Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@tessy2121 tak ti držím palce,aby ti všetko dopadlo dobre.a ja mám tiež pocít,že sa zblazním to čakanie má normálne níči ☹ už nech je všetko o.k. a nech to v pondelok dobre dopádne a to som chcela ist už do roboty,ale gatová aj muž mi to hned zatrhli takže pn trvá dalej radčšej.snážim sa mysliet pozitivné ,ale je to tažké lebo sa bojím,aby sa čosi nepokazilo.už som aj prestala menej pit lebo sa bojím ist na záchod lebo krv(musím si zaklopat)už nemám,ale ked cikám tak pár kvapiek sa objaví,ale ked sa utriem tak je zatial toaletný čistý. 😅
@vemido ahoj, ja mam nejaky problem s chromozomom 9 a mm ma problem so spermiami. 4.IVf by som este chcela vyskusať. Ked sa na to pozriem s odstupom, tak pri prvom žiaden vkladom, pri druhom bol aspon vklad a pri tretom som uz nasla aj //. tak 4. by mohol vyjst-ako postupka 🙂 tak uvidime. Teraz si davam pauzu, chceli by sme ist na dovolenku, sme zaradení do zoznamu darcovskeho embrya a doma mame papiere na adopciu. 🙂 Aj ja vam drzím palce 😉 raz istotne budeme maminami.
@tessy2121 nevydržala som to s nervámy a tak som si urobila test objavili sa //, 😉 druhá je slabá,ale viditelná možno to je kvoli tomu ranajšiemu poplachu tak neviem či sa mám tešit,aby som niečo nezariekla alebo radčšej čákat až do pondelka lebo dnes mi povedala dr.,že je ešte zavčasu,aby videla čosi na sone.Ale už som pokojnejšia,ale strach je stále kdesi v kutiku. 🤐
Ahojte zienky,
tak som bola v tom Martine na vysetrenia a prisli vysledky Ze mam zlu funkciu stitnej zlazy Kazal mi objednat sa do tyzdna na endokrinologiu ale ked som tam volala najblizsi volny termin je 02/2013 a tak som volala do novamedu v bb a idem na krv 21,6,2012 o 7 rano.Preco musim ja takto trpiet.Ked to niesu hormony zle tak teraz to je stitna zlaza Ja asi nikdy nebudem mimi
@izzie27 tak ti drzim palce 😉 ja som bola tiez plna optimizmu pred 4 IVF a velmi ma to sklamalo. Do programu darcovskeho embrya sme sa nezapisali, lebo sa obavam, ze ani to sa neudrzi. Ale adopciu uz mame podanu 🙂 Uz len cakam, kedy pridu na navstevu a zacneme s pripravou 😀 A nech by to dlho netrvalo a dostali sme drobca 😀 😀 😀
@adka_pajerska Neboj sa, vsetko dobre dopadne...Len to cakanie na mimi je nekonecne ☹ Drzim palce 🙂
@ivka1404 IVka to je v poho,urob si test v piatok a ta druha ciarka by uz mala byt silnejsia. Keby si nebodaj potratila,tak riadne krvacas. Zo mna sa to doslova vylialo a to naraz,nie postupne. Vsetko je ok.
A vies kam ja zajtra idem? Okrem MT rano? Letime do Hurgady,moj priatel za mojim chrbtom vybavil dovolenku,aby som vraj prisla na ine myslienky. Velmi sa tesim. Dufam ze ked sa vratim,ty uz budes mat potvrdene tehotenstvo a vsetko bude ok.
@adka_pajerska neboj sa vsetko dobre dopadne, ked si das stitnu zlazu do poriadku, o chvilu budes mamina. 🙂
pozeram Modre z neba a nedokazem pochopit,ako sa jedna mater moze vykaslat na tak nadherne dievccata. Svina!!!!!!
@ivka1404 držím palce, aby ti to dobre dopadlo, ja som tiež na 8.deň začala najskôr s kŕčmi špiniť a potom som aj 5dní mierne krvácala a napriek tomu sa drobček uchytil. Tak nestrácaj hlavu a ak máš nejakú namáhavú robotu, tak sa tam nehrň, ja som v práci potratila. Drž sa, verím že všetko bude OK 😉
@adka_pajerska keď budeš brať lieky na štítnu žľazu, nič nieje stratené. Ja mám tiež poruchu štítnej žľazy a endokrinologička mi povedala, že keď sa to podarí, tak mám hneď prísť a zvýši dávku liekov, aby bábo bolo zdravé. Tak sa neboj. To nieje prekážka a je lepšie, keď to zistili teraz. 😵
@katika125 však to mám,robim totiž na zvárani,kde sú nebezpečné výpary a tažké bedničky tak preto som sa radčšej nechála bez dlhého prehovárania presvedčít,že kým nebudem mat potvrdené,že je všetko o.k. tak sa do práce hrnut nebudem.volala som kámaratkam a tie mi tiež povedali,že aj oni mali slabé špinenie s prímesou krvi a aj tak boli tehotné pretože to bolo v čase,ked im mála prist mrchá tak ma to trochu ukludnilo,ale aj tak sa človek bojí.včera som ešte večer pre istotu volala Krajkovičovi,ale ukludnil ma,strašné zlatý,že mám brat tabletky dalej,odychovat a mysliet pozitivne.
Potrebujem surne 8 ks fostimon a 2ks Orgalutran, prosim nemate nahodu niejake zvysne?dakujemmmmm
tak a uz je rozhodnute,vcera sme podpisali ziadost na umele. tak uz zostava iba cakat na schvalenie poistovne 🙂 ten pristup v heliose je uzasny

@ursula5 no to uz teraz mi ho sestry rozmaznavaju tym co vsetko mu nakupili 🙂 🙂 ja mam 3 sestry tak si vies predstavit a vsetky su slobodne 🙂 budem to musiet zacat nejako regulovat 😀