Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
nam koordinatorka povedala kolko stoja lieky a dala nam cennik a povedala ze cca kolko nas to bude stat
@magica78 Áno oni povedia cenu cca lenže tá cena má od realita ďaleko potom je to raz toľko takže 1500e je treba mať vo vačku. A ak bude veľký počet vajec aj viac.
@janamartina no to je tvoja skusenost 😉 mne povedali lieky a potom cenu cca kolko cize nam povedali spolu 1200 az 1500 € podla poctu vajicok
okrem ineho ja som s tym aj pocitala lebo som si nasla temu naMK kolko to cca stoji. takze som nebola prekvapena
Dievčatá ale netreba stresovať pretože po odbere vajíčok keď vás lekár prepúšťa domov tak mu môžete povedať že by ste to chceli zaplatiť na faktúru tak lekár to povie na recepcii a recepčná vám vystaví faktúru ktorá ma mesiac splatnosť. Alebo zaplatíte polovicu a polovicu na faktúru a mate čas mesiac aby ste to uhradili. Záleží na dohode. V tomto majú výhodu a nie je to naraz taká pálka.
@radosska Ahoj to čo píšu dievčatá je pravda nás 1 IVF vyšlo 1500 e a na konzultácii nám povedal 700 e takže ako píšu dievčatá treba mať raz toľko aby si neostala prekvapená ...oni ti tam dajú cenník tak si to budeš vedieť aj sama vyrátať čo ťa to bude asi tak cca stáť. Držím palce. 😉
@janamartina Ahoj ako sa máš už je trošku lepšie ? Boli ste ešte v Martine povedali vám niečo nové ..múdre?
@magica78 Tak to ti povedali dobre lebo nám povedali veľmi málo a realita bola inde. Áno ja mám takú skúsenosť preto som to napísala.
@olivia31 Jasne to vieš že je to lepšie už som to predýchala . Od kontroly som v Martine nebola takže nič múdrejšie neviem. Zažrala som sa do roboty mala som veľa papierovania plný stôl faktúr a podobne tak som účtovala mala som cesťáky služobné cesty tak som to dávala na poriadok. A ty sa máš ako? Kedy ideš pokračovať a ideš podstúpiť ďalšie IVF?
@janamartina No tak v práci mám toho aj ja dosť dnes ma začal bolieť riadne chrbát tak že tak.......druhé Ivf plánujem budúci rok ale neviem ešte presne kedy čakáme na výsledky z genetiky tak aj podľa toho sa uvidí čo ďalej. To je super, že sa cítiš lepšie musíš byť silná čas všetko vylieči . 😉
@vafinka no neviem este sme to nedotiahli tak daleko, lebo financie...prave sme si vzali hypoteku pred 4 mesiacmi...a dost veci aj na splatky na zariadenie bytu...takze musime sa z toho dako vymotatakze trosku porozmyslame 😖 a uvidime..ale dufam,ze co najskor...a Vam prajem velaaa stastia a hlavne nech sa to hned zadari na prvu supu 😀
fuuuuh.... 9 den po IUI som nevydrzala a testla:( no, aspon viem, ze pregnyl uz v sebe nemam :( a nadej zomiera posledna....
@marecek1
My sme mali 1.konzultaciu s Dr. Gáťovou, ale potom sme natrafili na Dr. Staroveckú, ktorá nám aj odporučila IUI...Obe sa mi zdali vysoko profesionálne... IUI mi robila Dr. Cuľbová. Tak uvidíme koľko šťastia nám prinesú do života🙂 Aaaa držte palce 2.10.:) ideme po výsledok...
čaute kočky, tak dnes som pichla prvu injekciu....poviem vam, sme hrdinky, ked toto dokazeme spravit, len aby sme uz mali krpceka v naruci...odteraz uz musim mat ten zvyseny pitny rezim?
@kostickabonnie ahojky, no to si mala asi tak cca 2 dni pred, ale pi ako diva a jedz hodne jogurtov, syrov a mlieka, aby ti neredli kosti, ja to citim na zuboch, ze uz nie su take ako predtym, hmmmm. neboj, dokazes aj ostatne si dzobnut, prve su najhorsie a potom uz budes macherka v pichani 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dievčatá mám taký dotaz po akej dobe po potrate keď už ste sa vyčistili ste dostali MS. Ono to bude asi individuálne lebo každá má iný organizmus ale aspoň približne po akej dlhej dobe to bolo.
@vafinka no, ja zrovna nie som typ, ktory ma ukazkovy pitny rezim ....co keby ste mi to tu pripominali ???? 😀 😀
@janamartina mne povedali,že do mesiaca by mala prisť a prišla takmer presne 6.6.som prišla o mimi a 8.7. prišla mrcha takže do mesiaca by sa mala objaviť,ale ako pišeš každá sme iná no vedčšinou sa stáva,že do mesiaca od potratu sa objavi ms.

@radosska kasli na vianoce,tych este bude