Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@majda27 majdi, aj pozorujes na sebe nejake zmeny, odkedyy pichas decapeptyl?
baby, nebojite sa OHSS? ovarialneho hyperstimulacneho syndromu.....tu na konikovi je aj taka tema.....vraj su baby, co ho nedostanu vobec a su aj take, co ho maju, v mensej ci vacsej forme a niekedy musia stopnut kvoli tomu aj cely cyklus
@ame ahojky Decapeptyl pichám od pondelka. Práveže teraz som začala pocitovať ako by sa mala mrcha dostaviť. A teraz neviem čo mám spraviť. Bojím sa že mrcha sa dostaví zajtra resp. v nedelu a tým pádom bude pondelok pasé. Lebo v tých papieroch, je napísané že do heliosu sa mám dostaviť hned v prvý pracovný den po výkende ked by sa mrcha dostavila, a že sa mám objednať dopredu. Teraz mám s toho hlavu v riadnom smútku.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Alebo mi je tak s toho čo mi ráno brali toľko krvi. Len ma trošku boli podbruško, tak neviem čo si mám teraz myslieť, ak ked pri každej mrche to citím pár dní dopredu že ju mám dostať, ale nikdy ani poriadne neviem či ju dostanem. Viem len vždy približne. Snád sa dostaví toho 17. tak ako po minulé mesiace... 🙂 🙂 🙂
@ivankakov ahojky no vidis tak super ste to poriesili...ja som dnes volala do poistovne a bola tam nejaka prijemna zenska...ze to mam este na posudku ale ze sa to bude snazit urgovat...ale mam pocit ze ak to aj schvalia bud tyzden tak kym to zaslu do heliosu bude uz tento cyklus neskoro...boze su ako spomalene filmy...a my tu trpneme a netrpezlivo cakame ... ☹
@makovicka53 však som na seba aj pyšná, že som sa dnes nedala odbiť, čert mi bol dlžný tú všeobecnú zdravotnú,dievčatá čo písali žiadosť po mne už dávno boli aj na pohovore, majú inú poisťovňu.
Ahojte kočky, práve som sa dostala k PC, tak vám rýchlo píšem. Mám zmenu v liekoch. Neviem čo sa stalo ale Namiesto Menopuru mám Puregon. Takže mám také isté lieky ako Magda. Ešte že som si vybrala o 100 eur naviac. Už som vyškolená ako pichať ( do macka to išlo výborne ten bolesť necítil ale ,čo ja ☹ a zajtra začínam s proverou.
@speranza1 mne raz ukazala ten Decapeptyl a Puregon - to pero mi ukazala aj ho rozobrala, a potom som mala ukazat ako tam vložím náplň, zadala mi počet jednotiek a potom som pichla. Neviem prečo zmenili, mozno sme sa s dokim zle rozumeli.Lieky napísali do žiadosti a ja ked som to podpisovala, tak som si to nevšimla. Ale ved nic sa nedeje.
dobré ránko, víkend je pred nami,teším sa.
dobre ranko... ako ste sa vyspinkali?
dobré ráno 🙂
ahojte dievčatá tak ako sa dnes mame? ja mam za sebou dalšiu injekciu a začinam si zvykat je to v pohodičke a to zarabanie je také jednoduché
Ahojte aj ja Vám prajem tiež dobré ránko. Doteraz som upratovala, tak preto sa ozývam až teraz. Manžel poctivo leží, a berie lieky. Večer som si dala plný tanier kvasenej kapusty ako prevenciu. Dnes s tým budem pokračovať. Snáď sa to od neho neprejde na mňa. Dnes je už bez horúčky.
Inak ten decapepty iba trošku štípe, keď si to pichnem a stláčam tu injekciu. Manžel mi ju vždy cca cca 1/2 hod predtým vytiahne z chladničky a potom ma jemnučko zobudí a povie mi že si mám pichnúť "včielku" ja si pichnem potom si spokojná lahnem a spím ďalej. Ja si to pichám cca o 5:15 nakoľko vtedy vstávam do práce, tak to praktikujem aj cez výkend. Zatiaľ nemám žiadne nežiadúce prejavy toho decapeptylu. Len manžel si všimol, že mám trošku väčšie a pevnejšie prsia. Mrcha zatial nedostavila, čo som rada. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Dúfam, že sa dostaví v pondelok resp. zajtra cez deň.
@izzie27 tak si daľšia v poradí. Neboj tá nemá žiadne nežiadúce účinky, aspoň ja som žiadne nemala...

@speranza1 net je pomalý, však kým to odošle ja tu zostarnem.