icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

bozenkad27
28. mar 2012

@zuzanka.h dakujem pekne... vidim, ze aj ty si vcera bola... Velmi ti drzim palce... Nezabudni hlavne oddychovat!

zuzanka.h
28. mar 2012

@bozenkad27 ja oddychujem dnes tu mám maminu a stará sa o Jurka ja ho nezdvíham iba posedávam a tak 🙂

elapp
28. mar 2012

@sabiiina ano prvy krat, verim, ze aj posledny 🙂 aj ked skusat budem, kym sa nepodari. Bat sa nemusis, ja som mala tiez za posledne 2 roky 3operacie a toto bolo proti tomu brnkacka. PK aj napichnutie sme si dali, reku uz pri tych polozkach "par stoviek hore dole" (brrrr)

katika125
28. mar 2012

@bozenkad27 ja som po ET tiež bola úplne vedľa, lebo sa to podarilo a potratila som, teraz som mala taký pocit, že to nevyšlo, tak to neni až tak zlé, ale bolí to ☹ Teraz si nájdem nejakú schopnú novú robotu, našim pomôžem s oslavou 50, tak na to rýchlejšie zabudnem, budem sa venovať mojej záľube a to pečeniu tort odložíme peniaze na druhý pokus a uvidíme. Do vtedy dúfam, že čosi urobím aj s tou váhou a už sa to naozaj podarí a budem mať na tváry taký úsmev ako ty 😀 Prajem ti to, držkaj sa nech ste obaja zdraví. 😀

bozenkad27
28. mar 2012

@zuzanka.h tak treba... ja som prve dva dni len lezala... :D co sa tebe asi moc neda, ked mas maleho...

bozenkad27
28. mar 2012

@katika125 v kolkom tyzdni si potratila? to je este horsie, ako ked to nevyjde... :( to je moj des... Ale myslim pozitivne!

zuzanka.h
28. mar 2012

@bozenkad27 ja ani neležím sedím a lúpem orechy 🙂

makovicka53
28. mar 2012

@ame vyskusajte..aha nam sa to tiez podarilo i ked to neskoncilo dobre ale tak aj to sa ceni 🙂....drz sa

makovicka53
28. mar 2012

@bozenkad27 dakujem 🙂

katika125
28. mar 2012

@bozenkad27 Nestresuj sa, potratila som tri týždne po vložení, ale ja som krvácala už týždeň po vložení. Napriek tomu to vyšlo, ale skončilo to zle. Radšej na to už nemyslím a nemysli na to ani ty. Moja sestra krvácala v treťom týždni a aj v treťom mesiaci a teraz má krásne skoro 5ročné dievčatko. 😀 Takú moju princeznú, ktorá ma vždy dokáže rozveseliť a povie: neboj krstná mama aj ty budeš mať bábätko. Malá, ale múdra. Sledovala ma aj keď som si pichala injekcie, ona to musela vidieť 🙂 , asi bude sestrička. Ale ty si to užívaj plnými dúškami.

zuzanka.h
28. mar 2012

kurnik šopa to čakanie ma zabíja 🙂
@bozenkad27 inak ja som bola 8t 6d a zakrvácala som strašne to bolo akoby niekto zo mňa pohárom krv vylial hneď sme leteli na pohotovosť ja som sa klepala ako osika dodnes ma oblieva pot, keď si na to spomeniem a na pohotovosti nič čistá vložka lekár na mňa pozeral ako puk, že žiadna stopa po krvácaní. maému krásne bilo srdiečko a potom som ešte špinila do 15tt v tom 15tt som aj týždeň v nemocnici ležala

olivia31
28. mar 2012

@boska74 Ahoj asi tam skúsim zavolať a uvidím čo mi povedia. 🙂

bozenkad27
28. mar 2012

@zuzanka.h a to si len druhy den... :D budes mat co robit, aby si vydrzala.... :D ja som v pohode zvladla prvy tyzden, druhy som uz na to myslela ovela viac, ale dalo sa... A kolko ma este caka tyzdnov... 🙂 a synceka mas tiez pomocou ivf?

zuzanka.h
28. mar 2012

@bozenkad27 hej mali sme IVF tiež v marci ale v roku 2009 jurko je na prvý šup 🙂 teraz sme si boli pre sestričku...

bozenkad27
28. mar 2012

@katika125 tak mas aspon radost v podobe buducej zdravotnej sestry... 🙂 urcite ma mala pravdu, urcite sa to podari! Len treba silno verit... Ja som tomu, ze to vyjde verila jak nicomu... :D aj na druhe ivf pondes do heliosu?

bozenkad27
28. mar 2012

@zuzanka.h to je super... 🙂 my mame tiez este dve deticky v mrazňicke, urcite pojdeme pre ne... 😀

zuzanka.h
28. mar 2012

@bozenkad27 treba aj my sme si šli a verím tomu, že o 2 týždne mi tu bude svietiť 6tt 🙂

bozenkad27
29. mar 2012

@zuzanka.h bude urcite! Treba verit, oddychovat... 🙂

zuzanka.h
29. mar 2012

@bozenkad27 inak pozerám na tvoj termín Jurko sa narodil 27.11 🙂

katika125
29. mar 2012

@bozenkad27 no ja som tomu verila, ale stále som si opakovala, že to môže byť aj inak, bála som si to pripustiť, lebo v januáry som si ani nepripustila, že to môže dopadnúť inak ako pozitívne a potom som sa z toho nemohla dostať a určite pôjdem na druhý pokus do heliosu

bozenkad27
29. mar 2012

@zuzanka.h tak si bola na et prilbizne v rovnakom case... 🙂

zuzanka.h
29. mar 2012

@bozenkad27 vklad bol 11.marca 2009 po PK 🙂

bozenkad27
29. mar 2012

@zuzanka.h ha, ja som mala 12.3. 😀

zuzanka.h
29. mar 2012

@bozenkad27 no vidíš. ja som sa na Jozefa 19.03. ( to bol svokor) testla a na jeho narodeniny 24.03. potvrdili zázrak z krvi. Jurko sa narodil presne na termín

bozenkad27
29. mar 2012

@zuzanka.h tak to vsetko krasne vyslo! 😉

zuzanka.h
29. mar 2012

@bozenkad27 aj Vám to výde 🙂

bozenkad27
29. mar 2012

A aj tebe, len budes dva tyzdne pozadu... Inak podla mojej malej statistiky sa rodi pomaly 75% chlapcov po ivf... Co ty na to?

vemido
29. mar 2012

@katika125 to je mi luto ☹ Drzim palce

vemido
29. mar 2012

@bozenkad27 super a gratulujem, drz sa 😉

katika125
30. mar 2012

@vemido ďakujem, ale musím ísť ďalej ako každá, ktorej to nevyšlo a nevzdať sa