icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

helenka12
15. jan 2011

tak ako citam tie inekcie su neni az tak strasne 🙂

majda27
15. jan 2011

@helenka12 presne tak.... nič strašné to nie je. Dokonca už ani nie je poznať, kde som si pichala v pondelok 😀 😀 😀 😀 😀 😀

makovicka53
15. jan 2011

@ivankakov ahojky...no vidis to keby to clovek tusil ze niekedy v zivote bude aj toto riesit tak by si sa viac poinformovala...ale snad sa to nejak pohne... a kedy ta uz objednali...inak to ta objednali aj bez toho ze schvalenie este neprislo?

santana2
15. jan 2011

@majda27 ahoj aj ja si picham rano o 5 30 zase si trošku popredu je to lepšie ked si to pichame doma a nie niekde bohvie kde zatial tiež bez zmeny a tiež pocitujem tlak v prsiach trošku su vačšie niekedy trošku citim vaječniky ale to može byt aj tym že mrcha sa bliži
@izzie27 sme radi že nas dalšia nasleduje to je super ako to letí ani sa nenazdame a bude po tom

ivankakov
15. jan 2011

@makovicka53 ano objednali ma, lebo som im povedala, že mám z poisťovne kódy výkonu a liekov, ktoré budem užívať.Predstav si, že ich ani nechceli vedieť. Na recepcii v Heliose, bola strasne milá a išla spýtať koordinátorky, či má voľné 24.1. a potom ma objednala na 11.00 hod a ešte mi povedala, že manžel musí podstúpiť trial wash test a ten je objednaný na 12 h. Bola som strasne nasrdená a asi som bola dosť neúprosná, ked mi všetci vyšli tak v ústrety.

majda27
15. jan 2011

@ivankakov ten trial wash test, je niečo podobné ako spg. my ked sme tam boli tak sme tam prišli skor, a nič nam nepovedali...1/2 hod. a všetko bolo v pohode. Ale ešte tiež nevieme výsledok ale ten sa dozvieme asi buduci tyzden ked tam pojdeme...

majda27
15. jan 2011

@santana2 ja už zajtra budem mať jednu krabičku decapeptylu minutu. A už to beriem to pichanie ako samozrejmosť. Len som zvedavá v ktory den pojdeme do martina... V robote som nahlasila, že od utorka idem na pn. snad to aj tak vyjde. Som zvedava., či sa mi to posunie alebo nie ked som brala proveru...

makovicka53
15. jan 2011

@ivankakov ...booze no tak fajne to vyslo...a to ma ta koordinatorka tolko ludi?boze dufam ze ked ja zavolam ze ma tiez objedna cim skor aaach jaaj a uz si dostala?kedy mas 16DC?

ivankakov
16. jan 2011

@makovicka53 dostala som práve teraz ráno, prvýkrát v živote mám ms 28 dc, inak to mávam 30 až 33 dc. Táákže 16 dc mi vychádza na 31.1., ale majda tu písala, že ten deň ked si dostala jej nepočítali, tak by sa to posunulo na 1.2., neviem, uvidím čo mi povedia v centre.

majda27
16. jan 2011

@ivankakov ahojky. Mne ten den preto nepočítali, lebo som ju dostala až poobede. Ale ak si ju dostala ráno, tak to sa myslím ráta ako prvý deň.

Dnes som už jednu krabičku decapeptylu minula. Práve čakám kedy sa dostaví mrcha, ma rozpise by sa mala dostaviť od 17-19. Tŕpla som či ju nedostanem náhodou cez výkend, ale zatiaľ nie. Keď sa dostaví sa objednávam na daľší deň na sono + krv, a v ten den poobede si budem volať koľko jednotiek gonalu si budem od daľšieho dňa pichať. Plus ešte budem musieť piť cca 4 litre denne, je jedno či vody, minerálky alebo džúsu. Určite sa nesmú piť bylinkové čaje. Tie ani v pláne nám piť. ..... To pichanie a štípanie už ráno ani tak moc necíti, už som si na to zvykla.

izzie27
16. jan 2011

@ivankakov ahoj, to mas stastie, že ti povedali, ze na ten trial test sa objednáva. Ja som to nevedela, a ani nám ho neurobili, lebo nemali volne.
@majda27 to mas dobre že sa mrcha nedostavila cez víkend. Mne to tiež tak vychádza 29.-31. - samozrejme sobota a nedeľa. A keby prišla v sobotu alebo v piatok večer ,tak co?

majda27
16. jan 2011

@izzie27 tak na krv by si sa musela objednať už v piatok na pondelok.

izzie27
16. jan 2011

@majda27 dik 🙂 ja začnem pichať aý v sobotu...... 😕

makovicka53
16. jan 2011

@ivankakov ..ahaa vidis to...ja som dostala tiez poobede...ale moze sa stat ze ked budem volat do heliku tak mi povedia ze koordinatorka je obsadena do mojho terminu...normalne uz si pripadam ako blbec...stale len lamentujem kedy mi zavolaju ...ci ma objednaju ci to vyjde tento cyklus...idem si sama sebe na nervy 😒 ...hruuza...hlavne nech je to cim skor

santana2
16. jan 2011

@izzie27
@majda27 ahojte dievčatá ja som si dnes nejak zle pichla injekciu taku modrinu tam mam no hruza dufam že sa to nebude opakovat ☹

izzie27
16. jan 2011

@santana2 neboj istotne si neni prvá a ani posledná. som zvedavá na seba 😀

majda27
16. jan 2011

@santana2 ahojky ja zatial nemam ziadnu modrinu, a dokonca v pichy čo som si pichala na začiatku tak nie je vidieť....

izzie27
16. jan 2011

@majda27 majdi už maž predoperačné vyšetrenia?

santana2
16. jan 2011

@izzie27 no ved to ja viem že ešte nejaká určite bude ale to neni také strašné ja idem zajtra na interné už mam vysledky krvi
@majda27 tak ti si potom šikovnejšia ja som bola dnes viac ospalá za to to tak dopadlo

izzie27
16. jan 2011

@santana2 ja chcem ist na krv zajtra.

santana2
16. jan 2011

@izzie27 no veru chod čim skor ja som ich mala za týžden ale horšie to bolo s manžel. tie som musela ist hladat až do laboratoria lebo v tom maju bordel a nedorazili naspat k lekarke

ivankakov
16. jan 2011

@makovicka53 presne takto som bola na tom ja, stále som čumela do diára, či sa strafíme s príchodom manžela, dáme niečo pre istotu zamraziť, už sa kvôli tomu nestresujem.

helenka12
16. jan 2011

@majda27 to obdivujem mna to caka za 1 dni 😀

majda27
17. jan 2011

@izzie27 ahojky Tak ja ho ešte nemám spravené. V piatok som bola ešte len na krv, ale dnes by som mala mať nejaké výsledky už hotové. Pretie mi pojde môj manžel, a zasenie tam hned aj moč. A následne ked budem mat výsledky tak sa objednám na interné. Tak dokonca tohto tyzdna by som to mala mať všetk hotové max. tak začiatkom budúceho týždna. Mne to všetko takto posunula dovolenka čo mal doktor. Ale čo som čítala tie papiere tak tie vyšetrenia nemajú byť staršie ako 3 týždne. Takze ja to budem tam tak akurat... snad mi nebudu nadavat v heliose. 😀 😀 😀 😀 😀mne to vychadza všetko na koniec januára a začiatok februára

Manžel je stále chorí tak som sa mu preventívne vyhýbala celý výkend. MS sa stále nedostavila, ale strašne ma boli podbruško tak sa asi dostaví dnes alebo zajtra, už včera ma tak bolelo. Ak sa dostaví dnes tak sa objednám na zajtra ak nie tak potom zajtra na stredu. Alebo sa nedostaví vobec 😀 😀 😀 😀, ale snáď to sa nestane ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a vo štvrtok budem musieť ísť určite do heliosu... 😀 😀 😀 😀 😀

makovicka53
17. jan 2011

@ivankakov ...hnusny pocit vsak?stale len cakat...zajtra volam do poistovne dufam ze to posurila ako hovorila..mam este 7 dni do 16DC ale pochybujem ze keby som zavolala cca 14DC ze ma objednaju....asi tento cyklus kaslem na to...uvidim hlavne co zajtra povedia a podla toho sa zariadim 😒 ...

ivankakov
17. jan 2011

@makovicka53 keby to stihli, určite by som tam skúsila zavolať, lebo nikdy nevieš, či sa im niekto neodhlásil. Na recepcii sú také milé, že mi niekedy pripadajú, že by urobili všetko preto, aby si bola spokojná.myslím, že žiadosť už budeš mať schválenú, len to posielanie im hrozne trvá, potom by stálo za to, urobiť to čo ja. Dať si nadiktovať tie kódy, aj tak 16 deň užívaš iba tabletky, takže nič iné nepotrebujú.Alebo sa fakt na to vybodnúť a skúsiť to budúci mesiac a v pohodičke?

eninka27
17. jan 2011

@makovicka53 ako dlho ste sa snazili, kym ste sa rozhodli pre Helios? Ako to tam vyzera?

majda27
17. jan 2011

ahojte všetky. Kde ste kto? nejak sa tu nič nedeje. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

speranza1
17. jan 2011

@majda27 ahojky majdi..ako sa ti dari? mne to prechladnutie preslo asi do zapalu pohrudnice.. takze zrejme ma antb. neminu... a vy sa mate ako?

majda27
17. jan 2011

@speranza1 ahojky tak to mi je luto...Kedy si máš začať pichať prvu injekciu? Dovtedy by si snád mohla tie abt vybrať. U nas ja som zatial ok. Manzelovi ant pomohli, ale zasa ma nádchu. Tak ho vecer zasa budem dávať trosku nad hrncom s horucou vodou dohromady. Ja cakam kym sa dostavi ms, a hned volam do heliosu, vidim to ze tam pojdeme v stredu resp. vo stvrtok. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀