icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
2. sep 2011

@jerry23 ako pokracujes? Uz ti povedali,kedy pride ten den D? Drzím palceky
@jani2 ahoj vitaj medzi nami.6 oplodnených to je kraaaaasa. Uz sa im len pekne na dialku prihovaraj.

mimili
2. sep 2011

Ahojte babky. Tak ja od dnes „fičím“ už aj na Puregone, 150 jednotiek mi zadelili. Snáď to bude vhodná dávka pre moje folíky a vykľujú sa z nich krásne vajíčka a neskôr embryjká.
@bozenkad27 Aj keď je tá predstava dosť drastická – injekcie do bruška vraj bolia menej ako do zadku alebo stehna.. Tak asi môžme radi 😉
@ivanka7799 Embryjku povedz nech poslúcha mamičku, a keď poslúchne bude mať potom tých najmilujúcejších rodičov, aké by si len mohlo priať
@zuzanka7834 „Bublanie“ skončilo, hmmm???
@jerry23 Tak uuuužžžžžž??? Dnes som Ťa v Heliose vyzerala, ale nikoho takého (podľa fotky v pase) som nevidela.
@michala99 12 rokov?? To je veľa povedať.. Držím Vám veľmi palce, nech sa Vám to konečne podarí.
@jani2 Ahoj, vitaj 🙂 Zajtra máš volať? Bóže, to sú vždy také stresy, že? Ale 6 oplodnených je veľmi pekné číslo. Mne tiež minule brali len z jedného vaječníka, lebo ľavému sa nechcelo. Ale bola som na tom horšie ako ty, lebo nám sa oplodnili len dve.

jerry23
2. sep 2011

@bozenkad27 neviem presne, ale diphereline som si pichala do konca...resp. do zajtra...v pondelok uz idem na odber...

jerry23
2. sep 2011

babenkyyyyyyyyyyyyyy...tak konecne v pondelok na odber...mala som asi styri 18 mm a dve 17 mm a par este 15 mm...aj 14 a tak...tak povedali,ze v pondelok...ze mam pekne vytvorene vajecniky, tak snad moje folikuly sa budu dobre drzat a bude vela jednotiek..xixi

jerry23
2. sep 2011

@mimili ked vy nemate fotky, tak neviem, ci ja vas tam videla...ale bola som tam pekne od siedmej a asi o osmej som uz bola aj vybavena...aj predtym asi...a zmena z fotky nie je nejaka...dlhe vlasy stale, okuliare tiez...xixix

jerry23
2. sep 2011

@izzie27 pondelooooooooooooooooook

izzie27
2. sep 2011

@jerry23 tesim sa s tebou. uz len 5krát si pichnes a oddych. Velmio ti drzim palce. 🙂
@mimili drzim palce pri pichani a hlavne pozitivne myslenie.

Dievcata dnes som bola u kadernicky a ta veri vesticiam a povedala ze panny a raci by mali mat tento rok velmi uspesni. Takze drzme si palce aby to bola pravda
😉

charlota333
2. sep 2011

@jerry23 ahoj zdaš sa mi povedomá, určite som ta videla v heliose MT, ja som už bola na odbere, neboj, myslela som ze to bude horšie, ani sa neotocis a bude po tom, drzim palceky

cmelica
2. sep 2011

ahooj!!my sme dnes boli v Heliku na IUI...musim povedat,ze som uplne spokojna s ich pristupom 🙂
ja som sa tak bala,ze az...uplne ma upokojili 🙂

izzie27
2. sep 2011

@cmelica tfuj,tfuj,tfuj....nech sa vam to podari.

cmelica
2. sep 2011

@izzie27 Dakujeme!!!a napodobne,nech su foliky co najvacsie a nech je ich co najviac ... 🙂 🙂 Drzte sa!!!!!

zofi81
2. sep 2011

Ahojte dievcata, dlho som tu nebola, nejak som sa nedostala na net, ako som prisla zase domov. Moj stav je taky, ze v pondelok vecer dosla menstruacia, neskutocne bolestiva, uz od soboty som chodila a skrucala sa od bolesti a pokracovalo to aj v utorok cely den. Objednala som sa uz aj v Heliose, v pondelok 12.9 mam kontrolu a potom v sobotu alebo v nedelu by sme mali ist uz konecne na to a neviem sa dockat, kedy mi uz vlozia konecne krpcekov 😀
@jerry23 Ahoj kocka, no koooooonecne, tesim sa s tebou a drzim palce aby si mala co najviac vajicok a aby sa ich co najviac oplodnilo... Drz sa vela pi, pi a pi! 😉 V pondelok budem na teba mysliet 😉
@izzie27, to si ma neskutocne potesila, lebo ja som tiez rak, tak verim, ze to dobre dopadne... Inak neviem, ci ste si to vsimli, ale ja som tento rok videla aj straaasne vela bocianov, tak si hovorim, ze to je urcite znamenie 😀
@ivanka7799, Drzim palceky a verim, ze to teraz vyjde 🙂 Mozem sa ta spytat, ked si brala tie lieky na stimulaciu, nebolo ti z nich zle? Lebo mna z nich strasne mota a toci sa mi hlava, staci ze pozriem len dole alebo hore a potom inde a vsetko sa so mnou toci a to som s tlakom nikdy problemy nemala...
A este ako to vlastne cele prebieha? Ked dojdem na ultrazvuk uz mi aj povedia kedy bude vklad? Dakujem 🙂

Kocky, co ste tu nove, co stimulujete a cakate na vysledok, prajem vam aby vsetko dobre dopadlo a aby sme sa vsetky mohli tesit z vytuzenych babatiek 🙂

zofi81
2. sep 2011

@cmelica, drzim palceky, aby bolo uspesne 🙂 U ktoreho doktora si bola?

jerry23
2. sep 2011

@izzie27 uz iba zajtra rano sa pichnem a hotovo..este stiplavka vecer do zadku...a hotovo..xixi..uz len oddychovat a cakat na pondelok

jerry23
2. sep 2011

@zofi81 dakujeeeeeeeeeeeeem...uz som sa zlakla, kde si sa stratila..vidis, ty si doma z MT a ja idem od nedele do utorka do MT zase...xixi

jerry23
2. sep 2011

@charlota333 ahoj ahoj...ja som isto povedoma viacerim..ved ja tam chodila vyse 3 tyzdnoch kazdy druhy den..xixi..ako na hodiny klaviru..xixi

tinka9075
2. sep 2011

@cmelica no to je dobre že si spokojna držiiiiiim palce nech sa podari 🙂

jani2
2. sep 2011

@ivanka7799 - no možno si ma aj videla 😉 , bola som tam aj s dcérkou, tá vyprávala a behala hore-dole po celom CAR....postrehla som, že prichádzali aj žienky na KET, ale na postele vás nedávali, asi ste vždy ostali poležať rovno na operačke, však?
@jerry23 - no teda nadsluhuješ už poriadne, ale zasa vajíčkam to určite neublíži. Len nech pekne dorastú na správnu veľkosť a bude OPU.
...a dievčatá, je normálne že mám stále ešte slabé krvácanie po OPU. Sa mi zdá, že pri predošlých IVF som to nemala 😒 .

jerry23
2. sep 2011

@jani2 co som citala tu na MK, tak vraj je to normalne...ze slabo krvacas...ale radsej vsetko konzultuj s centrom....veru ja nadsluhujem, ale vraj nie som rekorderka...xixi...

jani2
2. sep 2011

@jerry23 - dík za upokojenie. 🙂 ...a dnes si tam nebola?

zofi81
2. sep 2011

@jani2, ja som to nemala, ale Krajo hovoril, ze mozem spinit aj par dni, ze je to uplne normalne... Takze by som sa neznepokojovala, asi kazda zena zareaguje inak a asi aj pri kazdom pokuse je to ine... Drz sa 🙂

jani2
2. sep 2011

@zofi81 🙂

zofi81
2. sep 2011

@jerry23 nooooo, ked som po tyzdni dosla domov a videla, ako to tu vyzera, zacala som pekne makat na tom, aby sa to zmenilo do povedneho stavu 🙂 Chudak kvety som uz ale nezachranila, moj muz sice tvrdil, ze ich polieval, ale moc som mu neverila, hlavne ked uz boli napoly zdochnute aj muskaty, co nieco vydrzia 😀 Co uz, clovek nemoze mat vsetko, aspon som sa zbavila toho hnusneho hyperstimulaku...
Tak si uzi Martin a hlavne, nech ti to dobre dopadne. Inak ja som sa OPU dost bala a nakoniec to bola ta najmenej bolestna cast celeho IVF 🙂

jerry23
2. sep 2011

@zofi81 ja sa toho moc nebojim...ja som na gynekologickej operacii, rsp zakroku bola a nic som necitila...skor aby vsetko potom bolo ok...a aj aby bolo vela vajicok oplodnenych...nech mame aj mrazacikov...

jerry23
2. sep 2011

@jani2 bola bola...ja normalne, kazde dva dni..xixi...povinny vylet..xixi...ale uz teraz az v pondelok na OPU idem

lily525
2. sep 2011

Ahojte baby, ja len tak.. neboli ste niektora v utorok rano, 30teho v Heliose? okolo 8 rano? najprv som bola na krvi, potom na sone 😉

jerry23
2. sep 2011

@lily525 v utorok som nebola....ob den ano..pondelok a stredu ano

lily525
2. sep 2011

@jerry23 ja len tak, ze tam bolo dost plno a ci sa niekto nenajde 😉

ursula5
2. sep 2011

@jerry23 joj držím moc palce na pondelok 🙂))) ja tam budem medzi 7.00 - 8.00 idem na krv a sono, ale menzes ešte nedostala, možno ez víkend aj keď ma to nejako nenaháňa potrebujem dorobiť v práci mzdy 😀

cmelica
2. sep 2011

@zofi81 Dakujeme 🙂 🙂 🙂 boli sme u dr.Galu...samozrejme aj my prajeme uspesny koniec 😀