icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

bbtina
11. jan 2011

@santana2 no necítim vôbec nič 🙂 našťastie a odber by osmmala mať v pondelok 🙂))))

majda27
11. jan 2011

@santana2 ahojky už sa aj psychicky pripravuješ na zajtrajšiu prvú injekciu 😲 😲 😲 😲 😲 . Ja som dnes pichala druhú a už tak neštípala ako ta prvá, túto som nechala asi tak hod predtým než som išla pichat vonku pri izbovej teplote. A aj sa mi lepšie pichala ako tá prvá, nakoľko nebola taká studená. A môj asistent(manžel) pekne asistoval, ani sa mi tak hlava nekrutila ako včera. 😀 😀 😀 😀 😀

majda27
11. jan 2011

@bbtina tak ti budem držať palce. Dav potom vedieť ako si dopadla. Inak aj budeš po odobratí zostávať v Martine? Alebo to sa až pri vklade zostáva. Mám to v papieroch, že sa mám zdržiavať cca do 25km od Martina....ale už som si to dobre nezapamatala...

bbtina
11. jan 2011

@majda27 ďakujem nápodobne. No aj ja som to čítala,pri odbere sa zostáva, ale zrejme nie, veď ak niečo tak ti musia všade poskytnúť zdravotnú starostlivosť

majda27
11. jan 2011

@bbtina ved to. Veď uvidím ako sa dohodnem z manželom.

petuska123
11. jan 2011

@majda27 ahoj kvoli comu sa ma ostavat v MT alebo da 25 km??ked niesom z MT je tam moznost aj prespatia??

majda27
11. jan 2011

@petuska123 ahojky samozrejme sa dá ubytko tam zohnať. My tam chceme preistotu tú jednu noc prespať. Ale to sa ešte opýtam ked tam pojdem na sono a krv. Je to napísané v tých papieroch čo sme dostali u koordinátorky.

ivankakov
11. jan 2011

@makovicka53 ja som ešte nedostala a uvidím, kedy to bude. Príznaky už mám, ale vyrátané to mám na 17. až na 20. januára, 16 DC mi vychádza na 2.2.. Ty budeš mať predo mnou malinký náskok.

sylvestra
11. jan 2011

ahojte babulky
@mrnous1 ja som brala lutenyl, je to v podstate to iste, ako duphaston, len vraj slabsie..mna z duphastonu strasne boleli prsia a mala som velmi silnu m, tak mi doktor zmenil na lutenyl...m by ti podla mna malo prist ako po duphastone.
@majda27 som rada, ze si vcielku dnes dobre zvladla, asi na tych izbovych teplotach nieco bude...
@bbtina pekna urodicka po Clostile, co na to povedali v Heliku?
Ja som dnes zobrala prvy Gonal, davku 150 j - samozrejme izbova teplota 😀 , nestipalo vobec.pohodicka. len sa tazko tlaci ten piest. Kontrolu mam v piatok, bude vtedy v Heliku aj niektora z vas?

bbtina
11. jan 2011

@sylvestra no aj ja som rada, že len po Clostyle tolko, len aby boli dobre, veď už ich dopichávam Bravellom, ja chodim do Iscare nei do Heliku a tam to očakavali, lebo už pri pokuse na IUI som dobre reagovala na clostyl

sylvestra
11. jan 2011

@bbtina ja som mala po Clostile max 5 ks, som zvedava, kolko sa urodi teraz po Gonale.

bbtina
11. jan 2011

@sylvestra ja si myslím, že dakedy aj 5 stačí, len nech su dobre 🙂)))

makovicka53
11. jan 2011

@ivankakov ...🙂 ,,,noo moznoze aj hej...ale cakam kym to poslu do heliosu...dnes som nevolala som zas prisla neskoro ale zajtra uz musim lebo som zvedava a treba ich posurit. 🙂

majda27
11. jan 2011

@sylvestra ahojky som rada ze gonal uz tak nestípe....Ja si budem ten decapeptyl pichat uz len pri izbovej teplote. Zajtra mám poslednu proveru, uz len budem pichat decapeptyl.. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

mrnous1
11. jan 2011

@sylvestra Ahoj vďaka za radu, ale neviem či vôbec mršku dostanem.Dnes som totiž 6.deň po dobratí, 30DC. a to už som pri Duphastone mršku dostala a tu stále nič. Tak neviem. ☹

mariajuraj
11. jan 2011

@majda27 Ahoj, som tu nova....aj ja sa chystam do heliku...len ked citam ze injekcie, chyta ma hroza...ja som taky ,,posera,, hmmm
Kolko je tych injekcii???

majda27
11. jan 2011

@mariajuraj ahojky nemusis mat s nich strach. Ja som sa ich tiez bala, ale nie je to nič strašné dá sa to vydrzať. Decapeptylu je celkom cca 28ks, a gonalu mam 3 pera ale tie su na viacero použití, vymienaju sa len ihly.

izzie27
11. jan 2011

@majda27 ahoj majdi, tak ako sa cítiš?

majda27
11. jan 2011

@izzie27 zatial dobre, len som to trosku viac prehnala v praci, ale uz od buduceho tyzdna budem mat vecsi klud a pokoj. Je lepsie ked si picham tie injekcie pri izbovej teplote, vtedy to tak nestipe....

izzie27
11. jan 2011

@majda27 no uvidím, čo bude robiť moj menopur. A na kontrolu ideš kedy?

majda27
11. jan 2011

@izzie27 na kontrolu, hned na druhy den ked sa dostavi mrcha, to bude niekedy buduci tyzden

ivankakov
11. jan 2011

@majda27 ahoj a keby mi vyšla kontrola v nedeľu, budem si doplácať?

majda27
11. jan 2011

@ivankakov tak to naozaj neviem..ja som tam vzdy bola cez tyzden

zlatanka30
11. jan 2011

@ivankakov nebudes nic doplacat aj ja som tak bola

ivankakov
11. jan 2011

@zlatanka30 ďakujem, potešila si ma. nemám rada žiadne extra príplatky za služby , ktoré by mali byť automaticky už v cene.

zlatanka30
11. jan 2011

@ivankakov nemas za co

mariajuraj
11. jan 2011

@majda27 no ved vsak ked musime, tak vydrzime!!!

majda27
12. jan 2011

@mariajuraj správne, musíme niečo vydržať. Len budem trošku viacej dopichané.

santana2
12. jan 2011

@izzie27
@majda27 ahojte no už mam za sebou prvu injekciu diphereline rano som pekne vstala zarobila a pichnut mi ju musel manžel nejak som sa neodvažila ale zajtra to skusim inak nič mimoriadne ani neštipe boli iba pri vpichu

speranza1
12. jan 2011

@santana2 ahoj santana..takze uz mas po prvej injekcii... mozem sa este opytat..tie injekcie si pichate do bruska? alebo niekde inde?