icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
4. jan 2011

@izzie27 ...ja som si zvolila tiez klasicke injekcie..myslim ze namiesanie nic zlozite a pichanie dajak sa naucime 😀

izzie27
4. jan 2011

@makovicka53 macko znesie 😀 😀 😀

makovicka53
4. jan 2011

@izzie27 to je akoze trenazer? 😀

izzie27
4. jan 2011

@makovicka53 😀 natrénovať si to musíme na niečom .... 😀

speranza1
4. jan 2011

@santana2 moja neviem ci si citala mne prave dnes schvalili ziadost... aj mne je luto ze to nejde prirodzenou cestou... 😔 ...ale co uz... dufajme vsetky ze ta porodnost sa naozaj dvihne 😉 😀

santana2
4. jan 2011

@makovicka53 na mackovi nam ukazovala koordinátorka ako sa to zaraba a potom čo stým šup to do macka 😅

makovicka53
4. jan 2011

@izzie27
@santana2 ....noo ja som este pri koordinatorke nebola ale uz sa tesim...zrejme zazitok poriadny...ten macko musi byt inak nadopovany 😀

speranza1
4. jan 2011

@santana2 aj zacinas na 16sty den cyklu?

izzie27
4. jan 2011

@makovicka53 ja som tiež ešte nebola u koordinátorky ale majduska to spomínala. Ale myslím si, že oni nám musia ukázať ako si to treba zarobiť a pichnuť a na to potrebujú nejakú vec, na čom si to vyskúšame. 😅

makovicka53
4. jan 2011

@izzie27 ..no ved jasne..nebudeme to hadam skusat na nich 😀 ...uz aby to bolo vsakze...tie poistovne maju vzdy cas...

santana2
4. jan 2011

@speranza1 blahoželam k schvaleniu zase o kročik vpred však ..čitala som že ste pisali kolko mate rokov aj ja budem mat 33

santana2
4. jan 2011

@speranza1 ano zajtra mam 16den začinam brat proveru a potom od 12.1. injekcie

speranza1
4. jan 2011

@santana2 dakujem... my ideme ku koordinatorke 13.01..a 20teho ma dojst mrcha, takze tento mesiac sa vylucuje takze my zacneme troska neskor ako vy vsetky... asi az vo februari.... ale tak to je v pohodke...najprv sa musim naucit pichat a rozrabat tie injekcie
🙂 😉 😀

speranza1
4. jan 2011

@santana2 tak potom povies aky to malo na teba vplyv 😉 ...myslim tie lieky... to ty si asi pisala ze mas myom, ze?

santana2
4. jan 2011

@speranza1 ano mam myom dufam že nebudem musiet ukončit stimulaciu to by už bola posledná kvapka inak mam za sebou 3 neuspešné IUI dufam že IVF bude uspešné inak ked som sa to prvý krat dozvedela čo ma čaká slzy mi tiekli a aj bolo dobre že som potom čakala na schvalenie žiadosti aspon som to stravila ......... no nič bojujme ked sme sa dali

helenka12
4. jan 2011

@speranza1 ahoj ja mam 36rokov 🙂

helenka12
4. jan 2011

@izzie27 diky ved si budeme pisat ako to vsetko pokracuje ,troška sa toho bojim 😀 😀

majda27
4. jan 2011

@santana2 ahojky. U koho sa robia tie predoperačné vyšetrenia? Náš doktor má do 10 dovolenku. Takže až po tomto termíne môžem isť k nemu n a krv. On mi snáď spraví aj to EKG. Ostatné neviem kde si mám dať spraviť. Ale asi tie predoperačné sú llen krv, EKG a RTG - ale to je len v indikovaných prípradoch.

ivankakov
4. jan 2011

@makovicka53 no vidíš, a niektorí podpisovali 5.12. a už to majú schválené. spravodlivosť, kde si?

ivankakov
4. jan 2011

@speranza1 asi budeme na tom rovnako, aj mne vychádza ms na 20.1, dúfam, že dovtedy zavolajú a stihneme aj pohovor u koordinátorky do 16 DC.

monca303
4. jan 2011

@ivankakov Ahojte, my sme podpisovali ziadost 9.12. a dnes som volala do poistovne, aj ke 😉 d asi skoro, ale povedali mi, ze vykon je uz schvaleny, este treba schvalit lieky, som velmi nedockava, kedze som uz jedno ivf absolvovala, tak viem co ma caka, teda priblizne, aj tak mam pred tym velky respekt, ale ked som tie injekcie zvladla ja , tak to zvladnu vsetci, som expert na odpadavanie 😀

danielkabn
4. jan 2011

ja mám rovných 30 🙂 a ideme do Heliku prvýkrát a ešte nemáme ani vypísanú žiadosť na poisťovňu ☹ takže sa ešte načakáme..ale tá pani,čo som dnes s ňou volala mi hneď zbrusu povedala,že mi budú brať krv a mangelovi robiť spg..tak dúfam,že to pôjde tak rýchlo aj so schválením žiadosti 😵 😵
A hlavne,nech to vyjde,nech tú pôrodnosť zvýšime v tomto novom roku 😀 😀

ivankakov
4. jan 2011

@danielkabn žiadosť o IVF môžete podpísať až ked budete mať všetky výsledky , nám to trvalo približne 14 dní, kým prišli výsledky.

ivankakov
4. jan 2011

@monca303 akú máš poisťovňu?

monca303
4. jan 2011

@ivankakov ja mám dôveru

danielkabn
4. jan 2011

mne teraz v novembri pri lapare+ hystero. zobrali obidva vajíčkovody,tak dúfam,že ma s ďalšími vyšetreniami už zaťažovať nebudú a že to pôjde rýchlejšie 😒 inak mám všeobecnú ZP

monca303
4. jan 2011

@danielkabn Ahoj, neboj, u mna to ubehlo velmi rychlo, zobrali mi krv, polovicka isla naq spg, jednu krv som si dala vziat u svojho gyndasa a uz sme aj podpisovali ziadost, bude to sup, sup

danielkabn
4. jan 2011

monca303,dakujem za infošku..teraz sa tu asi budeme stretávať častejšie 🙂 ma zaujíma,či tie výsledky na spg robia do hodiny,alebo to bude trvať dva týždne,ako to bolo u mojej kamošky..tá ináč na Helios nemá dobré spomienky,všetci hovoria len o Iscare...tak som trochu na pochybách... 😒

santana2
4. jan 2011

@majda27 ahoj ja som bola na krv u svojho gynekologa a potom s tými vysledkami pojdem na interné . Manžel bol na krv u svojho obvodného lekara. Ale može to spravit aj obvodný lekar ked ma gynekolog volno . mne vlastne zobrala sestrička krv asi do siedmich ampuliek a vysledky budu asi tak za týžden potom pojdem s nimi na interné ale to až asi tak týžden pred odberom vajičok aby aj to EKG nebolo staré.

monca303
4. jan 2011

@danielkabn ten spg trvá asi 10 dní, ale ja som si tiež zasa musela dať spraviť hormonálny profil z krvi,ubehne to rýchlo, ja som zasa počula o heliose len dobre, kedže som nemala dobré skúsenosti v Ba, tak som veľmi zvažovala kde ísť, a po hlbokom zamyslení 😨 sme sa rozhodli pre helios