Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte! máte niekto skúsenosti s Dr. Galom? aký je odborník? Ďakujem! 🙂
ahojte kočky, ja stále čakám na telefonát, to snáď ani nie je pravda, že môže schválená žiadosť už skoro 2 týždne ležať na stole? Keby som ja niečo také v práci urobila, asi by ma za to vyhodili. Začínam naberať pocit, že to tam vo Všeobecke majú na dobre veľkom háku.
ahojte dievcata..tak my sme sa uz vratili z prveho pohovoru s koordinatorkou... lieky mame naordinovane a zacinam tak ako zrejme ostatne v Heliku v 16sty DC
@majda27 pytala som sa aj na tych 25 km aby sme boli vzdialeni od MT..tak na to mi vravela len tolko ze je to individualne...ze pokojne mozes ist aj domov... oni by ta vopred uporoznili..keby sa im nieco nepozdavalo, ze tam mate byt poblizku...takze mozete ist v pohodke aj domkov...
@speranza1 a aké lieky si dostala? A kolko ta vysli? Len tak aby som to porovnala. Dakujem za info ohladne toho ubytovania.
Teraz riešim ale jednu dilemu. V pondelok by som mala dostat mrchu, v papieroch ju mam dostat v rozmedzi pondelka a stredy. A neviem čo mám spraviť či sa mám objednať zajtra na pondelok(len to neviem kedy dostanem mrchu) alebo staci v pondelok?
Ja si už len picham decapeptyl, ale mam velku asistentku, mojho manzela 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vzdy to sice trošku štípe ale hned to aj prejde.Zajtra idem na krv, ohladne toho predoperačného vyšetrenia.
@majda27 majdi objednaj sa vtedy ked uz tu mrchu realne dostanes... aspon nam to tak vysvetlila....
ja som dostala proveru 5mg, diphereline 0,1 a menopur... a doplacali sme cca 235€.. my mame tie klasicke injekcne striekacky, nie su to tie pera...
jaj to chcem ja vidiet ja svojho mm ako mi bude asistovat 😀

@majda27 ahoj tak dnes som si už konečne pichla diphereline sama začina sa to pomaličky minat 😀 čitam že mate dilemu kolko embrí si date vložit s lekarom sme sa ešte o tom nerozpravali ale koordinatorka mi vravela že mne budu asi tak doporučovat jedno lebo ja som také male žiena mam len 156cm výšku tak neviem uvidime hlavne aby sme mali zdrave embrijka dame zmrazit ked vynosime jedno dame druhé a tak dokedy nam nebude dost 😀 😀