icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

santana2
13. jan 2011

@majda27 ahoj tak dnes som si už konečne pichla diphereline sama začina sa to pomaličky minat 😀 čitam že mate dilemu kolko embrí si date vložit s lekarom sme sa ešte o tom nerozpravali ale koordinatorka mi vravela že mne budu asi tak doporučovat jedno lebo ja som také male žiena mam len 156cm výšku tak neviem uvidime hlavne aby sme mali zdrave embrijka dame zmrazit ked vynosime jedno dame druhé a tak dokedy nam nebude dost 😀 😀

majda27
13. jan 2011

@santana2 ahojky. Ved v nedelu uz budem mat minute

andy175
13. jan 2011

Ahojte! máte niekto skúsenosti s Dr. Galom? aký je odborník? Ďakujem! 🙂

majda27
13. jan 2011

@santana2 nejak som so rychlo poslala. V nedelu uz jednu krabicu budem mat minutu...
@izzie27 tak ako si dnes dopadla v martine? už máš aj lieky a injekcie pekne doma v úschove?

izzie27
13. jan 2011

@majda27 ahoj moja, este nie. my tam ideme zajtra, tak dufam, že budem mať. Len ma štve, že som minimálne dva roky nebola chorá a teraz sa ma chytila akási nádcha a štípanie v hrdle. Kúpila som si teraflu a dufam, že to bude všetko OK 😀

ivankakov
13. jan 2011

ahojte kočky, ja stále čakám na telefonát, to snáď ani nie je pravda, že môže schválená žiadosť už skoro 2 týždne ležať na stole? Keby som ja niečo také v práci urobila, asi by ma za to vyhodili. Začínam naberať pocit, že to tam vo Všeobecke majú na dobre veľkom háku.

majda27
13. jan 2011

@izzie27 chudatko moje... teraflu je super. Ja som prave citala ešte raz tie papiere čo som dostala. Je tam napíseané že cca 3 týždne pred zákrokom nesmieme byť choré. Treba sa do daľšieho týždňa vyliečiť, a bude všetko ok.

majda27
13. jan 2011

@ivankakov no ved aj mne cca _7 dní išla pošla do Heliosu. Neskúsila si zavolať do Heliosu, či to tam nemajú?

izzie27
13. jan 2011

@majda27 no to dúfam 😉
@ivankakov držím palce aby to už poslali.

ivankakov
13. jan 2011

@majda27 asi teda skúsim zavolať zajtra. myslím, že by sa ozvali, keby to tam bolo. Ty si ako bola na tom?

speranza1
13. jan 2011

ahojte dievcata..tak my sme sa uz vratili z prveho pohovoru s koordinatorkou... lieky mame naordinovane a zacinam tak ako zrejme ostatne v Heliku v 16sty DC

ivankakov
13. jan 2011

@izzie27 ďakujem, ešte stále som nedostala ms, tak zatiaľ nezúrim, ale za nejaké 2-3 dni už budem prudko jedovatá.

majda27
13. jan 2011

@ivankakov no ja som volala do heliosu ze z poistovne to poslali uz predchýádzajúci týždeň a že by to tam už mali mat. A následne cca za 2 hod, mi volali že uz to tam majú a že mám prísť na daľšiu konzultáciu,

speranza1
13. jan 2011

@izzie27 ja mam presne to iste ..ako roky plynu som uz davno nebola chora a teraz som prechladena, soplim, boli ma hrdlo, nos a vsetko dokopy🙂....koord. mi vravela ze sa mame liecit tak ako vieme a ked to bude nutne tak mozem ja aj ANTB...ale mm nie...

majda27
13. jan 2011

@speranza1 ahojky na ten upchaty nos je dobry vibrocil, je aj pre tehotne. Ja to tiez obcas ešte používam, a mne aj veľmi minulý týžden pomohol. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Skus si daj coldrex alebo nieco podobne, alebo nejaky bilinkovy caj. Este kym si nepichas injekcie.

ivankakov
13. jan 2011

@majda27 no tak to stojí za pokus zavolať či to tam už nie je.

izzie27
13. jan 2011

@speranza1 dakujem 🙂 a 16.DC maš ešte tento mesiac alebo až nabudúci mesiac? A maš už lieky aj doma?

speranza1
13. jan 2011

@majda27 jaj majdipijem paralen hot drink, davam si skorocelovy sirupcek z byliniek a pijem vela cajiku.... tak dufam, ze mi to prejde... ale to je naozaj ako na potvoru.. ze prave teraz ochorie mm aj ja...

speranza1
13. jan 2011

@izzie27 jaj moja ja som to uz tebto mesiac presvihla...ale ty to stihnes..kedze mas 16sty DC v sobotu...nam to vychadza niekedy okolo 5-6 februara..myslim ten 16ty DC... takze my zaciname az vo februari

izzie27
13. jan 2011

@speranza1 aspon sa dovtedy vyliečiš. Ja dufam ze stihnem. Ale ked nie, ved ked sme uz tolko pockali, vydržím este mesiac

speranza1
13. jan 2011

@majda27 pytala som sa aj na tych 25 km aby sme boli vzdialeni od MT..tak na to mi vravela len tolko ze je to individualne...ze pokojne mozes ist aj domov... oni by ta vopred uporoznili..keby sa im nieco nepozdavalo, ze tam mate byt poblizku...takze mozete ist v pohodke aj domkov...

speranza1
13. jan 2011

@izzie27 to dufam moja ze sa dovtedy vyliecim... ona sa vas opyta kedy chcete zacat...pokojne mozes az vo februari, ked si teraz chora.... alebo ako uznate vy za vhodne...

izzie27
13. jan 2011

@speranza1 keby sa im niečo nezdalo kedy? Pri odbere alebo pri vklade?

speranza1
13. jan 2011

@izzie27 aj pri OPU aj pri ET

speranza1
13. jan 2011

@izzie27 ale hlavne pri OPU... po ET mozes odist domov v pohodke a prist kedykolvek, ked sa ti nebude nieco pozdavat... silne spinenie, krvacanie, bolesti, krce...atd

izzie27
13. jan 2011

@speranza1 aj si si niečo zapisovala alebo to bude vsetko na papieri?

speranza1
13. jan 2011

@izzie27 moja vsetko to dostanete napisane v papieroch..my sme tam vo vnutri boli cca 10-15 min... myslim ze dlhsie nie..a ta pani bola naozaj veeeelmi mila 🙂

majda27
13. jan 2011

@speranza1 a aké lieky si dostala? A kolko ta vysli? Len tak aby som to porovnala. Dakujem za info ohladne toho ubytovania.

Teraz riešim ale jednu dilemu. V pondelok by som mala dostat mrchu, v papieroch ju mam dostat v rozmedzi pondelka a stredy. A neviem čo mám spraviť či sa mám objednať zajtra na pondelok(len to neviem kedy dostanem mrchu) alebo staci v pondelok?

Ja si už len picham decapeptyl, ale mam velku asistentku, mojho manzela 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vzdy to sice trošku štípe ale hned to aj prejde.Zajtra idem na krv, ohladne toho predoperačného vyšetrenia.

speranza1
13. jan 2011

@majda27 majdi objednaj sa vtedy ked uz tu mrchu realne dostanes... aspon nam to tak vysvetlila....
ja som dostala proveru 5mg, diphereline 0,1 a menopur... a doplacali sme cca 235€.. my mame tie klasicke injekcne striekacky, nie su to tie pera...
jaj to chcem ja vidiet ja svojho mm ako mi bude asistovat 😀

speranza1
13. jan 2011

@majda27 vy ste kolko doplacali?