icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
13. jan 2013

@zulla po obere a potom po vklade ak budes mat co mrazit

zulla
Autor odpoveď zmazal
evkafi
14. jan 2013

@kostickabonnie ahooooj, ako sa mas? ako sa ti dari? co mas nove? 🙂

olivia31
14. jan 2013

@zulla Ja som platila po odbere.

amali
15. jan 2013

ahoj baby poradte my, rozhodujem sa medzi helios a iscare v martine- v košiciach mám zlú skúsenosť, je to síce pre mna daleko ale obetujem sa 😉

darka2001
15. jan 2013

@amali tazko radit,ja som tiez z kosic a neboli sme spokojny s pristupom a po 2 neuspesnych ivf sme skusili martin,nam vsetci radili helios a pocula som na neho aj lepsie recenzie,teraz nam to vyslo na prvy pokus a tak rozmyslam ci je to nahoda,alebo naozaj su tu lepsi,ale urcite aspon v pristupe je to ovela lepsie no konecny vyber je len na tebe.drzim palce urcite aj ta cesta a cas stoji za to!!!

amali
15. jan 2013

@darka2001 dakujem za názor 😉

zulla
15. jan 2013

@amali ja som tiez z ke a chodim do heliosu, pred tym som chodila k hermanovi...osudova chyba to bola. urcite budes spokojna, to sa neda vobec porovnat ke a martin. kosice to je stredovek.

zulla
15. jan 2013

baby este mam otazku...utrogestan sa berie 2x denne. prva tableta je vecer po odbere alebo az na druhy den rano po odbere? nejako som si to neulozila v hlave ☹

olivia31
15. jan 2013

@zulla ja si to až tak presne nepamätám ale asi som si vkladala už v deň kladu večer no nie som si sto percent. istá

olivia31
15. jan 2013

@zulla Oprava ........ja si to až tak presne nepamätám ale asi som si vkladala už v deň odberu .....našla som to v papieroch je to v deň odberu večer začneš užívať jeden z preparátov ktoré ti predpísali utrogestan, duphaston

zulla
15. jan 2013

@olivia31 ok, vdaka

marekmajka
15. jan 2013

Baby prosim poradte, keď mam u Hermana spravene vstupne vyšetrenia myslim tie za, ktore sa plati 100 eur, no a teraz by som asi radšej chcela chodiť do Heliosu tak ak tam pôjdem z vysledkami od Hermana stači im to alebo mi budu robiť všetko od začiatku?

darka2001
15. jan 2013

@marekmajka podla toho ake testy a ake su stare,ale niektore chceli mat cerstve

magica78
15. jan 2013

@marekmajka oni ti povedia priamo pri navsteve ci este nieco chcu vysetrit alebo im to staci

marekmajka
15. jan 2013

ďakujem

olivia31
15. jan 2013

@marekmajka
Za ktoré vstupné vyšetrenia si platila 100 eur my sme v Heliose neplatili nič iba spermiogram 20 eur.

marecek1
16. jan 2013

@magica78
@olivia31 ahojte babenky 🙂 nemáte niektorá skúsenosť s hysteroskopiou v Heliose?

čaká ma v blízkej dobe,

lucyfromuk
16. jan 2013

my sme tiez na zaciatku v heliose platili iba za spermiogram 17 eur a zajtra ideme na krv a ta ma byt 3-4 eur. Tak nechapem kde sa nabralo tych 100 eur.

magica78
16. jan 2013

@olivia31
@lucyfromuk
baby ona myslela co mala robene vysetrenia u HERMANA. to je tak ked sa tu rozoberaju ine CAR ako Helios 🙂

lucyfromuk
16. jan 2013

@magica78 Ja viem ze mysli u Hermana akurat mi je cudne ze v jednom CAR nechas na zaciatku 20 eur a v inom 100 eur. Ale ktovie ake vysetrrenia jej robili tam. Mozno ich bolo viac.

marekmajka
16. jan 2013

Takže u Hermana som platila 100 eur za nasledovne: po telefonickom kontakte - prvy krat som tam prišla druhy deň cyklu, vtedy mi zobral krv, urobil ultrazvuk. Druhy krat som prišla v polovici cyklu zase ultrazvuk, krv, manžel spermiogram. Treti krat sme prišli už pre vysledky, kde nam oznamil čo vlastne zistil. A za toto sme platili 100 eur 🙂

kostickabonnie
16. jan 2013

@evkafi ahooj, prepac, nejako som po tej chorobe nestihla odpovedat na tvoju otazku k utrogestanu. Vysadzoval sa v priebehu 12 tt, ale asi si uz zistila ako. Ja som si sama zvolila postup, presla som na 2x1tbl po 3 dni a potom uz len 1x1tbl posledne 4 dni a potom uz nic.
Uz som takmer zdrava, vysledky mam v poriadku, male malo pocas 13+2 7 cm, bolo kludne, takze fotka sa opät podarila a dalsia kontrola az o mesiac. Strasne ma bolieva kostrc a k veceru cela chrbtica medzi lopatkami, priberam a zacala som grcat v 4. mesiaci 😕 ale dufam, ze to bola len dvojdnova zalezitost...klop klop
ty sa mas ako?

evkafi
16. jan 2013

@kostickabonnie mne vysli vysledky tak,ze mam zvysenu stitnu zlazu :((( zajtra idem akurat k obvodakovi aby mi vypisal listok k endokrinologovi, ostatne som mala OK ale mam strach teraz :(

kostickabonnie
16. jan 2013

@evkafi hlavne sa ničoho neboj, endokrinolog si aj tak spravi vlastne testy a utz stitnej zlazy a uvidis, vsetko bude ok, prinajhorsom ti nasadia nejaku liecbu 😉

olivia31
16. jan 2013

@marekmajka no tak to sme my mali všetko zadarmo a neplatili sme za žiadnu krv ani sono to to všetko sme mali zadara iba raz som platila 1.5 za krv a d a krát spermiogram nič viac tak že a vraj Helios je drahý .......to si mohla mať zadara 😒

olivia31
16. jan 2013

@magica78 ja som to pochopila len tie peniaze mi nesedeli keď my sme neplatili nič len ten spermiogram tak mi to je fak čudné , že niekde si za také veci účtujú nehorázne cifri

olivia31
16. jan 2013

@marecek1 ja som bola ale nie v Heliose tak neviem ti poedať ......čo si chcela vedieť presne ? 😉

marecek1
16. jan 2013

@olivia31 tak všeobecne. ako to prebieha - síce mi už mudr. starovecká niečo povedala, plus dala písomné ponaučenie, ale niekto, kto si to odžil v skutočnosti, vie určite povedať lepšie.

ja som v podstate teraz na tom tak, že vzhľadom k tomu, že nezabrala kombinácia clostil + pregnyl + duphaston, aj keď som mala dominantný folikul, načasovaný sex, a nevyšlo to, tak idem na tú hysterku, aby sa zistila priechodnosť vajcovodov. a potom lekárka hovorila, že raz, poprípade dvakrát IUI, ak nevyjde toto, tak IVF.
tak tu ma zaujíma, že za koľko po hysterke sa môžme začať snažiť prirodzene, alebo teda kedy môže byť realizované IUI.

olivia31
16. jan 2013

@marecek1 mne zisťovali pomocou kontrastnej latky a rentgenom či sú vajíčkovody priechodné a keď sa zistilo že niesu priechodné tak mi odporučili laparoskopiu a odstránili zrasty vonkajšie a spriechod. mi vajíčkovo. .......a hysteroskopiu mi robili na Sliači a to mi odstranovali polip takže pohlavná zdržanlivo. až do ďalšieho cyklu a kedy iui to ti ja nepoviem ale to vám určite všetko povedia v Heliose a nemusíš sa báť .