icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
25. júl 2011

Ahojte kočky, zajtra mam este poslednu kontrolu a potom uz len OPU. tak držte palce.

danielkabn
25. júl 2011

@izzie27,takže štvrtok,alebo piatok opu? držím moc palčeky,nech je silná úrodička 😉 😉 😉

alinai
25. júl 2011

@jajabajaja Ahoj aj my už mame schvalene a ideme na konzul..s koordinatorkou 10.8 držsa a napiš čo a ako 😉

alinai
25. júl 2011

@izzie27 Ahoj,držim palce ,nech maš bohatu urodičku 😉

dahra
25. júl 2011

@jajabajaja - ahoj, nie. Ani mi to nenavrhli. Som z vlastnej iniciativy sla do tkanivovej banky v KE, robil to Dr. Bobak. Aj spg mu spravil este.

tanitta
25. júl 2011

@jajabajaja tema protilatky.. ano ivf-icsi sa obide problem "protilatok" oplodnenia vajickok ale neobide sa problem uhniezdenia a ten sa riesi prednisonom a hlavne CHRANENY!! styk aspon 3mesiace pred stimulkou aby telo zabudlo na to ze nejake protilatky su...znie to paradoxne ale je to tak ... na to pozor.....

krivka5
25. júl 2011

@jajabajaja my sme platili priblizne 850€ a to sme mali dlhy protokol,ICSI a nejake injekcie sme museli tiez dokupit,tak ta suma 1000€ je naozaj o.k.

lenkalienkava
25. júl 2011

@jajabajaja no ku mne bol veľmi milý,od začiatku som mala z neho príjemný pocit,ja ked som prišla domov po IVF tak som poctivo ležala a fakt minimálne sa hýbala,hneď som aj išla na PN a tak som sa šetrila až do porodu,som mu veľmi vďačná a teda aj celému kolektívu Helios,na druhý rok tam chcem ísť znova,dať si vložiť druhe vajíčko,dúfam,že sa tak pekne uhniezdi,ako to prvé.....Všetkým Vám prajem všetko šťastie sveta,pretože dieťatko je ten najvačší a najkrajší dar,žijem a dýcham iba pre moje dievčatko 🙂

ursula5
26. júl 2011

@jajabajaja aj my máme schválené a na pokec ideme vo štvrtok 🙂 tak zhruba narovnako sme na tom, idete do toho hneď alebo ešte budete čakať ja asi až na budúci cyklus keďže ešte ideme na dovolenku. Deržím palce

ame
26. júl 2011

@izzie27 ahoj, tak pevne verim, ze ti dnes nasli velaaaaa pekne velkych folikulov a vo stvrtok budu z nich same jednotkove vajicka, drzim palec a myslim na teba, drz sa 😉

ria191
26. júl 2011

@jajabajaja máš pravdu treba sa hlavne veľa rozprávať a informovať to je najdôležitejšie a treba si aj vedieť vybrať, lebo čo lekár to iný názor. Teraz keď sme boli na genetike kvôli veľmi zlému spermiogramu, tak sa Mudr. veľmi čudovala ako sme mohli podstúpiť IVF bez genetického vyšetrenia, potom človek zostane v pomykove a nevie, čo si ma o tom všetkom myslieť. Jeden povie to a druhý to a je len na nás ako sa rozhodneme 🙂 a práve na to je tu úžasný modrý koník a babenky, ktoré majú veľmi veľa skúseností a nám ostatným veľmi pomáhajú. 🙂

makovicka53
26. júl 2011

@ria191 ahojky mozem sa opytat...kto vas odporucil na genetiku?je to ohranicene vekom? alebo jednoducho ked je zly spg tak sa tam ma ist...my mame zlu morfologiu a ja zas problemy s rasto sliznice ☹

ria191
26. júl 2011

@makovicka53 nás doporučil Krajko, ale vyslovene som ho o to žiadala. Vekom to nie je ohraničené, ale na genetike nám Mudr. povedala, že keď je počet spermií pod 5 miliónov tak sa musí robiť genetické vyšetrenie podľa nejakej európskej normy nám morfológiu ani nedokázali spraviť kvôli malému množstvu.

makovicka53
26. júl 2011

@ria191 ahaa no my sme to mali nejak na hranici ten pocet ale morfologia strasn zla len 1% bolo dobre...a ja k tomu este aj tu sliznicu vsak teraz nam zrusili 2x KET a najlepsie na tom ze doktori nevedia co dalej....sila...

jajabajaja
26. júl 2011

@krivka5 to som rada

jajabajaja
26. júl 2011

@tanitta ano, to som uz pocula

jajabajaja
26. júl 2011

@lenkalienkava Dakujeme. Na mna bol tiez vzdy velmi mily a posobil aj starostlivo

jajabajaja
26. júl 2011

@ursula5 no to sa miname o den, hihi. My tiez cakame pojdeme na to az po dovolenke - na tu ideme zaciatkom septembra a to budem v polke toho cyklu. Zatial nemam dost info na to, aby som vedela, ci je raalne ze "pojdeme na to" v septembri alebo az v oktobri. Neviem este co tvsetko tomu predchadza, ved sa o xvilu dozvieme. Ja by som bola rada cim prv.

jajabajaja
26. júl 2011

@ria191 a na co a kedy sa ta genetika robi?

ria191
26. júl 2011

@makovicka53 tvoj príbeh veľmi dobre poznám. Tiež sa tomu strašne divím máš to veľmi ťažké. Taká bezmocnosť. Viem, že je to asi kravina, ale nečítala si tu tému bylinkárka Anka Kopáčová nie je to liečiteľka, ale pani ktorá pozná liečivú bylinku takmer na všetko a viem, že veľmi veľa babám pomohla. Ja som tiež není na ľudových liečiteľov ale ona je ževraj iná musí vedieť tvoju diagnózu aby ti pomohla. Radím ti to len preto, lebo vidím že ti nevedia pomôcť. A piť nejaký čas čaj, ktorý ti ona namieša by možno nebol problém. Bývam blízko Vrbového kde ona býva, tak viem o jej úspechoch. Veľmi ti držím palce aby sa vám to podarilo čo najskôr.

ria191
26. júl 2011

@jajabajaja robí sa pri veľmi zlom spermiograme ak je počet pod 5 miliónov ešte nemáme výsledky, tak ti neviem povedať nič konkrétne. Pri výsledkoch nám všetko vysvetlia takže musíme čakať ☹ . Potom ti budem vedieť odpovedať.

makovicka53
26. júl 2011

@ria191 si zlata ano uz mam aj kontakt ...uz sa len odhodlat 🙂

ria191
26. júl 2011

@makovicka53 keby ti to pomohlo tak by som ani ja neváhala s návštevou p. Anky 🙂 tiež sa neviem odhodlať ☹

ursula5
26. júl 2011

@jajabajaja no ja isto vynechávam tento cyklus a vrhám sa na to čím skôr až to neodkladám, koncom septembra už budem tehu 😀. Budeme si vymieňať pocity 🙂 keďže sa míňame len o jeden deň aspoň v tejto fáze 🙂

izzie27
26. júl 2011

@danielkabn
@alinai
@ame
Dievčatá, dakujem, prave mi volali. Dekáč a puregon som si pichla ráno, večer Pregnyl, zajtra oddych a vo štvrtok sa ide na to. len aby boli vajíčka dobre a viac ako minule.

makovicka53
26. júl 2011

@ria191 ja este asi pockam dnes mi dorazila mrcha 🙂 .zacinam od dnes s gynexom uvidim ci nieco urobi...a ked nie potom skusim bylinkarku 🙂 ....

jajabajaja
26. júl 2011

@ria191 ok. vdaka

jajabajaja
26. júl 2011

@ursula5 Som za 🙂 Budeme tehu spolu 😉 aj ked ja mozno o par tyzdnov neskor. Tak som to rozhodla! 😝 🙂

ursula5
27. júl 2011

@jajabajaja super tak dohodnuté 😎 uvidíme kto skôr alebo neskôr, ale to jedno hlavne že to príde 😀

helenka12
27. júl 2011

ahojte dnes mi volali ze nam schvalili 2krat ziadost na IVF a ze ked uz ideme 2krat mozu nam recepty poslat aj postou ked uz vieme co a ako nieje to divne ☹ navrhli aj vam nieco take.