Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@miminkad ved to som aj ja rada, že mi to vyšlo až po silvestrovi a po novom roku. ale nevadilo by mi to ani teraz, len moj manzel je sofer a ked chodime po celej rodine on je abstinent a pripijam si ja. Aspon mi to potom ked budem mat lieky uz vobec nebude luto ze si nemozem pit.
@izzie27 dakujem. 😀 . Dúfam, že máš pravdu. A že to bude tak ako si všetky želáme 😀 . Ja moc nešoférujem, ale ked bude lepšie počasie budem aj ja a potom to zasa bude naopak. Len si teraz pekne musim davat pozor, aby som nebola nezdrava, a aby sa na mňa žiadne bacily nenalepili. 😅 😅 😅
@mimikad Ja v to pevne dufam, že to vyjde všetkým. Ja odkedy som našla tuto stranku, tak je na tom moja psychika viac vyrovnana s tým, čo ma teraz čaka. Tu sa dozvieš skoro všetky odpovede na naše nezodpovedané otázky.
@izzie27 veď o to sa snažím, každý večer sa kururujem prevenciou - čaj so slivovičkou. Snád to aj pomáha.
ahojte vsetky babulky...tak ako sa mame? ako ste sviatkovali? ..... ktora z vas este caka tak ako ja na schvalenie ziadosti? 😉 🙂
@speranza1 ahojky. Ja som sviatkovala veľmi dobre. A už sa mi to kráti lebo od 3 začínam brať proveru. Teraz som trošku prechladla tak snáď do toho 3 budem fit. Bylinkové čaje mám spravené a večerné potenie bude tiež. Nechcem nič zanedbať aby som si potom nič nevyčítala. Navyše mám veľkú podporu taj i z mojej rodiny ako i z manželovej rodiny.
A schválené žiadosti budeme MAT všetky v priebehu začiatku roka. Tam medzi prvým a druhým týždňom. len kým to oni dostanú bude trvať asi týždeň.
@majda27 aj my sme sviatkovali dobre..ja este doma dosiatkovavam a tretieho nastupujeme do roboty......takze ty uz zacinas s proverou a my ostatne sme cakatelky na schvalenie 😉 ... a neznepokojuj sa...urcite budes v poriadku a take nachladenie nas nemoze vyviesť z miery, ze? velmi ti drzim palce, aby si to zvladla v stasti, pokoji a zdravi 🙂 😉
@speranza1 no ono mi to bolo takto cele vysvetlene. Oni maju sydney protokol. Ten tu na SR nema nikto. Zacina sa od 16 dna cyklu. od 16-25DC sa berie tabletky rano a vecer - ja mam proveru potom, na 23dc si začnem pychat decapeptyl, ale stale beriem proveru tablety, tie sa beru do 25DC, potom sa už len picha decapeptyl. a na 30 - 32 DC by sa mala dostaviť mrcha, a na 1-2D den mrchy sa mam dostavitl na krv a ultrazvuk. Ale stale si budem pychat decapeptyl. Na tej kontrole mi presne stanovia davku FSH hormonu, ja mam Gonal a presny den kedy bude dalšia kontrola. Gonal sa pycha cca 14 dni. Medzi 4 až 6 dnom by mala byť kontrola. Tak to mam v tych papieroch čo som dostala. Tam sa uz doporučuje PN - ka. Neviem aky je to protokol ci dlhy alebo kratky. Lebo jeden sa zacina cca 3 den MS a druhy tusim na 23 DC, ale nie som si ista ci som si to dobre zapamatala. Pri pichani toho FSH - gonal, tu sa sleduje rast folikulov...Snad som to dobre napisala, a da sa to pochopit. Lieky ma kazda asi ine, to je asi podla vysledkov.

@majda27 drzim palce,nech to dobre dopadne.no ja tiez chcem lieky zacat brat az od prveho,ved ked bude ten silvester,nech tam nahodou nezaspim alebo nevraciam 😀