Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@danielkabn
Jejda, nedakuj, ja teraz cakam druhe dietatko a vsetko je uplne zle, krvacam, gestacny vak je uz dlho prazdny ..., ale ved som Ti to vyssie pisala! Co narobim, caka ma zjavne to najhorsie, ale pan doktor chce este pockat, i ked nadej je takmer nulova! Co uz, aj taku tvar ma niekedy zivot! Musime VERIT!
Ani u nás dovolenka nebude, v Heliose sme nechali 1600€ a žiaľ bez pozitívnych správ ... 😢
Kočky, lúčim sa s Vami, nebudem už prispievať, dnes nastalo sklamanie, o ktorom už síce viem od soboty, odkedy som začala špiniť - na 12.deň.
Pozdravujem Vás všetky, obzvlášť Majku, Sylvestru, ktorá tu vždy bola, keď sme ju potrebovali ( vďaka Ti), Danku- ktorá to nevzdáva a bojuje ďalej, Bberiku, Sestricku2 ..., ..., ...,
Maji, dúfam, že Ty z našej slávnej trojky to úspešne dotiahneš do samého konca a teším sa na tehu správičky..., som rada, že som Ťa mohla spoznať, si super baba, aj dnes si ma podržala, hoci som vyzerala, že som o.k.
Pa.... Som rada, že existuje také fórum ako toto, kde sa vždy niekto nájde, kto Ti poradí .... VEĽKÁ VĎAKA VŠETKÝM.
@danielkabn dovolenka by bola super pre vás a v robote ako? som rada že to nevzdávaš, len je to dosť peňazí tieto ET,my sme tiež dokopy tak asi 1400, dlho sme šetrili, neviem ako ostatní, a pozerala som, koľko stojí KET, to môže byť dokopy nejakých 300, neviem, tak sa drž a oddychuj, a nabudúce sa to už určite podarí
@biela lady je mi to veľmi ľúto,tak som na vás myslela, keď sa ti bude chcieť tak sa ozvi,ta dovolenka by teraz aj vám prišla vhod
@bberika a ty kedy budeš mať výsledok z amniocentézy, a prečo ti nerobili len tripple test alebo robili
@sylvestra ty už vie výsledky tripple testu
@sestricka2 Normalne sa robi vačšinou tripletest az potom podla vysledku, v dakom 15-17 tom tt, amnio.Ale ja som bola na včasnej amnio,ta sa robi skor a tripletest mi budu robit teraz,ked budem mat vysledky z amnio.Neviem preco je to tak.Asi aby sme to skor zistili,ci je vsetko OK.Vysledky budu 18.5.
@bberika inak ja som niečo čítala v tých poučeniach pred ET, že sa robí amnio povinne neviem či každému, už si to nepamätám
@sestricka2,dovolenka tohto roku nebude,jedine keby nám ju niekto zasponzoroval..ale to je nereálne 😒 😒
V robote ok,aspoň som nemyslela stále na to,čo sa stalo..aj keď úplne sa nezahojím asi nikdy 😖
@bberika,máš úplnú pravdu,spravodlivosť totiž neexistuje 😖 😖 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@sestricka2 uz som mudrejsia tak mozem pisat, ja tiez nemam este 35 a triple testy netreba robit, ked ides na amnio, lebo to urobia z plodovej vody. Jednoducho pri IVF, ked sa robi ICSI pracuje embryologicka s genetickym materialom, preto je indikacne amnio. Nikto ta nebude nutit ani tlacit, niektori dr. urobia triple testy a ak by vysli zle vysledky posielaju na amnio, niektori posielaju hned, ked je aj neskorsi vek buducej mamicky. Takze sa netreba zbytocne dopredu stresovat. Ak to ma prist rozhodne sa kazda z nas.. a ja verim, ze vysledky budu len tie najlepsie, cize dobre.
@danielkabn je mi to luto, ale ked tomu das chvilku casu, potom pojdete znovu a hore hlavu, mate mrazacikov...to sa urcite podari.. . Ja sa sem tiez chodievam pozerat raz za cas.. ale dobre rady padnu vzdy vhod. 😉
@bielalady Ahoj moja, tak to mi je strašne ľúto že vám to nevyšlo,,,, a to som tak dúfala že práve ty ten neúspech zlomíš.......ten pocit je strašný......poznám ho ale neboj, to postupne prejde. Teraz oddychuj, načerpaj nové sily i keď len doma na záhradke 😉 , na slniečku a uvidíš že bude lepšie. Držkaj sa.... 🙂
Ahojte kočky. Som tehotnááááá, potvrdilo to aj sono aj krvička, v po.alebo v utorok ďalšie sono v helíku. 😵 😵 😵
Ďakujem vám všetkým čo ste na mňa mysleli a držali palčeky. 🙂
@sestricka2 Po IVF sa odporuca urobit amnio.Je tam vačšie riziko vyvojovych chorob.Ale nieje to povinne.Mozes odmietnut.
@bberika Odporúča sa ale nemusíš ísť keď sú všetky ostatné výsledky OK...takže vždy je to rozhodnutie len na nás...
@majka21 gratulujem a držím palce aby to bolo až do konca všetko OK...hlavne teraz kľud a oddych...prvé tri mesiace sú dôležité... 🙂 😉
@bielalady je mi to ľúto ale teraz oddych a potom skúsiť znova... ☹ 😉
@majka21 podľa mňa je to OK a však keď pôjdeš znova o týždeň tak sa spýtaš...aj mi sme sa museli pýtať lebo sme tiež boli v šoku z dobrej správy prvý krát 😉 😉 😀 😀
@bielalady, je mi to velmi lúto, ver mi, že aj dnes ráno som dúfala, keď si len špinila. Ja viem, bolí to.
Aj ja som velmi rada, že som ťa spoznala, si zlatá baba a hlavu hore...neboj, bude všetko o.k., len to potrebuje čas a vypnúť. Ak sa ti bude dať ozvi sa potom niekedy.
No a dnes ráno si vyzerala ozaj v pohode, aj keď viem, že to tak nebolo. Nedala si to vôbec poznať, klobúk dole. 🙂
Som rada, že som ti pomohla. 😵 Držkaj a opatruj sa.
@majka,teším sa s tebou..vyzerá to s tebou tak,že budeš mať dvojičky 🙂 🙂 aspoň ty si prelomila tú smolu,len sa opatruj a určite len oddychuj 😉 😉
Po treťom ivf si si to právom zaslúžila 🙂 🙂 🙂
Nezabudni nám posielať vírusíky spolu aj s @bberika a @sylvestra...my všetky ich potrebujeme 😉 😉
@majka21 tak pripájam sa k ostatným a gratulujem, konečne ti to vyšlo, tak sa pekne staraj o babätko, a napíš znova, a nevieš ako dopadla ta z partizanskeho, stretli ste sa tam dnes
ahojte.prosim vas kto mi napise kolko to vlastne bude stat.niekto povie ze to preplaca poistovna-.....tam mi povedali ze 1800e!!!??
@mare ahoj, cena zavisi od toho, ake lieky si vyberies (su drahsie v pere, lacnejsie v ampulkach...treba miesat), ci si budes platit PK – predlzenu kultivaciu embryi, ci budes chciet ICSI – napichnutien vajicka spermiou a pod.... my sme napriklad pri prvom pokuse nechali v sanatoriu 1 500 € a to cesty tam a spat neratam.
Ano, je to vysoka suma aj pri preplateni casti poistovnou, bohuzial.
Kočky velmi pekne vám všetkým ďakujem. 🙂
@danelkabn, si milá, no ale radšej dve ako ani jedno. 🙂 Včera keď mi volala dr.Gáťová, hneď som sa ju pýtala, či nebudú dve, tak povedala, že to je ešte skoro povedať.
@sestricka2, neviem ako dopadla tá kočka, lebo ona išla na wc, vtedy dorazili a ja som už pomedzi odchádzala, ale dúfam, že dobre, aj ona bola už po druhý raz.
Všetkým vám držím palce a my tehulky budeme mať velkú radosť keď sa čochvíla k nám pridáte. Posielam tehu vírusíky: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@sylvestra, tebe patrí velká vďaka za podporu a dobré rady.
@majka21,aj sem ešte budeš chodiť na stránku? inak mne piatok nemal ani kto zavolať,musela som si volať sama..aj keď to vtedy bolo pozitívne,už je to preč..som zvedavá,čo mi zajtra povedia v Helíku 😖
len sa riadne opatruj,dvojičky sú väčšie riziko a keď máš ešte ten vysoký tlak..aj ti niečo nato povedali a dali? či len klasika magnézium?
srdečná vďaka za vírusíky,treba posielať pravidelne 😉

@danielkabn Ved ja viem.My sme si Helik hradili sami,tak sme na tom podobne.Ale padlo by to vhod 🙂