Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
moje telo je hormony od 17tich rokov vkuse..a asi preto aj tak telo reaguje...uz je na ne zvyknute...a tak treba silnejsiu davku....
@ria191 ani nehovor... Stale sa neviem podvedome zmierit s tym, ze som uz v 25ke vypisovala ziadost do poistovne na IVF. Vzdy som mala predstavu, ze to pojde velmi rychlo a samo, bez zasahov lekarov a takto som dopadla... Ale nevadi, ucel svati prostriedky! Len nech to dobre dopadne... Aj ked tych injekcii sa bojim ako cert kriza!
@bozenkad27 presne viem ako sa cítiš a každá babenka tu na modrom koníkovi určite cíti to isté. Neboj sa včeličky po tom všetkom ti prídu ako to najľahšie. Najhoršie je to čakanie a psychika to je zaberák, ale aj to sa dá zvládnuť vďaka koníkovi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@jerry23 doky diktoval sestricke velkosti cca do 20 - v nedelu a odber bol v utorok, tak este asi narastli. Ako ste na tom? Uz povedali, kedy bude odber? Mojenko, nezavidim Ti tie injekcie, cim dlhsie sa pichaju, tym viac bolia, aspon mna - tie prve som ani necitila ked mi ich mm pichal a ku koncu som uz citila prienik ihly kazdym milimetrom mojho tuku ☹
@zuzanka7834 a ty sa ako mas? hladkas fazulku? Len nech sa jej tam paci.....
Porovnala som tie ceny nieco islo hore ale nieco usetrime a pojdeme dalej
@izzie27 tak to ti poviem...cennik uzasny...dufam,ze nebudu znova zvysovat...
@v555 to by ma uz riadne nastval...ked sme tolko do toho dali a tak casto tam chodime..ale hovoril, ze uz to ide velmi pekne...
@ursula5 jasne, ze to zvladneme...vsetky...musime...
@michala99 moj ich rozdychal...ved nieco chceme...len skoda, ze to pocas pochodu menia...
@zuzanka7834 tak to ti poviem...nezvladam vobec uz tie injekcie...pol hodinku mam rozdiel pichnutia jednej a potom druhej..tiez zo zaciatku som si sama pekne pichala, aj manzel skusal...a nebolelo to..bola to pohoda..teraz nemam kde pichnut, vsade to boli a stipe...a riadne...a ako sa drzis ty?...
@jerry23 to teda dufam aj ja. Aj mna to uz ku koncu bolelo. A niekedy sa mi stalo ze som tu ihlu isla zapichnut a ona akokeby nechcela ist dalej, tak som to musela vybrat a pichnut inde. A najviac ma to nastvalo, ked som uz konecne pichla a zrazu mi puregon nestacil, musela som prehodit bombičky a dopichnut. Ale ked nieco chceme, tak to prekonáme, ved nie sme padavky... 😀
Dievčatá chcem sa spýtať, ten Decapeptyl sa može pichat len do bruska ci sa da aj inde? lebo tolko injekcii do brucha je riadny zabijak. Som rozmyslala, ze keby sa Decapeptyl dal pichat inde, bolo by to islo Gonalu lahsie... 😖
@bozenkad27 ja som pichal len do bruska. Jeden den na jednu stranu a druhy den na druhu stranu 🙂
@jerry23 @izzie27 ja sa citim uplne normalne, len mi nieco buble v crievkach, v noci som musela 2x kvoli tomu vstat a neprestava to cely den napriek tomu, ze som nejedla nic z coho by mohlo prehanat... 😕 Dufam, ze to neublizi fazulke 😔
@bozenkad27 nam povedali ze len do bruska, tiez sa cudujem, lahsie by bolo do zadku alebo stehna... do bruska je to taka brutal predstava, ale realita sa nastastie dala zniest 😉 Ja som ich pichala naraz, najprv dekac a hned za nim gonal, bez pauzy
@jerry23 ja som bola nafucana este aj po odbere... nosila som len saty, lebo vsetko ostatne ma vyslovene tlacilo... a to brusko bolo nafuknute uz spod prs, ako pivne 😉 Ale uz je to dole, tak neboj, to zmizne 😉
@zuzanka7834 ja sa mám v pohode, zatiaľ zvládam ale ťažšie to bude ku koncu, teraz som mala len piatu injekciu takže ešte sa to dá, mrchu by som mala dostať do víkendu, ale nič necítim len sa mi zdá že mám nafučané brucho a nemám chuť na ťuťu muťu 😀
Kocky zabudla som si dat rano proveru, porazi ma!!!! Myslite, ze je to velky problem? Vecer si dam dve alebo si dam jednu hned ako pridem domov o nejakej 4tej a dalsiu okolo 10tej? ci len jednu vecer?
@bozenkad27 no neviem čo poradiť, nechceš zavolať do centra??? alebo sa tvár že spíš a zobudíš sa až o 16tej a dáš si jednu 🙂) tie nebolo treba presne jesť na hodinu, len ráno a večer, radšej zavolaj asi
Ahojte babule, tak moja fazuľka je už v brušku, držte všetky palce aby nám to už konečne vyšlo 😎
@ursula5 asi to tak aj urobim, aj ked sice krajko povedal, ze nesmiem zabudnut na decapeptyl, provere az taky velky vyznam neprikladali... 🙂

@ursula5 ja som tiez mala len interne...a injekcie vidis, Merional si po tom ako som dobrala Menopur uz musim platit...a kazde predlzovanie si platim sama cele injekcie..