Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@linn32 ja som sa s Dr. dohodla na gonale vyssich davkach, o ktore sme ziadali poistovnu, mame to schvalene, ale zatial nemam presny rozpis, este sme neboli na pohovore s koordinatorkou, takze neviem ci a co navyse mi dala, ja len predpokladam ze budem mat kratky protokol, lebo mam kratke cykly 21-24 dni..
@magica78 mne je na zvracanie od kedy som v stimulke,mna zo všetkého naťahuje 😀
@janitta nemyslím nato....snažím sa ..tri potraty za mnou jedno mimomaternicove praskol mi mala som krvácanie do brušnej dutiny brali ma v noci na všetkých svätých...a dr.mi povedal že aj všetci sv.stáli pri mne skkoro som im na stole zomrela 😔 celu ma rozrezali,som sa nemohla z toho spamätať
@janitta ANo mám jedno..som bola v stimulácii prišla som dohodnuť kedy bude odber a žiaden sa nekonal bol tam Martinko 😵 😵 😵 Ale skoro som o neho prišla som si odležala svoje v 6 týždni som sa zobudila zaliata krvou som myslela že je koniec ale zabojoval bobak malý...
No a tri mesiace pred tým mi dr.Herman v KE povedal že nemáme žiadnu šancu na prirodzene otehotnenie....tak som sa naštvala začala som chudnuť schudla 10 kíl a bum 😀
Len teraz mi nie a nie schudnuť...ale radšej budem teraz priberať 😅
@janitta Presne tak nepozerám na žiadne vady je proste tu je náš a ja som tá najšťastnejšia mamina a vážim si každej minuty ktoru s nim môžem stráviť,neskutočne si ho užívam a nadovšetko milujem..ale ako každá mamina 🙂
Pre nás je to ale zázrak a tak ho aj voláme..náš malý zázračik 😵 Bože ked sa narodil a som ho uvidela tak to bol ten najkrajší pocit aký som v živote zažila...škoda že to chlapi nezažiju je to neskutočne puto..mama a dieťatko 😵
@zuzu1108 jááj...no tak nevadí budeme si navzájom palčeky držať 😉
@zuzu1108 ja mam aj krče a beriem 3-0-3 ..a najprv som mala dlhý protokol prišla som v pondelok už pomaly končil a ukončili ma lebo že je zle..až oo desať dní a poobede mi zavolali že v stredu začínam krátky protokol a ja som citliva na hormony ako mne bolo stále zle a len ma napínalo a neraz som zvracala 😝
@zuzu1108 Zuzi ty si uz mala vklad? Kedy? To je super, som rada 🙂 A ako sa citis?
@lucyfromuk ahoj moja 🙂 . Ano mala som v utorok 🙂 . Vies co? Necirim sa nijako zvlastne 😉 . Len ma dnes bolel lavy vajecnik aj ked som chodila. Ale ty maminka krasne ti pribudaju tehu tyzdne 🙂 . Este ti je zle? Aj grckas? Co ti na to pomaha?

@jagajaga je paltny tusim iba tyzden a tie lieky vydrzia dlho