icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

santana2
3. jan 2011

@speranza1 ano od stredy 😒

majda27
3. jan 2011

@santana2 ahojky. To som ani ja nevedela, či si môžem nechat casovy posun medzi tými lieky a injekciami. Takze pravidelne - to. znm. ze kazdy den v rovnaku hodinu. Snad sa to da nejak zvládnuť. Naštastie injekcie pichám až od budúce týždna. A ako ti to celé vychádza. Podľa toho čo mám ja tak ty by si to mala mať o cca 2 dni posunuté.
@makovicka53 to aj nam poslali o cca 1 týžden neskor, tiež sme sa čudovali. Tak rátam koncom januára, že by si to mala mať schválene. Ale volaj im tam raz za týždeň a pekne ich stresuj, nech to máš čím skor schválene.

santana2
3. jan 2011

@majda27 ano mam to o dva dni posunuté už som bola aj na krv u svojho gynekologa a povedala som mu že mi doporučuju ist na pn vraj není problem odkedy chcem ist mam si povedat. tak ked už budem mat vysledky a pojdem pre ne budem si už pichat injekcie tak uvidime nebudem sa stresovat nie je to žiadna sranda tie hormony

helenka12
3. jan 2011

ahojte mozem sa pridat,my sme tiež 5.12 podpisali ziadost na ivf takže dobre rady pomožu a 10.1 ideme prvý krát za koordinerkou tak uvidime 🙂 🙂

mariajuraj
3. jan 2011

Awojte babenky....tak v skratke o mne....som tu nova a velmi si prajem babo, no akosi sa nedari...rozmyslam nad Heliosom, pocula som ze su super..tak infosky seeeeeeem...Dakujem moooooc 😉

izzie27
3. jan 2011

@ivankakov uz aby volali. Stale čakam na ten telefonát. Aj ty?

ame
3. jan 2011

Ahojte, my sme v stadiu stimulacie, manzel ma dobry spermiogram. I tak by sme chceli ICSI, chceli by sme sa poistit. Avsak citala som, ze pri ICSI je vacsie riziko genetickej chyby babatka, ze automaticky sa odporuca amniocenteza....tak teraz neviem, dat ICSI aj pri ok spermiach alebo sa poistit s ICSI a mat obavy?

izzie27
3. jan 2011

@mariajuraj ahoj, vitaj medzi nami. Podľa mna sú super. Zatiaľ sa vzdy milo správali a na čo som bola zvedavá, na to mi odpovedali. 🙂

majda27
3. jan 2011

@mariajuraj @helenka12 vitajte medzi nami. Doporučujem len Helios, je tam veľmi milý personál aj lekári. Ja som s nimi veľmi spokojná. Mohla som si vybrať blavu, kedže je bližsie ale rozhodli sme sa pre Helios a sme veľmi radi, že sme tak dobre rozhodli.
@helenka12 tak to máš, super. My sme u nej boli asi tak cca pol až hodinku. Všetko ti pekne vysvetlí ukáže. Len chudák ten macík, ten musí byt strašne dopichaný a nadopovaný hormónmi,
@santana, Ja pojdem ešte len za doktorom, snáď už bude u nás ordinovať. Ja chcem ísť na pn keď si začnem pichať ten gonal. čiže zhruba od 17. januára. Len zatiaľ som to ešte v práci nepovedala vedúcemu, ale snáď to nebude problém a dúfam, že to pochopí. Sú to hormóny a tie sú nevyspytateľné. Neviem aký budú mať vplyv na mňa. Tak radšej budem pekne v teplúčku doma, ako sa stresovať v práci. Dnes som začala brať proveru. Som zvedavá ako to na mňa bude pôsobiť, dnes som nič nezvyčné nezpozorovala to asi až keď budem brať asi dlhšie. Ja si radšej dám 1 hodinový rozdiel mezi proverou a decapeptylom. Aby to náhodou nemalo opačný efekt.

ivankakov
3. jan 2011

@izzie27 ja sa už neviem dočkať, ale tu čítam, že niekto poslal žiadosť 5.12 a už 10. 1 ide na pohovor ku koordinátorke, a kde sme my? ja mám všeobecnú poisťovňu, asi ešte oslavujú.

helenka12
3. jan 2011

ja chodim do Heliosu ja som bola už 3 krat na iui bohužial neuspesne tak uvidime teraz ,dufam,že sa to podari 🙂 🙂

izzie27
3. jan 2011

@ivankakov ja som v dovere a ti tiež asi ešte sviatkujú.Ja som vypisovala žiadosť ešte25.11. ale museli este počkať na výsledky krvi. Dúfam, že sa to nepredĺži.

izzie27
3. jan 2011

@majda27 ahojky, tak čítam, že ty si už začala s liekmi. Držím ti veľmi palčeky. Kedysi som aj ja brala proveru na úpravu cyklu a nič zvláštne som nepozorovala. Tak sa neboj 😉

majda27
3. jan 2011

@izzie27 Ano začala. Zatial som si nič nevšimla. K tej žiadosti si pridaj ešte cca 1 týždeň. A snád sa ti v priebehu budúceho týždňa ozvú. 🙂

izzie27
3. jan 2011

@majda27 no to dufam. a ked sa tebe ozvali hned si si dohodla termín s koordinátorkou?

majda27
3. jan 2011

@izzie27 ano. Hned ako to tam dostanu hned mi volali a dali nablizsi volný termin ku koordinátorke.

izzie27
3. jan 2011

@majda27 dakujem.

monca303
3. jan 2011

Ahojte,
ja som tu nova, prve IVF som absolvovala v BA, ale nakolko sme neboli spokojni, tak sme presli do heliosu,
zatial je tu super, co sa tyka tych myomov, tak nie sa coho bat, som toho dokazom 🙂 ,iba IVF bolo neuspesne ☹ ,ale pricinou neboli myomy.
My tiez cakame na schvalenie druheho Ivf, dufam, ze to bude coskoro, drzim vsetkych velke paste,

majda27
4. jan 2011

@monca303 ahojky a vitaj. No ja som už začala brať lieky. A schválené som to mala cca o mesiac.

speranza1
4. jan 2011

ahojte dievcence, takze ziadost mame schavlenu...13steho januara mame pohovor s koordinatorkou.... 😕 .. takze boj sa zacina 🙂

majda27
4. jan 2011

@speranza1 tak to je super. Dalšia ktorej sa to už posunie o dost velky krok dopredu. 😀 😀 😀 . Ja zatiaľ žiadne účinky na sebe nepozorujem. Na mňa nejak ide nádcha, tak snád to aj rychlo prejde a budem fit. Nevybrala si ten správny čas. Ale čaje a ovocie to istia. Ale je už lepšie ako bolo včera. no a e

majda27
4. jan 2011

trošku mi to trošku skáče. @speranza1 tak si to vieš aj vypočítať kedy na to pojdeš.

izzie27
4. jan 2011

ahojte mne prave dnes volali z heliosu, že mám žiadosť schválenú. Na pohovor ideme 14.1.

majda27
4. jan 2011

No vidíte, a to ste tuším hovorili že až v polovičke januára. A Ešte len je 4. a už to máte ja poschvaľované. Pekne sa to tu rozbieha. Tak to vypadá, že tento rok bude oveľa lepší ako minulý rok. Všetko ide ako má isť, ba lepšie.

izzie27
4. jan 2011

@majda27 zaciatok je zatiaľ výborný, len aby aj koniec bol taký. Musime ale dufať, že bude. 🙂

majda27
4. jan 2011

@izzie27 tak to bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀

speranza1
4. jan 2011

@majda27 asi hej... tak niekedy v strede februara a na konci fabruara a na zaciatku marca by sme mali vediet vysledky... vam to nakedy vychadza...

speranza1
4. jan 2011

@izzie27 ahojky aj ja som sa to dnes dozvedela a my ideme 13steho.01 😉

danielkabn
4. jan 2011

ahojte,nás objednali tiež na 13.januára do Heliosu..sa možno aj stretneme 🙂

izzie27
4. jan 2011

@speranza1 Aj ty si počula sestričku ako z jaskyne a každe druhe slovo? Hlavne že dátum a hodinu som počula dobre. My tam máme byť 14.1. o 11,00. Potom si asi este skočíme zalyžovať- posledný krát a potom hurá do toho. Dúfam že si nohu nezlomím. 😀