Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte, prosím Vás nemá niekto skúsenosť s darcovským programom vajíčok. 4 roky sa pokušame o babätko, no marne, zlyhavajú mi vaječníky, tak mi ponukli darcovský program na vajička. Nieje tu niekto kto ma alebo mal podobný problém?
ahojte prvý krát som na tejto stránke a chcem sa aj ja podeliť o príprave na umelé oplodnenie
tak a knižka 50odtienou sivej je domaaa 😀 možem začat aj ja čitat už sa neviem dočkat som už taka nažhavena 🙂
Dievčatá ja sa už psychicky pripravujem o dva týždne čakám menzes a na 16 deň cyklu idem do toho kto bude stimulovať od marca?????
@kathrin17 ahoj, aj som myslela na teba, davno si nepisala ako sa mas. Nuz dnes som volala ako sa maju a zostalo 6 ako bolo len 2 sa pomalsie vyvijaju, tak uvidime ci vydrzia do soboty. Sobotu by mal byt vklad.
Dali aj tebe Utrogestan ? mne ano, vraj je to na udrzanie tehotnosti. Dost sa mi drieme z neho a trocha toci hlava, a aj nejake drobne pichanie mam okolo vajecnikov. Nfiektora baba pisala vraj to moze byt z tohti Ultrogestanu.
Fazulka rastie? Ako sa ty citis a si nejako spojeni s heliosom? Kedy tam ides, az na 14 den?
@alika36 juuuj to su skvele spravy, ze zostali vsetky, vyborny pocet 🙂 Ja uz som nacala druhe balenie utrogestanu, to dostava kazda kocka....ja to znasam celkom v pohode, nemam cas byt unavena, chodim do prace 🙂 takze to nejak neriesim a po praci som byvala unavena vzdy 😀. Fazulka neviem,ci rastie, verim ze ano, i ked pochybnosti su tu vzdy ☹ som taka akasi skepticka.....a kontrola?Kedze sme mali vklad v nedelu, tak 14.den vychadza na nedelu a to taketo vysetrenia nerobia.....sme objednani az na pondelok 18.2. je to este strasne daleko....vyse tyzdna....strasne sa to vlecie
@kathrin17 No len hlavu hore co sa tyka ci rastie fazulka. Ved kde by chodila ? 😀 Tak pokial sa asi nic vazne nedeje tak nieje dovod tam ist alebo volat, ze? S pracou ti to ubehne rychle neboj, ja som posledne dni ospala, tak robim len surne veci. Strasne, mala by som sa asi premoct, ale asi je to tym, ze moj drahy tiez polihuje v posteli, kedze mal TESE a je uboleny. Tak sme 2 lenivci. 😀
@alika36 to fakt si ospala?Ja som teda nejak vobec nebola.Asi som nejaka cudna 😀.Ja som nevedela ani lezat po OPU, lae to bolo asi tym, ze som mala OHSS a vsetko ma brutalne tlacilo, ja som nevedela ani sediet,ani stat, ani lezat....no neviem kam by nase kuriatko islo, dufam,ze vydrzi milacik nas krasny......nedeje sa zatial veru nic takeho.Zatial mam len klasika ako mavam cyklus,ze sa mi naliali prsia, ale to robia vzdy pred MS.
Ahojte. No dnes som volala do zdravotnej aby som zistila v akom stadiu je to schvalenie o IVF a povedali ze este neprisla ziadna ziadost o IVF. Je to normalne? Mate s tym skusenosti? Su to uz 3 tyzdne, to sa mi zda dost dlha doba, ci?
@kathrin17 no ved ale tak ja mam na starosti len domacnost, kedze som teraz pn,..a co sama doma..vt elke aj tak nikdy nic neni a uz som nemohla 100stran len tak odlozit 😀 ...ale potrebujem druhu cast,ale pochybujem , ze uz je 😀
a iank sa mate dnes ako? dnes ti konecne pride mm, to bude radosti, konecne rodinka pokope, vsetci 3 😀 😀 😀
a co v praci? dufam, ze sa nenatahujes, ale myslim, ze kebybolo treba nieco dvihat tak ti pomoze hocikto z kupujucich,nie? 😉 a uz si z prace domka?
@lucyfromuk a v akej si poistovni? nam to poslali hned a v poistovni na nas "zabudli" najskor nam tvrdili ze jasne, ze sme uz na rade, ze sa caka..a ked som vlola znova po 7. tyzdnoch, tak mi povedalai, ze ved nasu ziadost nemaju v zozname..a nejaka mila pracovnicka z VZP nas "zabudla" nahodit do systemu 😀 a tvarili sa akoze nic..ale ked som raz zacal "vrieskat" do telefonu,tak na druhy den bolo vsetko schvalene, dokonca aj z heliosu nam volali na druhy den, ze to uz mame 😀 nechapem ako..ale pomohlo to... 🙂

@hunka Jedenásť minút
Paulo Coelho · Ikar (2008)