icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

andy175
19. sep 2011

@donlasbb Ahoj, chcela by som sa ťa spýtať, že do ktorej poisťovne patríš? lebo moju žiadosť posielali do poisťovne začiatkom augusta a ešte stále nič. Ja patrím do všeobecnej zdravotnej poisťovne. Ak aj ty, mohla by si mi prosím dať číslo, komu si tam volala... Ďakujem.

donlasbb
19. sep 2011

@ria191 Ďakujem za ponuku!!! Ešte to skúsim poriešiť cez známu v lekárni. Vravela, že by bolo možné nechať zálohu - dala by mi proveru a ja by som jej potom doniesla recept. Neviem - ešte sa musí opýtať šéfky. Ale veľmi si cením tvoju ponuku a je možné že by som ju aj využila - presne tak ako navrhuješ. Ty by si mi poslala "tovar" a ja tebe potom tiež by som poslala "tovar". Ozvem sa keď to bude aktuálnejšie. Ďakujem!

@andy175 Ahoj ja tiež patrím do VšZP. Pošlem ti číslo do IP. Ale pani, čo som ju mala na linke tak mi povedala, že tam majú strašne veľa žiadostí...a je v tom postupnosť asi taká, že najskôr posielajú žiadosti starším ročníkom napr 1974, 1973 a pod. Sekretárka, čo to odosiela tak tam má asi metrovú kopu, ktorú spracúva a posiela.... Že ťažko mi to posúri...lebo vraj je tam teda fakt veľká kopa (v porovnaní s minulosťou). Mám počkať vraj týždeň -dva a ak sa mi neozvú z Heliosu mám jej znova zavolať. Ja mám mať mrchu 2.10. t.z., že v tomto cykle chcem začať stimulovať....ja stááále verím, že budem mať lieky načas!!!!

ria191
19. sep 2011

@donlasbb rada ti pomôžem ber to ako zadné vrátka 🙂

ursula5
19. sep 2011

@zofi81
@izzie27
@mimili
@danielkabn
@jerry23
@zuzanecek22
@zuzanka7834
takže kočky už to mám za sebou vydolovali so mňa 9 vajičiek, 3-jednotkové, 4-dvojkové, 2-trojkové, oplodňovať idú len 8 ale to len zatiaľ že uvidia ako budú ešte dozrievať.... takže im držím palce a dúfam, že budú krásne rásť 🙂 v sobotu alebo v nedeľu vklad

jerry23
19. sep 2011

@ursula5 tak to je super...to si mala pekne...vidis a bala si sa, ze kolko ich budes mat....len nech sa drzia....a potom predpokladam,ze pojdes v nedelu na vklad ako ja...ale mozno aj v sobotu...len nech sa pekne drzia...a ty tiez...pekne teraz oddychuj a lezkaj...a hlavne veeeeeeeeeela veeeeeeeeeela pi vodicky

ursula5
19. sep 2011

@jerry23 ďakujem oddychujem cítim troška spodok ale nie je to nič strašné 🙂
dúfam, že sa budú krásne vyvíjať ale mám aj trošku strach kvôli veku, dnes tam boli všetko mladšie baby 😉 ale manžel povedal, že čo sa stresujem aj tak vyzerám najmladšie 🙂 lichotník jeden
Musí to vyjsť, proste to bude a hotovo, ešte sa budem rozhodovať či vložíme dve alebo jedno 😎 😀

jerry23
19. sep 2011

@ursula5 xixi...vidis....tak to je inak super...ja som mala dost velke bolesti prvy den..druhy uz bolo menej ale dlho som to este citila...prestalo v den vkladu..xixi..tak ja som tiez rozmyslala, ci budu dve alebo jedno a to som mala ICSI na 9 vajicok a vidis...len jedno ostalo...ale nevadi...kedze citim, ze to vyslo, tak to je to najpodstatnejsie, len nech to takto pekne pokracuje a prejde rychlo 9 mesiacov a kocikujeme..xixi

ursula5
19. sep 2011

@jerry23 super, že si taká pozitívna tak to má byť ty si teraz v polke čakania, už len týždeň 😉 dúfam, že neostane len jedno!!! 🙂 dnes ma položila sms od ex, píše mi také debili ny, že moje deti budú mať súrodenca, to už bude jeho 4 dieťa, no čo mňa toto zaujíma 🙂

jerry23
19. sep 2011

@ursula5 a ten sa to ako dozvedel?...to len pekne ignoruj....a neries ho...mas byt v klude....tak len pekne pozitivne vplyvaj na tvoje vajicka v MT...

mimili
19. sep 2011

@ursula5 Super, že máš za tým, zajtra nech Ťa čakajú pekné správy o ôsmych oplodnených vajíčkach 😉 . My máme tiež dilému, či jedno alebo dve... stále nie sme rozhodnutí. Dve mi veľmi neodporúčali, ale keď ja sa bojím, že to nevyjde - a keď budú dve, je šanca väčšia. No len si neviem predstaviť, že ak by boli dve, ako by som ich vynosila... Ty už máš dvojičky myslím, však?

ursula5
19. sep 2011

@jerry23 moja to o bude mať 4 dieťa, o mne nevie nikto a jemu by som to posledné vešala na nos, takže moje deti budú mať riadne veľa súrodencov 😀 😀 😀

ursula5
19. sep 2011

@mimili áno mám dvojičky preto tiež budeme hodne zvažovať koľko vložíme aj po finančnej stránke aj po mojej fyzickej tiež som už není najmladšia a hlavne je to dosť naraz!! a nás by bolo šupom 6 a to sa mi zdá už sakra hodne 😀 😀

jerry23
19. sep 2011

@ursula5 xixi...ale tak to je len a len dobre...velka rodina a vela surodencov je super vec...

ursula5
19. sep 2011

@jerry23 no neviem či v tomto prípade je to dobré lebo zatiaľ ani s jedným detskom nežije, ja mám s ním dvojičky, bývalá družka dcéru a teraz čaká s ďalšou som zvedavá čo z toho zas bude!!! 🙂

jerry23
19. sep 2011

@ursula5 ale to uz tebe moze byt jedno...podstatne, ze tvoje deti su v dobrych rukach..

izzie27
19. sep 2011

@ursula5 gratulujem, pekná urodička. Už teraz na ne len mysliet, nech sa pekne drzia a ty oddychuj. 🙂

ursula5
19. sep 2011

@jerry23 jo to máš pravdu a nechápem princíp na čo mi to píše, povedz chalanom že budú mať súrodenca no som sa riadne zasmiala aj tak na neho kašlú tak čo im také veci ja mám hovoriť 😀
ok už sa idem sústrediť len na moje drobčiatka v Martine 😉

jerry23
19. sep 2011

@ursula5 dobre robis...ani nemysli na ex...nestoji za to...

dorotka08
19. sep 2011

@jerry23
ahojky, mala si pravdu, dnes bola krvička pozitívna...dufam, že bude všetko ok, aj nasledujúce dni, týždne a mesiace a držím palčeky aj tebe... 😉 🙂

jerry23
19. sep 2011

@dorotka08 tak to si ma potesila...vidis...len treba verit...od zaciatku az do narodenia a potom znova..xixi...dakujem za palceky...uz sa neviem dockat..xixi..a ci je krv pozitivna ti povedali hned, alebo neskor?

ursula5
20. sep 2011

@dorotka08 gratulujem tak nech sa Vám darí 😉

dorotka08
20. sep 2011

@jerry23 to mi volali poobede len..to ešte boli nervy,to čakanie,bo na sone mi to na 100% nevedeli povedať, ale jednej babenke, čo sme boli spolu na odbere a aj na transfere, bolo vidieť aj na sone, takže na krv už išla vysmiata....

jerry23
20. sep 2011

@dorotka08 tak to ti poviem, ale teraz mamicka si len vychutnavaj tehotenstvo..xixi 😉

hadassah
20. sep 2011

Ahojte kočky, neviete mi poradiť? Snažím sa už druhý deň dovolať do Heliosu a tel. číslach na recepciu, ktoré majú uvedené na stránke, mi nikto nedvíha. Ako sa tam mám objednať na nejakú 1. konzultáciu?

ursula5
20. sep 2011

@hadassah skúšala si aj mobily?? mne tiež nedvíhali pevnú a na mobil som sa vždy dovolala 😉

hadassah
20. sep 2011

@ursula5 včera nedvíhali ani mobily. Ozaj, treba na ten prvý rozhovor doniesť aj nejaké papiere od mojej gynekologičky? Nejaké výsledky vyšetrení a tak ...

ursula5
20. sep 2011

@hadassah ak máš čerstvé výsledky tak zober ja som mala a už mi nerobili tie prvotné vyšetrenia 😉

hadassah
20. sep 2011

@ursula5 čerstvé výsledky nemám, posledný horm. profil mám asi z marca, tak radšej si to dám spraviť u mojej gyn. a spermiogram nemáme. To by sme vybavili v Martine. Neviem, čo iné by som si mala u mojej doktorky vybaviť.

ursula5
20. sep 2011

@hadassah ja som mala krvné testy - hormonálny profil iba spermiogram sme dali spraviť pred prvou konzultáciou vlastne na základe toho sme sa objednávali na prvú návštevu 🙂

zofi81
20. sep 2011

Ahojte kocky, dakujem, ze ste na mna mysleli 🙂 Vklad mam uspesne za sebou, Krajko mi poprial prijemne tehotenstvo, vtipalek 🙂 Bolo to uuuuplne v pohode, bezbolestne, presne ako pisala Jerry23... Akurat co bolo horsie, ze uz v den vkladu som bola trochu nachladnuta a ked som dosla v sobotu k mame, bol tam aj bracho so synom a ten stupel bol tiez chory a kedze som cely cas viac-menej stravila s nim fajne som sa este donakazila... V nedelu mi bolo totalne zle, len som lezala a pila caje s medom a citronom a v pondelok uz mi bolo lepsie, dnes je to uz v pohode... Len dufam, ze to cele nejak neublizilo drobciatkam...
Inak Krajko mi povedal, ze nemam na to mysliet, ze mam robit, vsetko preto, aby som na to nemyslela, ze som bola na trasfere, ale ja to proste neviem, sa na to nesustredit... Baby, co ste uz boli na transfere, ako ste to prezivali?... Potrebujem nejaky slusny navod, lebo napriek tomu, ze mi Krajko zakazal sa pozorovat, ja sa pozorujem....

@ursula5, drzim palceky, aby sa ti pekne oplodnili a potom sa drzali a vyvijali krasne dalej 😉
@jerry23 Zlatko, tebe sa ako dari prezivat tych nekonecnych 14 dni??? Myslis na to? Mne Krajko povedal, ze mam ist okopavat zahradu, ale ani to sa neda, lebo prsi 😀
@dorotka08 Gratulujem! 🙂 A prajem uspesne tehotenstvo az do konca 🙂