Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zofi81 ja ti praveze neviem, ci mozem ist medzi tu tlacenicu, aby niekto do mna neudrel, alebo tak..vies...neviem...a ten hluk a tak...neviem fakt...ja by som aj isla, ale moj mi hovori, ci mi to stoji zato...tak neviem...ale prejst mi povedali ze uz koncom tyzdna sa po troche mozem, ale moj hovori, ze na druhu stranu, ze nie na jarmok...xixi..
Ahojte kočky!Tak zo mňa dostali 7 vajíčok, z nich je len jedno trojkové... tak snáď mi zajtra povedia dobrú správu, že sa z nich čo najviac oplodnilo... Počet nič moc, no oproti minulým štyrom, je to lepšie. Cítim trošku podbruško, ale dá sa vydržať. Drahý sa stará... práve varí večeru, tak si to idem užiť 😀 .
@jerry23 Psychická pohoda je dôležitá a tú Ti jarmok určite poskytne 😵 😵
@zuzanka7834 asi pravdepodobne v pondelok, ale presne sa uvidí asi zajtra idem na kontrolu a pohovor 😀
@zuzanka7834 - ja ešte raz blahoželám !!! Tu sa zas utvrdzuje moje tvrdenie, že ak má mm dobrý spg a žena má "čobylen" PCO, tak IVF výjde na 100% ! 🙂 ? 😝
@zofi81 držím palce na sobotu !!!! a potom krásne tehulkovanie 😉
takže OPU bude už určite v pondelok narátali mi tam tých vajíčok dosť okolo 15 a viac v rôznom štádiu veľkosti najväčšie bolo 22mm teraz volala koordinátorka, že sa to pekne vyvíja a bude si z čoho vybrať mám si ich pekne hladkať a hlavne sa šetriť , ale už som taká nafučaná a už mám isto v sebe žaby z toľkej vody čo vypijem večer som prepitá a cítim žalúdok takže tento víkend už ozaj len polihujem a ani nevarím až so v pohodičke aj fyzickej a duševnej .... 😀
ahojte pripajam sa k vam dufam ze neva chcem sa spytat ake mate skusneosti so spremiogramom v heliose dakujem 🙂
ja sa tymto skratkam moc neorzumiem co to znamena ivf?umele oplodnenie?toho sa ja dost obavam po akom dlhom case ste sa tam vybrali? 🙂
@ursula5 Zo 7 vajíčok bolo len 5 zrelých, takže počty sa zmenšujú 😔 . Ale všetkých 5 sa pekne oplodnilo, zajtra máme volať. Bóóže, toto sú také nervy, že až. A potom, vraj "pokoj a pohodu"... no dá sa to?? Zajtra snáď budú mať všetky 8 buniek, posielam im na diaľku silu, aby makali a nezaháľali, že ich niekto veľmi silno chce 😀 . A ty ako? Dnes picháš Pregnyl, že? Tlaky vo vaječníkoch už máš asi dosť silné - ja som mala len pár vajok, a teda bolo to mocné, hlavne v deň OPU... no a keby som mala 15 ako ty, tak sa asi ani nepostavím 😀
@jerry23 Áno, IVF je umelé oplodnenie. Môj išiel na spermiogram po 1,5 snaženia. A tam sme zistili, že bez pomoci centra to určite nepôjde. Potom sme ešte rok čakali a spamätávali sa, obávali a stále dúfali, no nič neprišlo. Ja som sa tiež tohto všetkého veľmi bála, ale túžba po drobčekovi je silnejšia ako strach...a asi hovorím za všetky "IVF páry" . A vy sa ako dlho snažíte?
@mimili hned mi to bolo divne,xixi..ze ved a viem co je IVF...xixi..citim sa fajne inak...celkom sem tam pride na mna male spinenie, ale iba ked sa utieram, inak nic...a ci budem testovat?..neviem, asi nie...ale ci mi to da, neviem...mozno koncom buduceho tyzdna, ved potom buduci pondelok uz ideme
@mimili neboj určite nejaké vydržia, teraz keď sú oplodnené hádam všetky a to pravé na 9 mesiacov Ti vložia, držím palce 😉
no tlaky mám už dobre to Ti poviem a kríže ma bolia vkuse, no však uvidíme ako sa budem cítiť v pondelok, máme taký veľký pohrebák auto tak si možno lahnem aj do kufra 😀
pregnil mám už pichnutý to je na dozretie či na čo konkrétne na popraskanie neviem čoho??? už som z tých injekcií popletená furt čosi picháme 😀 zajtra budem už len odpočívať 🙂
ahojte,@zofi81 sa určite neozve minimálne 4 dni 😉 a ja tiež,pondelok mám Ketko 😉

@jerry23 praveze vkladam 🙂 Takze keby som papala, tak sa asi ani neprebudzam 😀 No zaujimave, ale by sa mi pacilo prespat tych 14 dnia zobudit sa uz s pozitivnym vysledok 😀 Este porozmyslam na tym uzivanim 😀
Zlatko a nemozes sa ist aspon trosku prejst a pokukat? Vies aspon tak trosku nasat tu atmosferu 🙂 Inak buduci tyzden si uz aj ja idem dat vpisat vychadzky... Kedy si to tu ty nepisala, tak ja by som ani nevedela, ze nieco take existuje... Aspon na par hodin vypadnem aj do mesta a nemusim sa obavat, ci niekto nepride 🙂