Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
tak ja mám tiež správu, ale nie tak veselú, test je negatívny, takže čakám na menzes 😢
bozenkad27 blahoželám ešte raz je to super 😀
@bozenkad27 Tak gratulujem a želám všetko dobré aby to bolo ok až do samého konca 🙂 🙂 🙂
@izzie27 juuj tak silno drzim palciaky...pozri ja som mala tiez menej vajicok ale ide hlavne o kvalitu vcera mi vlozili rok zmrazene embrijko 🙂 a este mam jedno...len neviem kolko mozu byt najviac zmrazene...nevies nahodou?
@makovicka53 Dievčatá držím vám všetkým palce aby vám to vyšlo ...ja som si donedávna myslela, že len ja to tak prežívam ale tu som pochopila, že nie som sama a, že ja nás veľa ktoré máme tie isté pocity a problémy strašne vám všetkým fandím. 🙂
@makovicka53 juuuj tfuj tfuj tfuj silno drzím palce. co sa tyka zmrazenia, to ti neviem povedat. k tomuto som sa nikdy nedostala.
Joj moja ale z kvalitou mojich vajicok tiez nie je bohviečo. Tak uz len dufam ze sa to tentokrat podarí. 🙂
@olivia31 dakujeme a taktiez drzim vsetkym palce....nikto to nepochpi kto tym neprejde...tym sa stale drzim preto sem chodievam aby som tu nasla aspon ake take pochopenie a podelila sa o svoje pocity 😉 ...drz sa
@izzie27 neboj treba verit....a moc x dakujem.... 😉 este teda nemas presny termin OPU?
@makovicka53 Ja zdieľam tvoj názor ako by nás aj pochopila taká žena , ktorá otehotnie prirodzene ...vieš stretla som známu a skoro som odpadla tak ja sa snažím zo všetkých síl otehotnieť x xx rokou a ona už čaká druhé ....takže takáto to ani nepochopí ....ja som tu s toho istého dôvodu hľadám pochopenie, podporu a takisto dobré rady. 🙂
@elapp Solumedrol predpisali po OPU aj mne, lebo mam PCO, ale dala som si pichnut len jednu davku a potom uz nie, nejako som tie bolesti brucha po OPU rozchodila, aj ked ma drzali este take riadne dva dni po OPU
@makovicka53 My sa teraz pokusame prirodzene, lebo po 2 neuspechoch sa nam akosi nechce ist do 3. kola. Endokrinolog mi predpisal lieky a povedal, ze by ma to malo nastartovat cely cyklus a ze mozno aj motyka vystreli. Len ja mam taky pocit, ze mne uz ani ziadne lieky nezaberaju a ak sa rozhodneme, tak by som sla asi do dalsieho kola v lete a potom uz dost.
@katika125 to ma velmi mrzi... ☹ Mas aj nejake zamrazene? Idete do toho znovu?
@bozenkad27 ahoj aj mňa to mrzí 😢 , mrazáčikov už nemáme a na ďalší pokus IVF momentálne nemám síl, ale chcem sa dostať do pohody, zhodiť nejaké to kilo a hádam sa na to dáme opäť, veď túžba po bábetku je väčšia ako obava zo všetkého, čím sme si prešli, len dúfam, že pri druhom pokuse bude vajíčok viac ako pri prvom
@ame praveze ja nemam ani bolesti a naozaj sa mi velmi nechce ladovat kortikosteroidmi. Len mne nepovedali, ze to pichanie je na dobrovolnej baze, resp. ze NEMUSIM pichat, ak bolesti nemam. Proste predpisali mi injekciu denne az do vkladu. Myslis, ze by som mala zavolat dr a opytat sa? nech netrapim telo zbytocne?
@olivia31 ja som to vtedy neak neriesila, nakolko sme zili mimo sr, komunikovala som s nimi e-mailom, ale pamatam sa, ze po 3 mesiasoch, tak na 4 sme to mali schvalene, tak ale neviem aka je priblizna dlzka a odcoho to zavisi. A ako som sa rozhodla? Rozmyslam nad tym ako vsetko sklbit🙂 rozhodne si chcem ist pre ne 🙂 aj ked sa mi ta cesta zda strasne komplikovana🙂))))) Skus sa v centre informovat ako daleko su v schvalovani procesu..
@katika125 mne trvalo az 5 mesiacov po neuspesnom Et, kym som sla na ket... Nemala som na to psych sil... Trosku si oddychni, venuj sa sebe a uvidis, ze rychlo naberies sil... Budem ti velmi drzat palce!
@elapp aj mne solumedrol velmi pomohol... Neboj, oni vedia, preco ho predpisuju... A tych par injekcii po tolkom mnozstve si ani nevsimnes a ublizit ti neublizi... 🙂
@elapp Tak pekne... a si prvý krat? No mna caka vyberanie vajicok pravdepodobne v utorok. Tak sa tesim aj bojim, aby ma to nebolelo. Lebo uz som si vytrpela operacii a mam z toho panicky strach. Tak to Ti pekne drzim palce. A myslis si , že ta predlzena kultivacia ma vyznam? Boli ste na napichovaní spermii, alebo sa same spojili?

@sabiiina ja som osobne bola dost unavena, a aj ked som si na tie dva tyzdne robila velke plany, vela som toho nevladala. Maximalne tak zajst na nakup, uvarit a vela vela lezat. Pripravovala som sa aj na nejake bolesti, resp. ako budem zvladat pichanie, no vsetko to hladko prebehlo a az na posledny den, kedy ma uz brucho dost bolelo som to prezila v pohode. Mne potom vybrali 22 vajicok, takze vajecniky boli poriadne zvacsene, tak cudo, ze ma neboleli uz skor a viac. Ale vazne to nic nebolo ...