Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@magica78 či im to hundranie pomohlo, to netuším, ale každej z nás sa to raz podarí 😉
@kostickabonnie toho 18.12 ides este do MT, ci tam si uz skoncila? bola si tam dokopy 3x? ja idem zajtra 2x a neviem ci im mam nieco dat alebo este tam pojdem alebo ako to je? ty si im nieco aj davala?
@evkafi nie, v Heliku som uz skoncila, dali mi vystupnu spravu a sice povedali, ze ked chcem, mozem k nim prist este na dalsie sono, ale nemusim....takze idem k svojmu. A nic som im nedavala, muz povedal, ze tych 1600 € by im malo stacit. 😉
@kostickabonnie 🙂 ma pravdu 🙂 takze ja tam zajtra pojdem a daju mi uz vystupnu spravu myslis ci ? idem tam 2x.
@magica78 Ahoj bola som dlhšie odmlčaná dokončovali sme chalupu a ešte keď bol dobrý čas sme sa pustili do zateplenia mysleli sme že už to tento rok robiť nebudeme a urobili sme no a vieš si predstaviť toho bordelu a vo vnútri sme kládli podlahy a robili obklady tak som bola fest vyťažená ale nech sa dostanem k jadru čo som si to tu prečítala bambuľka sa nechytila to mi je veľmi ľúto ale nevešaj hlavu ket určite vyjde je na tom to pozitívne že máš mraziačikov.
@kostickabonnie
@evkafi dievčatá gratulujem z celého srdca konečne tu je nejaká dobrá správa po dlhej dobe že ste tehuľky opatrujte seba aj drobcov a prajem veľa šťastia máte krásny vianočný darček pod stromčekom
@evkafi ja neviem, nepovedali ti? Mne to pri druhej kontrole povedali že mi ju dajú a to bude wkoniec. Ja som bola na 15.ty, 22.hha 29.ty deň po vklade. 😉
@kostickabonnie nie, mne len povedali,ze mam prist o tyzden, cize to bude 21 den po vklade...
@evkafi no, tak to bude prekvapko, ak vsetko bude, tak ako ma, mozno to bude vasa posledna navsteva heliku...drzim palce 🙂
ahojte,ja chodim do heliosu 10.mesiac a som po druhom umelom oplodneni a uvidime 14.12mam kontrolne sono. najviac co ma mrzi tak to ze uz mame len 2embrya. vravia ze treba verit ale ja prestavam ☹ neviete ako to je s poistovnou ked miniem a nebudem mat emrya,ci ked si dam ziadost ci budu nieco mi este raz preplacat?! aj ked neviem co nam preplatili ked sme tam nechali zatial 2300eur a to neni koniec 😒
no nas vysli dost lieky co som brala tak mozno preto nas to tolko vyslo ☹ my sme mali 4 mrazacikov prve bolo jednotkove a teraz uz mame len dvojkove,som zvedava. aj ja drzim palce
srdečne gratulujem tehulkám 😀, veľmi ma to potešilo
a ostatné dievčatá hlavy hore, raz sa nám to už musí podariť 😀
@kostickabonnie ahoj, takze dnes bolo vidiet vacok a vsetko je OK, ale este musim prist o cca 10dni aby sa potvrdilo srdiecko a az tak mi daju vystupne papiere... 🙂 takze ako aj ty 🙂
ahojte mam jednu otazocku. kolko budem vlastne platit ked pojdem na Ket. Tie hnusne eura sa tak rychlo rozkotulaju ☹
@evkafi tak to je super, joj, tesim sa, v poslednej dobe pribudlo dost uspesnych IVF a IUI a drzim palce aj ostatnym, ze sa coskoro pridaju k nám @katika125 @magica78 @tinkatinulka @vafinka @vlasatica @janamartina a ostatné 🙂 🙂 a v inej teme sa to jednej holke medzi cakanim na dalsi pokus podarilo prirodzene, takze zazraky sa deju 😉
@magica78 ahoj no aj som si myslela.len som tajne dufala ze bude nieco preplacat aj poistovna....obcas sa tak zamyslim ze naco nam tie poistovne su ked platime tolke peniaze☹ ja viem ze mam negativne nazori.ale zacinam byt zufala.lebo clovek vyvali kopec penazi a stale nema to po com mu srdce tuzi ☹
@kostickabonnie dakujeme ti a bodaj by to tak bolo, verim tomu ze do konca buduceho roka budeme vsetky pupkanky, 🙂
@evkafi ahoj, tak to ti nezavidim ☹ mne doteraz nebyvalo zle, rano ma sice nadrapilo, ale to sa mi stava casto, ked sa moc zamyslam nad tym, co prave na prechadzke vypusti moj pes, nemusim byt ani tehu 😀 😀 😀
ja som mala vcera stresy na jednom rokovani, som sa z jednej situacie chvela asi 4 hodiny a v noci som nemohla kvoli tomu zaspat ☹ alebo kvvôli tomu, ze som si dala pohar pepsi, lebo som na nu dostala strasnu chut a potom mi busilo srdce....asi obidva dovody dokopy 😠
zienky ako tu tak citam,ze ci mate dat nieco heliku. tak uz sa musi dat,nie ako davnejsie ze na fakturu alebo potom zaplatim.maju velmi vela nezapletenych faktur a preto sa uz neda nezaplatit

@kostickabonnie ja som nikdy nepochybovala ani o sebe ani o Heliose ale niektore tu hundrali a su nakoniec skor tehu ako ja 😀