Babky taká som rada 🙂 🙂 No a zvýšila sa mi sliznica čo 8 mesiacov bola 3 mm teraz 7 mm možno sa po tomto rozhýbala . Takže dúfam že sa už zavŕta malý človiečik do mňa 😲 😲 /už by som tak veľmi chcela ,že keby to prišlo tak Vás prídem všetky osobne vybozkávať 😀 😀
No a manželíka rozvod nakoniec prešiel a nanjnovšie pred našími priateľmi povedal ,že by ma v živote nevymenil ,lebo takú ženu by nestretol 😅
ahoj @iculienka2376,teším sa s tebou 😉 aj zato,že ste si to s manželíkom vysvetlili,no šak kde by našiel lepšiu žienku? 😵 😵 😵
@iculienka2376, - no vidíš babula, som Ti hovorila, že sa to dá obísť nejakými trikmi, asi si začala nejaké používať 😀 .
Som rada, že aj tie výsledky máš v poriadku, čoskoro sa pripojíš k nám ...
@danielkabn- no mne nič nepichali ako Vám- dodnes neviem prečo a ten Pregnyl ma neštípal... ale tieto dnešné následky... niečo strašné, srdce mi ide rozhodiť, tvár mám už ako melón, oči ani nehovorím...- nepoznávam sa... pijem a pijem...bojím, bojím. aby to nebol OHSS.
No neviem, kde sa nám Majka stratila... hádam zajtra príde ! 🙂
@bielalady, hlavne kľud a veľa tekutín,vypi 4 litre,a nič si neprivolávaj,OHSS sa prejavuje vracaním,plnením brucha,nafúknutím,nedá sa ti dýchať..to som dostala včera inštrukcie na papieri,v prípade,žeby sa to prejavilo,hneď volať do Helíka+ pokyny,čo mám užívať a tak.Neboj sa,zajtra ťa poriešia..zoberú ti vajká a bude lepšie,ale piť musíš stále..mňa napríklad stále smädí,odkedy som si začala pichať decapeptyl,tak nemám problém s pitím vody,každý deň dodržujem tie 3,5 až 4 litre.Drž sa a mysli pozitívne,mne to pomáha teraz 🙂
Ahojte zienky, ako sa dnes mate? Uz mate dobroty napecene?
@bberika ja sa snazim vyuzivat vychadzky a kedze mi este byva zle, tak som niekedy rada, ze mam silu aspon na nejake drobne domace prace. ale ked vyjdem po schodoch, fucim ako lokomotiva, a to byvame na 1.poschodi 😀
@makovicka53 no veru, bielalady ma pravdu, skuste tej mrske nejako dopomoct /tepla vana, cervene vinko, tutu-mutu 😉 /
@danielkabn no a ze muzik ma nulovu morfosku 😀 krasne sa vam oplodnilo, velmi som rada, isto aj tebe odlahlo, vsak?
@bielalady ani mne pri stimulke nic nepichali, takze neboj,nie si vynimka. asi si to ani ty, ani ja nepotrebovala 😉 zajtra spomen pred odberom na sone, ako sa citis, nech sa na to mrknu. necitala si si pribalove letaky k tym stimulacnym injekciam? ja som si to pred stimulkou citala a boli tam take veci, ze som zirala. dokonca pri gonale boli mozne zmeny a opuchy v oblasti tvare...tak mrkni, ci to nemozu byt nejake vedlajsie ucinky...ale ak to zajtra spomenies, nic tym nepokazis, aspon budes kludnejsia.
@iculienka2376 ahoj, to je super, ze mas dobre vysledky aj sliznicu mas peknu, tak je to u teba vsetko na dobrej ceste. kukam, ze aj muzicek sa polepsil, co ma velmi tesi...ber to tak, ze aj muzi maju obcas svoje dni 😉
ahoj @sylvestra,odľahlo mi to je pravda,ale keď som počúvala ráno tetu embrošku,všetko mi jedno nebolo,že ako sa potrápila so spermošmi..lebo to mal veľmi veľmi pomalé a furt sa mu to zhlukovalo...no a bojím bojím,ako to pôjde ďalej,predsa len,ďalších 72 hodín je najdôležitejších,strašne sa modlím a myslím nato,aby mi aspoň jedno embryjko vydržalo do bruška a aspoň jeden nanučik,ale šťastná by som bola všetkým 🙂 ja mám krásne vajká,ale muž to má naprd...ako poznamenali...no čo už 😒
ja tento rok nerobím na veľkú noc nič,ani nevarím,ani neupratujem,ani nepečiem..pretože sobotu máme vklad a nepohnem sa z postele ani na minútu 🙂 🙂 ešte že mám takú dobrú svokru,aj mi niečo upečie,aj nám už kúpili šunku a povedala všetkým v rodine,že žiadne návštevy,lebo...
@sylvestra,chcela som sa ťa spýtať,akú vysokú si mala sliznicu,keď ti vkladali embryjko? ja som mala včera 13mm,vraj krásne,dúfam,že to tak zostane
@danielkabn podla mna je dolezite, ze sa vobec vajka oplodnili a ked ich mas za taky pekny pruteny velkonocny kosicek 🙂 tak verim, ze nejake urcite vydrzi do bruska, i do mraziacika 😉 nuz a robis dobre, ze budes mat cez sviatky taky vegac. ved sviatky budu tak ci tak, aj so spinavymi oknami 🙂 hlavne ze budes mat pohodku, aby sa bublinka dobre zahryzkala 🙂 ja som mala pri vklade tusim 11-12 mm, nepamatam si pekne, tiez spominali, ze pekne
@sylvestra S tym fučanim to poznam.Tiež sa rychlo zadycham.Ale mozu za to tie moje kg navyše 🙂 ,nie teho.Aj ja snažim vyuzivat vychadzky,aj ked samej sa prechadzat sa mi velakrat nechce.Dnes som sa prekonala a prezliekla periny a šuchla jedno okno.Inak domacim pracam velmi neublížim 🙂 .A dobroty budem vypekat asi zajtra,alebo vo štvrtok.Niesme velmi na sladke,tak sa velmi nemusim trapit 🙂 .A kupačov necakame,lebo mame v rodine same baby.A ty si ako na tom s dobrotami?
@sylvestra a ešte som sa ťa chcela spýtať,keď ste si volali druhý deň embyológiu,tak vám hneď povedali známky,či až ten tretí deň?
Ahojte kočky. Som tu, ešte žijem. 😀
@bielalady, ja som v pohode, len som ako v piatom mesiaci nafúknutá a velmi ma bolia prsia, nedá sa ich ani dotknúť.
Ohladom toho pregnylu, ja si myslím, že to nie je problém, v BA mi aj prvý aj druhý raz dávali pichnúť o 22.00. Prvý raz ma brali na operačku 8.45 a druhý raz 8.10, ale zajtra im to potom povedz, kedy ti pichali.
@danielkabn, gratulujem, super výsledok. Držím ti palce, aby z nich čo najviac prežilo. 😵 a to čo ti vložia, aby dobojovalo až do 9.mesiaca. 😵
@sylvestra, ďakujeme za podporu. Ty si náš anjelik. 😉
Kočky ja sa bojíííím!!! 😒
@bielalady
@danielkabn Babenky ten solumedrol je na to aby sa netvorila tekutina niekde v podbrušku, ja som ju mala a až potom mi predpísali solumedrol (trošku neskoro 😖 ) a to mi tú tekutinu ešte aj vyberali ( nič príjemné) - mala som nafúknuté brucho a ťažšie sa mi dýchalo....
@majka21,ahooj a neboj..šak vieš,ako to chodí a tentokrát to bude úspešné,šak sa nenadarmo hovorí,do tretice všetko dobré 🙂
ja som tiež bola veľmi nafúknutá a prsia ma bolia ešte stále..treba veľa piť 😉
ďakujem ti za prianie,si zlatá,to isté prajem aj ja tebe,lebo ty si to už zaslúžiš!!! 🙂
@danielkabn, ďakujem, ale bojím sa velmi, lebo mám málo folíkov a ktovie vajká akej kvality budú, ale dúfam, že bude aspoň jeden bojovník, ktorý dobojuje do úspešného konca a neopustí ma nasledujúcich 9 mesiacov. Ale keďže myslíme pozitívne, tak musí to už vyjsť. 😵
@bberika ja sa chystam nieco narychlo upiect zajtra a pozajtra - ale nie vela..nieco slane pre draheho a sladke pre seba.matros uz mam a drahy bude tie dva dni v BA, tak budem mat casu ako ceciny. ku mne tiez moc kupacov nechodi, iba chlapske zastupenie rodiny - svagor so synovcom a to je pohodka 😎
@danielkabn mne na druhy den tiez nepovedali znamky. tusim az pri dalsom telefonate, ked uz bolo viac dni po icsi, tam to uz asi zacalo byt vidno, ako sa ktore delia...ale pred transferom vam embryoteta urobi pohovor a vsetucko s vami prejde, vysvetli, ako sa ktore delilo, takze budes v obraze 😉
@majka21 no vitaj stratena zienka, priznaj sa, ty si isto uzivas s drahym 🙂 a neboooooj, nemas coho. budes tam aj s bieloulady, tak sa potiahnete jedna druhu 😉 drzim vam obom palce, nech to ma hladky priebeh a hlavne nech mate pekne a kvalitne vajka 😉 zajtra na vas myslime!
Dievcence, dakujem vam za mile slova. Viem, ze su tu na koni aj ine temicky, ale tato mi akosi prirastla k srdcu aj s vami a vsetkym velmi drzim palce, aby ste cim skor i vy zazili tie pekne okamihy s babatkom v brusku. Ako same vidime, u niektorej to pride skor, u inej neskor, ale verim, ze kazda sa docka a to je to najdolezitejsie a o to nam ide 😵
Ahojte kocky,
mne dnes volali z Helika mame schválenu 2.žiadost, takze vo stvrtok ideme na pohovor ku koordinátorke.
@iculienka2376 tesim sa s tebou, ze si to muz nakoniec rozmyslel 🙂
@majka21 majka neboj sa budeme na vás vsetky mysliet a uvidis vsetko dobre dopadne.
@makovicka53,dnes sme volali,máme 17 oplodnených vajíčok 🙂 ďalej si máme volať až štvrtok,tak to bude prelomový deň,drž nám palčeky 😉
@izzie27,tak šup do druhého kola a tentokrát nech to výjde na 100% 😉
Ahojte, tak dnes sme boli podpisat ziadost do druheho kola. A hned po schvaleni ideme do toho. Dr. povedala, ze som mala prvy raz velmi kvalitne embrya a tak mi este vzali krv na testy, ci moje telo nevytvara protilatky proti embryu a pod.
@izzie27 super, ze ju uz mas schvalenu, ved im to trvalo len 6 tyzdnov 😀 V lete ides do toho?
@majka21 nemaj boja, mne videli pred OPU len 6 folikov a bolo z toho 5 vajok, len 4 sa oplodnili a z toho 2 sa dostali do pekneho stadia blastocysty, mozno ich budes mat menej, ale budu kvalitnejsie
@sylvestra zasa budem potrebovat drziak pri pichani stiplaviek, myslim, ze ho tam este nenamontovali 😀 😀
@danielkabn tedaaaa, ty mas aku krasnu urodicku 🙂 🙂 uz dlho som necitala, ze by mal niekto tolko vajicok, super
😉
@makovicka53 mas IP odo mna
@ame,ahoj a díky..no mala som 22 vajíčok po odbere a dnes som volala,že 17 sa oplodnilo,mali sme icsi a pk máme..dúfam,že to vydrží aspoň polovica 🙂
bojím sa,lebo muž má veľmi zlé spermie a museli ich doslova hľadať..ale tak našli,keď už sa to aspoň oplodnilo 🙂
držím ti palčeky do ďalšieho kola 😉
@ivanka7799 o je super ja tam tiez zavolam ,teraz mi pisala jedna kocka co som s nou bola na OPU ze im krajko odporucil IUI ,lebo 2 ivf oze byt az za 3 mesiace aj tebe to oporuili? ☹ ☹
@helenka12 Ahoj, no my ked sme boli na prvom tak nám povedali že je jedine IVF tak predpokladám že aj druhý krát to asi tak bude... 😉
Ahojte kočeny.... včera sme boli v heliose, podpísala som žiadosť do druhého kola a @ame aj mne dnes brali krv ráno na také isté testy ako si ty spomínala 🙂
Tiež som videla baby čo išli na OPU, aspon si myslím.. 🙂 (ktoré ste boli v dnes na OPU ráno?)
@danielkabn dakujem .. no to dufam, ze to bude uspesne..................tesim sa spolu s tebou, ze mas taku skvelu urodu. Hlavne aby to dobre dopadlo. a to dopadne. Neboj sa ty nič. Budes nasledovat sylvestru.

@bielalady,verím,že poviem...šak sa bublinkám prihováram snáď celý deň 😀 😀
mne ten pregnyl nič nespravil,ale každá reagujeme inak,tak to neber ako niečo zlé..niektoré babule kričali,že ich tie injekcie,čo aj mne pichali do svalu,že hrozne štípali a mňa iba tá druhá,tá prvá vôbec 😉
ozaj,kde sa nám stratila @majka21?