Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
tak čaute všetky snažilky aj budúce maminky, pripájam sa do Vašej témy aj ja
som 9 deň po 1 IUI, zatiaľ bez príznakov a bez pocitov výsledky budú v stredu, ale divné je že nemám žiadne pocity ani príznaky ani nič, ak nevýjde IUI odporúčajú na IVF tak zvažujeme z manželíkom aj kvôli finančnej situácií aj kôli tým všetkým hormónom, trocha sa toho bojím aj keď ja som v poriadku.
Všetkým Vám držím palce, aby Vám to vyšlo 🙂
@akra Ahoj, tie injekcie sú v pohode, ja som ich niekedy cítila a niekedy zasa nie 😉 ale dá sa to prežiť... neboj zvládneš to 🙂
@ursula5 Ahoj, aj my tebe držíme palce aby vám to už teraz vyšlo 😵 a čo sa týka príznakov...ešte je asi skoro 😎 neboj... 😉
@bberika, - a môže ísť na amnio aj žena ktorá je po ivf a je do 35 r., to Ťa tam sami od seba asi hneď nepošlú, ale asi sa musíš pýtať. A to amnio Ti kde robili, či u svojej gyn.? Alebo je na to špeciálny doktor? A naozaj sa to dá prežiť?
@akra, neboj nič, Dekáč trošku štípe, ako aj ostatné podobné inj., najlepšie bude keď si to budeš pichať sama podľa mňa, lebo v jeden deň Ťa bude štípať menej, inokedy viacej, vtedy Ty sama cítiš, či si to vstrekovať pomalšie, alebo rýchlejšie, alebo si popri tom môžeš oddýchnuť.... ja som mala na to grif, keď štípala, tak som si bruško počas pichania väčšou silou stláčala, tým som oklamala mozog, bolelo ma viac to zovretie ako inj. 😀 Neboj, najhoršia je prvá, potom to pôjde ... 🙂
@ivanka7799 ďakujem moc, myslíš že je skoro na príznaky??? ktorési kočky cítili už na 5 - 7 deň a ja nič, iba hlad ma prepadá pod chvíľou...
@bielalady Vačšinou na amnio posielaju,ked sa im nevydia vysledky z krvi-tripltestov.Aj pred 35-kou.A mozno aj koli IVF.Mozno je tam vačšie riziko vrodenych chyb.Neviem to urcite,ale citala som nieco take na nete.Odporuci ti to tvoj gynekolog.Ale ak je vsetko OK,tak ta nema preco posielat na amnio.Mne to robila moja gynekologicka,ale nie kazdy gynekolog to robi.A prezit sa to naozaj da.Nie je to nic oproti tomu,co nas caka-porodu 🙂.Je to len neprijemne.Ale ked sa sustredis na toho drobceka na obrazovke,tak je to v pohode.Hrozi ti amnio?
Ahojte kočeny 😉 , pekný slniečkový piatok všetkým
@akra ako píšu kočky, dá sa to zvládnuť a isto si nájdeš spôsob, ktorý ti bude vyhovovať. myslím, že viaceré z nás potvrdia, že sa nám lepšie pichal dekapeptyl izbovej teploty, takže si ho treba určitý čas pred pichnutím vytiahnuť z chladničky...nech nie je studený... 😉
@bielalady ja som na amniocenteze zatiaľ nebola.minulý týždeň mi brali odbery na tie tripple testy. Na výsledky sa čaká 2 týždne, takže budúci týždeň sa dozviem, že je všetko ok 😀 teda dúfam 😀 . Ak bude ok, na amnio nepôjdem. ako písala bberika, tripple testy zisťujú mieru rizika genetických a vrodených chýb /down,rôzne iné syndrómy a pod./
@ursula5 ahoj, vitaj medzi nami, držíme palce, nech je iui úspešné 😉
ostatné babulky, ako sa držíte?
ahojte kočky,tak potvrdili nám,že som tehu,ale ☹ ☹ mám slabú hodnotu hcg,takže v stredu idem znova na krv a sono,lebo stále špiním,dnes som dostala k utrošu aj dufaston 😒
my sme robili aj testy,vyšli nám dve čiarky,jeden deň bola silnejšia a na druhý deň už slabšia,takže sa bojíme 😒 😒
Ahoj @danielkabn, to mi je lúto, ale nestrácaj nádej, nádej zomiera posledná. Bola by som velmi rada, keby ti to vyšlo, ale keď aj nie, nesmúť, máš ešte mrazáčikov. 🙂 Držím palce,. aby to dobre dopadlo. 😵
A kedy si si robila testík? Na kolký deň?
ahoj @majka,test sme robili 10 deň po ET poobede,lebo som začala špiniť,tak sme chceli vedieť,na čom sme,inak by som si ho vôbec nerobila..čiarka bola slabá,ale 11.deň už bola silnejšia,tak mi to dodalo nádej a potom včera už bola zasa slabšia tá čiarka...tak som vedela,že to nie je asi dobré..a k tomu to špinenie,nie je to intenzívne,ale je.. 😢 😢 😢 😢
ďakujem moc za palčeky 😉
@danielkabn Drzim ti silno palce,nech ti to dobre dopadne.Tie tabletky ti hadam pomozu udrzat to babo.A ked nie, tak ako pise majka21,mas este mrazacikov.Tak to nevzdavaj,hlavu hore 🙂
@danielkabn, neboj, pokial sa nespustí menzes tak je to o.k. Oddychuj a opatruj sa. Držím palce, moc-moc-moc. 😉
@danielkabn Dani, neboj, ja verím, že to bude dobré. Nesmieš strácať nádej, hlavne, že nekrvácaš, tak pekne užívaj liečiky a uvidíš, že aj to špinenie prestane 😉 . Veľmi na Teba myslím a držím silno palce!
@danielkabn- no je to ešte dobré si myslím.... neboj, bude to dobré !
Ja som tiež testovala jeden druh testu mi ukázal dve //, aj keď jednu slabú, ale predsa a iný druh testu mi neukázal nič, ja nešpiním zatiaľ, ale už do pondelka určite netestujem, akú hodnotu HCG si mala?
@danielkabn, neviem, pondelok je čochvíla tu a potom dám vedieť ako som dopadla. 🙂 Zatial mršku nemám, čo mala doraziť v utorok, v podbrušku ma pobolieva. Už sa neviem dočkať pondelka čo mi povedia. Toto čakanie je nekonečné. Mám vysoký tlak tak neviem čo mi s tým budú robiť. Taký že 140/92 a to je jedno či ráno či večer. ☹
ahojte aj ja vam vsetkym drzim palce ,nech vam v MT davaju len dobre spravicky 🙂 🙂
Dievcatá, ktoré cakáte na vysledky z krvičky držim vam palce.
@danielkabn držím palceky, moc,moc,moc
@ivanka7799 myslíš že je skoro ešte na príznaky, čítam tu kopec ale každá mala už príznaky skôr ako ja 10 deň neviem čo si o tom myslieť....
Neviem čo to výjde.... nemám z toho moc dobrý pocit, ale stále dúfam 🙂
Ahojte..môžem sa pridať?? Chodíme do MT do Heliosu a dnes som 3.deň od IUI...ake ste mali pocity??

@akra Z injekcii nemaj strach.Zvladli to ine,zvladnes to aj ty.Ved ide o dobru vec 🙂 ,tak hura do toho!!!