icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

sestricka2
8. máj 2011

@danielkabn ahoj chcem ta povzbudiť s tým duph to robia vždy pri špinení ty len hlavne vela oddychuj a veľa pi, ja si každý deň hovorím, milujem vás moje detičky, možno budú aj dve neviem 🙂 tak držím palce moc 🙂 🙂 🙂 🙂

danielkabn
8. máj 2011

ahojte,ďakujem všetkým za povzbudenie,ale naše maličké vzdalo boj 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@majka21,robil mi Krajkovič sono zo spodu,ale ak ti môžem poradiť,pýtaj si cez bruško...pretože preto naše maličké odišlo!!!!!!

majka21
8. máj 2011

@danielkabn, to akože prečo preto? Veď hádam vie Krajkovič prečo ti to robil odspodu,nie? A aj bberika písala, že robia odspodu.
Je mi to moc lúto, ale nevzdávaj to a bojuj ďalej. 🙂

danielkabn
8. máj 2011

@majka21,ja to nevzdávam..ale momentálne už nemám viac síl...možno keď robia kontrolu tak ako majú na 14 deň je to iné...ale mne robil zavčasu a tak to aj skončilo..a nebolo to mojou vinou

danielkabn
8. máj 2011

@majka21,nech ti to dopadne lepšie ako mne..aby si mala svoje dva batôžky v brušku,prajem ti to 😉 😉
to,čo som napísala,nebolo písané z hnevu,ale je to realita..ja nepochopím,prečo ma objednali na kontrolu 9 deň po ET..a povedali mi,že šak tak to má byť...

majca55
8. máj 2011

@danielkabn ahoj prečítala som čo sa ti stalo,máš pravdu sono vždy robia až na 14 deň,tak to vôbec nechápem prečo ťa tak zavolali.mrzí ma to viem čo prežívaš ja som to prežila pred polrokom a bolí to dodnes,no snažím sa znova o mimčo,lebo tá túžba je veľká.držím ti palce a súcitim ztebou.my ženy sme silné a dokážeme to.drž sa... 😉

danielkabn
8. máj 2011

@majca55,ďakujem 😖

majka21
8. máj 2011

@danielkabn, ďakujem. 🙂
Nechápem prečo ti tak tak skoro robili sono, to ti skôr krvičku mali už zobrať a na 14.deň zopakovať odber a sono.
Ale aj tak si myslím, že to tým nebude. Veď maternica je uzavretá a potom ani sexovať by sa nemalo, síce ja som sa na to ani nepýtala, či sa môže alebo nie, lebo polovička nie je doma.
držkaj sa a opatruj sa. Oddýchni si a keď sa budeš na to cítiť, tak šup do toho.

danielkabn
8. máj 2011

@majka21,prečo mi robili tak skoro sono sa už nedozvie nikto..ja som vtedy protestovala,sama som tej sestričke povedala,že je to zavčasu...ale oni povedali,že to tak má byť.
Čo sa týka toho sexu,tak nám ho nezakázal nikdy..ani keď som mu volala,že som začala špiniť,to bolo vlastne hneď na druhý deň po sone,čiže 10 deň po ET..takže toto tiež nepochopím..a keď sme boli piatok druhý krát na kontrole,tak tiež povedal,že sex môže byť..hlavne že vedel,že špiním,a my sme nato nepomysleli od stimulky doteraz 😖 😖
A tehotenský test som mala ukážkový v deň prvej kontroly,potom ako som začala špiniť po kontrole a začalo to slabnúť..keď mi robil sono,to zabolelo,doktor že to nič...takže viem,že to bolo tým určite. 😖 😖
viem @majka21,že ti to už máš isté..tak sa opatruj 😉

majka21
8. máj 2011

@danielkabn, isté to bude, len keď sa to narodí a ono tieto umelé sú také, že hocikedy sa vývoj môže zastaviť a hcg klesá. 🙂

bberika
8. máj 2011

@danielkabn Je mi straaašne luto,že to takto dopadlo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ .Verila som,ze sa Ti to podarí.Ale mas mrazacikov,nemusis to nastastie absolvovat vsetko este raz,takze šup sa do toho.Budem na teba silno mysliet a posielam veeeeela tehu vírusikov. A to sono robia od spodu asi preto,ze zo zaciatku to cez brusko nevidno.Mne zacala robit doktorka sono cez bruško az od 3-tieho mesiaca.

danielkabn
8. máj 2011

@bberika,ďakujem ti za tvoje slová aj za vírusíky😢 😢 😢 😢
keď mi robil doktor sono cez spodok,sám povedal,že to aj tak ešte nebude vidieť,len sliznicu..a to isté mi povedal,aj keď mi to robil cez brucho...nemám nato slov 😢 😢 😢

solinkarka
8. máj 2011

@danielkabn ahoj....je mi to moc luto, aj ja som si uz tym presla...teraz je to cerstve ale casom to preboli a bude dobre...len si ma trosku vystrasila tym sonom 😕 mna kukal zo spodu na 10dpo ale tiez este nic nevidel iba vysoko sliznicu a teraz sa bojim aby sa tym nieco nepokaslalo ☹

odrik
8. máj 2011

@danielkabn netrap sa! Ja som otehotnela neumelo a vcera to moje babatko vzdalo, bolo to moje druhe tehotenstvo, mam doma symceka, ale aj tak to boli! Mojej priatelke sa podarilo umelym oplodnenim az na 4.krat, ma zdraveho synceka! Drzim palce!!! Vela sil!!! Nevdavaj sa!!!

izzie27
8. máj 2011

@danielkabn je mi velmi luto co sa stalo. Teraz si musis hlavne oddýchnuť a sup na mrazáčikov. Hlavne sa nesmies vzdať. Prajem ti vela stastia a držim ti palce. Aj moja kamarátka to skusala a az na 6krát sa jej to podarilo a teraz ma krásne dvojičky.

zdenka1234
8. máj 2011

@danielkabn to je mi ľúto , že to nevyšlo ale neboj ono to príde. Mne robili sono na 14deň a od spodu stále a bolo tam vidno naše 2bábätká, cez brušku nebolo nič vidno.Nakoniec nám ostalo jedno mimčo a to sa zatiaľ drží. Takže držím palce aby Ti to vyšlo 😉 🙂
Držím palce aby to vyšlo všetkým babänkám ktoré čakajú na pozitívne správičky 🙂

danielkabn
9. máj 2011

@izzie27 a @zdenka1234,ďakujem vám ☹ ☹

ivanka7799
9. máj 2011

@danielkabn Ahoj, aj mne je ľúto že vám to nevyšlo ale nestrácaj nádej... teraz oddychuj... a potom hor sa na mrazáčikov.... veľa síl ti prajem.. 😉 a hlavu hore 🙂

sestricka2
9. máj 2011

ahojte tak dnes čakajú na pozitívne správičky 2 babenky mooc držím palce

sestricka2
9. máj 2011

@danielkabn drž sa nevzdávaj to

danielkabn
9. máj 2011

ahoj @sestricka2,nič iné nám nezostáva..ale začneme Ket až o mesiac,dva...teraz si musím oddýchnuť 😒
držím palčeky @bielalady a @majka21 😉
@ivanka7799,ďakujem za povzbudenie 😉

sestricka2
9. máj 2011

ahojte ako sa máte všetci, už som tu pozerala niekoľkokrát ale nikto nepíšete u nás je dnes krásny deň, aj keď fúka vietor, a ja som stále na internete lebo sa nemôžem na nič sústrediť, no dúfam ,že to veľkon. skupinke/ tým čo boli dnes na teste/ vyšlo, a vy ostatní, pozdravujem vás

danielkabn
9. máj 2011

@majka21 a @bielalady,už by ste mali vedieť výsledočky,tak dúfam,že sa teraz vytešujete pomaličky potichúčky 🙂

ivanka7799
9. máj 2011

@danielkabn No veru, už som aj ja zvedavá ako baby dopadli, dúfam že obidve pozitívne 😉

bberika
9. máj 2011

Aj ja cakam na najnovsie,dufam,ze dobre spravy.

bberika
9. máj 2011

@danielkabn Ako moja? Uz je trosku lepsie?

danielkabn
9. máj 2011

@bberika,išla som dnes už do roboty,aby som nato nemyslela..srdiečko ma bolí..to chce čas,ja viem 😖 😖 šak máme ešte tri šance,čo sa týka Ketka a tam sme mali jednotkové známky,čo nám mrazili...a viem,že to prvé sa uchytilo a hoci odišlo 😢 😢 tak ma to tak vnútorne povzbudzuje 😉

bberika
9. máj 2011

@danielkabn Neboj sa.Na buduce sa to urcite uz podari 🙂 .Trosku si oddychni,chcelo by to nejaku dobru dovolenku -pri mori( aj ja by som isla keby boli eurače) a o mesiac-dva šup sa na to.

odrik
9. máj 2011

@danielkabn ja ti nesmierne drzim palce!!! Urcite sa to podari. Oddychni telicko aj dusicku a vsetko bude len a len dobre!!!

danielkabn
9. máj 2011

@bberika,pri more by som šla hneď,ale máš pravdu,keby boli euráče..v Heliose sme nechali 1300 eur 😖,takže tento rok dovolenka nebude ☹ ☹ ☹
@odrik,ďakujem ti za podporu 😉 😉