Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bozenkad27 ja oddychujem dnes tu mám maminu a stará sa o Jurka ja ho nezdvíham iba posedávam a tak 🙂
@bozenkad27 ja som po ET tiež bola úplne vedľa, lebo sa to podarilo a potratila som, teraz som mala taký pocit, že to nevyšlo, tak to neni až tak zlé, ale bolí to ☹ Teraz si nájdem nejakú schopnú novú robotu, našim pomôžem s oslavou 50, tak na to rýchlejšie zabudnem, budem sa venovať mojej záľube a to pečeniu tort odložíme peniaze na druhý pokus a uvidíme. Do vtedy dúfam, že čosi urobím aj s tou váhou a už sa to naozaj podarí a budem mať na tváry taký úsmev ako ty 😀 Prajem ti to, držkaj sa nech ste obaja zdraví. 😀
@zuzanka.h tak treba... ja som prve dva dni len lezala... :D co sa tebe asi moc neda, ked mas maleho...
@katika125 v kolkom tyzdni si potratila? to je este horsie, ako ked to nevyjde... :( to je moj des... Ale myslim pozitivne!
@ame vyskusajte..aha nam sa to tiez podarilo i ked to neskoncilo dobre ale tak aj to sa ceni 🙂....drz sa
@bozenkad27 Nestresuj sa, potratila som tri týždne po vložení, ale ja som krvácala už týždeň po vložení. Napriek tomu to vyšlo, ale skončilo to zle. Radšej na to už nemyslím a nemysli na to ani ty. Moja sestra krvácala v treťom týždni a aj v treťom mesiaci a teraz má krásne skoro 5ročné dievčatko. 😀 Takú moju princeznú, ktorá ma vždy dokáže rozveseliť a povie: neboj krstná mama aj ty budeš mať bábätko. Malá, ale múdra. Sledovala ma aj keď som si pichala injekcie, ona to musela vidieť 🙂 , asi bude sestrička. Ale ty si to užívaj plnými dúškami.
kurnik šopa to čakanie ma zabíja 🙂
@bozenkad27 inak ja som bola 8t 6d a zakrvácala som strašne to bolo akoby niekto zo mňa pohárom krv vylial hneď sme leteli na pohotovosť ja som sa klepala ako osika dodnes ma oblieva pot, keď si na to spomeniem a na pohotovosti nič čistá vložka lekár na mňa pozeral ako puk, že žiadna stopa po krvácaní. maému krásne bilo srdiečko a potom som ešte špinila do 15tt v tom 15tt som aj týždeň v nemocnici ležala
@zuzanka.h a to si len druhy den... :D budes mat co robit, aby si vydrzala.... :D ja som v pohode zvladla prvy tyzden, druhy som uz na to myslela ovela viac, ale dalo sa... A kolko ma este caka tyzdnov... 🙂 a synceka mas tiez pomocou ivf?
@bozenkad27 hej mali sme IVF tiež v marci ale v roku 2009 jurko je na prvý šup 🙂 teraz sme si boli pre sestričku...
@katika125 tak mas aspon radost v podobe buducej zdravotnej sestry... 🙂 urcite ma mala pravdu, urcite sa to podari! Len treba silno verit... Ja som tomu, ze to vyjde verila jak nicomu... :D aj na druhe ivf pondes do heliosu?
@zuzanka.h to je super... 🙂 my mame tiez este dve deticky v mrazňicke, urcite pojdeme pre ne... 😀
@bozenkad27 treba aj my sme si šli a verím tomu, že o 2 týždne mi tu bude svietiť 6tt 🙂
@bozenkad27 no ja som tomu verila, ale stále som si opakovala, že to môže byť aj inak, bála som si to pripustiť, lebo v januáry som si ani nepripustila, že to môže dopadnúť inak ako pozitívne a potom som sa z toho nemohla dostať a určite pôjdem na druhý pokus do heliosu
@bozenkad27 no vidíš. ja som sa na Jozefa 19.03. ( to bol svokor) testla a na jeho narodeniny 24.03. potvrdili zázrak z krvi. Jurko sa narodil presne na termín
A aj tebe, len budes dva tyzdne pozadu... Inak podla mojej malej statistiky sa rodi pomaly 75% chlapcov po ivf... Co ty na to?

@zuzanka.h dakujem pekne... vidim, ze aj ty si vcera bola... Velmi ti drzim palce... Nezabudni hlavne oddychovat!