icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
25. mar 2012

@katika125 dakujem musime verit 🙂

katika125
25. mar 2012

dievčatá ďakujem, dúfam, že to bude OK, dnes som mala pocit, akoby som mala dostať menzes, ale nič nebolo, čo ma teší 🙂 , veď uvidíme v utorok, dám vedieť

bozenkad27 Ahoj na zajtra ti prajem šťastie a trpezlivosť kým sa dozvieš výsledky 😵

bozenkad27
26. mar 2012

Ahojte dievcata! Takze dnes rano som bola na krvi a nervozne cakala do tretej, ked mi zavolali, ze vysledky budu az zajtra, lebo im neskoro brali krv do labaku... Tak som nervna sadla do auta a sla si kupit testy... A objavila sa na nich krasna velka dialnica... Az sa bojim tesit... 🙂 keby som vedela pridat foto, tak tak urobim, aby ste to zhodnotili aj vy... 🙂 uz len zajtra potvrdenie z krvi a bude to na 100%!

izzie27
26. mar 2012

@bozenkad27 tak ja tisko gratulujem. 🙂

izzie27
26. mar 2012

@makovicka53 ja som bola dnes na krv a sono, tentokrat ich bude asi menej ako minule. tak uvidime. Prepokladam ze OPU by malo byť okolo veľkej noci.
Dnes tam bolo prisene vela ludi. Vysledky som mi volal doktor az okolo pol šiestej. zostavam na 200UI.

olivia31
26. mar 2012

@boska74 AHOJ Ako dlho trvá rozhodovanie na poisťovni .....už som v napätí kedy sa ozvú podpísala som IVF 28. marca a zatiaľ nič ☹ ako dlho sa nato čaká doktor povedal do mesiaca??????????

petuska123
26. mar 2012

@olivia31 este ani 28.marca nieje 😀 😀 😀 😀 😀 ale tak cca mesiac sa caka na vyjadrenie od poistovni

olivia31
26. mar 2012

@petuska123 Oprava 28 február ............dnes mierne mimo 😀 😀 😀 a kalendár pred sebou ja už uvažujem dopredu ..aspoň som ťa pobavila

katika125
26. mar 2012

@bozenkad27 tak to je supeeer, teším sa s tebou, stále som sem dnes kukala, že kedy napíšem BLAHOŽELÁM z celého srdiečka, uvidíš že sa to zajtra potvrdí a aj ja dám zajtra vedieť ahoj 😀 😀 😀

petuska123
26. mar 2012

@olivia31 😀 😀 😀 😀 to sa stava vsak je uz aj cas mozog je unaveny z celeho dna 😀 😀 v akej si poistovni??

olivia31
26. mar 2012

boska74 oprava údajov AHOJ 28. február

olivia31
26. mar 2012

@petuska123 všeobecná zdravotná poisťovňa

bozenkad27
26. mar 2012

@katika125 ty das zajtra vediet to iste! 🙂 drz sa a budem cakat... 🙂

petuska123
26. mar 2012

@olivia31 ja ked som cakala kym mi to schvalia tak mi to nedalo a som volala do poistovne a mala som hned povedane ako sme na tom

olivia31
26. mar 2012

@petuska123 Áno to som zatiaľ neriešila asi si počkám kedy sa ozve Helios ...kde si to absolvovala a bolo to úspešné? 🙂

olivia31
26. mar 2012

@bozenkad27
@katika125 Dievčatá držím vám palce aby vám to dobre dopadlo treba veriť . 🙂

petuska123
26. mar 2012

@olivia31 ja som bola v iscare v martine a nie nebolo uspesne vsetky nase embrijka to vzdali po PK.takze bol plac a vela otazok a po 3 mesacnej pauze a priprava na dalsie IVF sa nam podarilo prirodzene 🙂 🙂 🙂 asi tie lieky a hormony mi nastartovali moj organizmus vdaka im a nelutujem tie peniaze aj ked nam to nevyslo 🙂

olivia31
26. mar 2012

@petuska123 To je super, že to takto vyšlo tíško závidím mňa to všetko ešte len čaká ale ja som optimista a verím, že to bude úspešné. A kedy máš termín? 🙂 🙂 🙂 Bola si spokojná z Iskarom v Martine ?

petuska123
26. mar 2012

@olivia31 termin na 14.6. a ano bola som spokojna 🙂 skveli ludia

olivia31
26. mar 2012

@petuska123 Tak to už za chvíľku aj máš. Zaujíma ma to lebo som sa rozhodovala kam ísť, ale rozhodla som sa pre Helios ...dúfam, že aj ja budem môcť povedať, že to bolo správne rozhodnutie. 🙂 A držím ti palce aby všetko dobre dopadlo.

bozenkad27
26. mar 2012

@olivia31 dik olivka, aj ty sa drz, nech vsetko dobre dopadne... 🙂

olivia31
26. mar 2012

@bozenkad27 Ďakujem mňa to ešte len čaká ale pevne verím, že áno 😉

katika125
26. mar 2012

@bozenkad27 no dúfam, že máš pravdu. Veď uvidím, už dnes mám netrvy ako to dopadne, ale musím myslieť pozitívne ako môj manžel

olivia31 ďakujem, ja stále verím, ale myslím aj na to, že to môže dopadnúť aj inak. Veď zajtra dám vedieť

boska74
27. mar 2012

@olivia31 ahoj, nam to schvalili cez zdrav.poistovnu cca po 4 mesiacoch

bozenkad27
27. mar 2012

Dievcata, je to 100% iste!!! 🙂

bozenkad27
27. mar 2012
sabiiina
27. mar 2012

Ahojte dievčata, tak podelim sa aj ja...
takže som v stimulacii a pravdepodobne za tyzden mi to vložia.
Picham si decapeptyl a puregon 150UI.
Ako ste travili tento cas. Mam ležat doma? Alebo mozem robit vsetko? Mate nejake problemy? Tahanie, bolenie brucha, opuch ? Vsetkým Vam drzim palceky....

cikyta
27. mar 2012

@bozenkad27 Srdečne GRATULUJEM, konečne to zase niekomu po KET vyšlo. Supeeer 🙂

elapp
27. mar 2012

ahojte baby, bola som na OPU a mala som cez 20 vajicok a dr. mi preventivne predpisal solumedrol. Citam v pribale, ze to je hrozny humus. Ja priznaky OHSS nemam ziadne a velmi sa mi to nechce pichat.... Mali ste to niektora?

bozenkad27
27. mar 2012

@cikyta dakujem velmi pekne... 🙂