icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ursula5
17. sep 2011

@jerry23 my sme pôvodne chceli ísť na spermiogram tu do Žiliny a to nás odhovoril kamarát, že on bol tu a tu len za takou zástenou sa chudák musel "poriešiť" a doktorka ešte s kýmsi pri tom telefonovala 😀
V piatok bola Mikulová dobrá, hovorí nám že manžel sa má poriešiť dnes aby bola kvalita v pondelok ale sám lebo ja už nemôžem lebo by to mohlo popraskať tak sa od vtedy smejeme 😉

jerry23
18. sep 2011

@ursula5 veru a nam tak povedala, ze sa ma poriesit sam....xixi,,,tak drzime palce na zajtra

ursula5
18. sep 2011

@jerry23 ďakujem, hádam to bude v pohode 🙂 ako sa cítiš??? všetko ok ešte týždeň čakania 😉

jerry23
18. sep 2011

@ursula5 tak tak....dnes je presny tyzden...zatial myslim,ze je vsetko ok...tak snad,,,ty si poom pekne oddychni...

mimili
18. sep 2011

@ursula5 Zajtra sa drž moja, pekné sníčky a ešte krajšie kvalitné vajíčka 😉 . Daj potom vedieť, koľko si zniesla 😀. Naše embryjká stále fungujú, tri sú jednotkové, dve dvojkové.
Akurát ma trošku štve, že ma stále pichá v ľavom vaječníku a to som už tretí deň po OPU. Minule som už druhý deň bola fit, tak snáď je všetko ok...

jerry23
18. sep 2011

@mimili mna pichalo vo vajecniku ked som chodila aj na 4den...potom to preslo...vraj je to normalne

mimili
18. sep 2011

@jerry23 Jóój, si ma ukľudnila, ďakujem Ti🙂

tannia87
18. sep 2011

@mimili no asi sa zasmejes ale dva mesiace chceme uz strasne dlho babo ale najskor praca potom sme zariadovali byt a ked je vsetko ok endari sa no uvidime este chceme mesiac dva skusit potom preventivne spermiogram teda 🙂 1,5 ste dlho vydrzali ja taka silna nie som 😒

ursula5
18. sep 2011

@mimili ďakujem určite dám vedieť koľko som zniesla 😀 😀 😀 super že sa drobčekovia držia tak držím palce nech to aj tak zostane 😉

ursula5
18. sep 2011

@jerry23 jasné budem oddychovať aj teraz už len vegetím ako kázali a učím manželíka variť 😀

jerry23
18. sep 2011

@ursula5 tak to je super....tak to mu drzim palce...moj manzel sa naucil skvelo varit...

danielkabn
18. sep 2011

@ursula5,tak sa možno stretneme..ťa uvidím spinkať možno..držím palce,nech je krásna úrodička 😉
a mne držte babule tiež,nech sa nám mrňúskovia čo najlepšie rozmrazia a uchytia u maminky,lúčim sa s Vami a ozvem sa......neviem kedy 😀 😀 😀

izzie27
18. sep 2011

@danielkabn @ursula5 držím palce na zajtra kocky

ursula5
18. sep 2011

@danielkabn držím palce 😉

ursula5
18. sep 2011

@izzie27 dík moc, hádam to bude v pohode mám taký čudný pocit z neznámeho 😀

danielkabn
18. sep 2011

@ursula5,neboj,zvládla som to ja,zvládneš aj ty..a ja som citlivá na bolesť,takže viem,o čom píšem 🙂
a ďakujeeeeeeeeem Vám,ste zlaté @izzie27 aj @ursula5..šak mi sa zajtra ešte povzbudíme 😉

ursula5
18. sep 2011

@danielkabn ešte ma napadlo, keby som moc chrápala tak ma zobuď 😀 😀 😀

ursula5
18. sep 2011

@danielkabn ok dohodnuté zajtra 😉 idem si dať ešte zmrzku pohár vody a už nejem, nepijem 😉

izzie27
18. sep 2011

@ursula5 to je pocit ze to dobre dopadne. 😉

danielkabn
18. sep 2011

@ursula5..no hádam ťa spoznám a nezobudím inú kočku 😀 😀 😀
inak,zmrzku by som zbodla aj ja,asi si dám aspoň orieškovú milku 😀

ursula5
18. sep 2011

@izzie27 ja neviem definovať svoje pocity!! jasné že to dopadne dobre veď nie som ani prvá ani posledná a idem do toho že to vyjde veď som nejaká ženská!!! aj keď si pripadám ako sliepka čo znesie zajtra riadnu znášku domácich bio vajec 😀 😀 😀 hlavne že to ide s humorom že 😉

ursula5
18. sep 2011

@danielkabn zakrič uršula a bude to jasné!!! 🙂

izzie27
18. sep 2011

@ursula5 jasne humor musi byt. To nam pomaha prekonat strach a obavy. Vy sa s @danielkabn zajtra nicoho nebojte,. Hlavne pozitívne myslieť.

ursula5
18. sep 2011

@izzie27 ja sa ani nebojím, proste to beriem tak ako to ide vlastne celý život tak beriem, takže kočky zajtra sa ozvem idem na tu zmrzku, papa budem informovať 😀

izzie27
18. sep 2011

@ursula5 zajtra sa tesime na spravicky.

ria191
19. sep 2011

@mimili dlhšie som tu nebola, ale gratulujem 7 super číselko a 5 oplodnených nie je čo dodať to som mala ja prvý krát 🙂 určite bude čo vložiť. Držím vám všetkým palce 🙂 🙂 🙂 🙂

mimili
19. sep 2011

@tannia87 😀 Tak to sa čudujem, čo v tejto téme robíš. Choď ty moja radšej medzi snažilky a pekne si užívajte s drahým pracovanie na bábätku. A keď si vyše roka nenájdeš na testíku 2 čiaročky, tak začnite niečo riešiť. Po 2 mesiacoch naozaj nie je dôvod na paniku.. zbytočne sa budete len stresovať a to pri snažilkovaní veľmi neprospieva... Uži si toto krásne obdobie a veľmi sa na to neupínajte, lebo po 2 mesiacoch nie je dôvod... Tu sú dievčatá, ktorým to nevychádza 3,4,..niektorým 10 rokov 😉

mimili
19. sep 2011

@ria191 Ďakujem, snáď to vyjde.. zajtra ráno bude zas stres 😕

donlasbb
19. sep 2011

Ahojte. Tak dnes som volala do poisťovne...v polovici augusta sme si podávali žiadosť o 3IVF...tak som sa po mesiaci ohlásila, že ako vyzerá naša žiadosť. Pani v poisťovni mi povedala, že je od 8.9.2011 žiadosť schválená aj s liekmi. Ale ešte ju neodoslali do Heliosu...lebo že tam majú veľkééé kopy na odosielanie, tak mám čakať tak najskôr o týždeň o dva. No super! Napokon to viazne u nejakej sekretárky ☹
V každom prípade od najbližšej mrchy si začínam počítať ... a na 16DC sa začína Proverou 2x1, že? Mne to približne vychádza na 16.októbra. Ak by som dovtedy nemala včas recepty z heliosu...viete my poslať zvyšok Vašej provery (preplatím aj poštovné). Ak si dobre pamätám tak sa berie od 16DC Provera a na 23DC sa dávajú už injekcie - to už dúfam budem mať recepty.!!!

ria191
19. sep 2011

@donlasbb ja si myslím, že z provery každej kočke zostanú tuším iba 2 tabletky. Ale ja by som ti mohla pomôcť pretože ja som mala začať pred mesiacom, ale mi niečo do toho prišlo takže mám doma celú Proveru aj Diphereline a ja to budem potrebovať až začiatkom roku 2012. Tak ak by si ty potom mala svoj recept tak by si mi to vrátila, ale je to hlavne o dôvere tak sa rozhodni.