Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica ahojky 🙂 🙂 🙂 ako pekne ti nabiehaju tyzdne. stale si PN? No ja sa stale domacky liecim, ale uz pichám dekác. v utorok uz mam termín na predoperacne vysetrenie, lebo vsak kde budem zhanam internistu pred velkou nocou. tento tyzden by som uz hadam pojdem aj krv a sono, pokial ma internistka v utorok nestopne. verim ze nie. 😉
@bozenkad27 ahoj tak ako držíš sa? Ja celkom fajn, akurát včera ma bolelo bruško, ale už je to OK. A budeš testovať, alebo počkáš až na krvné výsledky. Ja mám aj test doma, čo mi kúpil manžel ale moc sa mi nechce, aj tak by som až v piatok, to bude 11. deň. Ešte si to rozmyslím. 🙂 Ahoj
@katika125 cauko. Pohodicka zatial, musim si zaklopat... Testovat sa asi nebudem. Nechce sa mi do toho... 🙂 az prilis vela razy som videla jednu ciarku a mam akysi blok... Takze to necham na ten pondelok... Kedy ides na krv?
@bozenkad27 veru netestuj, treba vydržať o to je potom radosť krajšia 🙂 moc Ti držím palce
@bozenkad27 ahoj, ja tiež s tým testovaním váham, bojím sa toho ako ty. Ja som mala včera zas také bolesti, že som skoro volala do Heliosu, ale prešlo to. Musím tam zavolať, kedy na tú krv, lebo stále sa mi zdá, že mi povedali 26., ale vždy som mala ísť krv v ten istý de´ako bol vklad a keď vklad bol v utorok, tak asi 27. Brnknem tam a uvidím. ahoj
baby poradťe ako sa dostať do toho Heliosu??? je tam treba odporučenie lekárom? robia tam aj v soboty???
@angelika_2 Do Heliosu sa telefonicky , alebo osobne objednaj na konzultáciu. Odporučenie lekárom netreba. Soboty robia, ale len vo vážnych prípadoch, ako napr.odber vajíčok počas stimulácie na IVF. Inak nie.
@angelika_2 Tak ako ti píše cikyta stáčí keď si tam zavoláš a oni ťa objednajú na konzultáciu. 🙂
@katika125 asi by si mala ist az utorok... Mne vkladali pondelok a idem v pondelok... Pondelok je tam aj tak najviac ludi... Uz sa nam to krati... 🙂
@bozenkad27 volala som tam a povedala, že kedy mi to vyhovuje, ale idem v útorok, veru už sa to kráti a konečne mi prešli tie kŕče, včera a dnes je to OK. Teraz spí u nás moje krsniatko a sestra jej povedala, že budem mať bábo, tak teraz o ničom inom nerozpráva. Keby mala pravdu. 😀 ahoj a drž sa 😀
@makovicka53 díky moc, aj ja tebe držím palčeky a dúfam, že sa nám to všetkým podarí až do šťastného konca 😀
Baby,netestujte sa, budete mať prekvapko 😉 Mne Krajkovič povedal, že dobre, že som sa netestla, že to môže niekedy klamať a oni mi dali 100 % výsledok 🙂
Držím Vám všetkým palce z celého srdca 😉
@katika125 veru, treba verit ze ma pravdu... Ja sa to dozviem pondelok a ty utorok... Potom sem napis vysledok... 🙂
ahojte baby pridávam sa k Vám tiež idem 27. do helíka , ale na KET ešte nie na testy....
@bozenkad27 jasne aj ty, som strašne zvedavá, dôležité je, že nekrvácam, tak ako po ET, no veď hádam to už vydržíme, máme to už len pár dní 🙂
@izzie27 dakujem ti krasne ...veru uz...doktor tak navrhol...i ked ta sliznica nebola bohvie aka....ale tak musim verit... a ty ako?

@izzie27 ahoooj!!!tak ako pokracuje stimulka??kedy bude OPU???drzkaj sa a hlavne dufam,ze uz si zdrava 🙂 🙂 🙂