Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte snazilky 🙂 prosim vas plati si niektora z vas v socialnej poistovni pripoistenie pred tehotenstvom a materskou.citala som si to na nete len som to moc nepochopila 😀
@majda27 ahoj, neboj, ked su uz taketo priznaky tak to urcite pride.. a mozno ta motyka predsa len vystreli...
aj ja som tam mala napisane ze 17.-19.1. a ked nie po 32 dni mam prist na krv tak ci tak...
Ja som volala dnes a mam prist zajtra, tak som zvedava co a ako, kasel (klopem,klopem) trosku povoluje, tak to hadam bude lepsie.. hlavne ked pojdem na interne...
Drzim palceky, nech to mas za sebou.
@majda27 preco by z toho nemalo byt nic.. vobec sa nestresuj, ved oni vedia co robia... povedia, vysvetlia, hlavne ziadnu paniku; sice sa to lahsie povie ako urobi,no ja som sa bala, ze ma zrusia lebo jem antb. a vraj mam prist tak uvidime zajtra, tak ty budes vidiet vo stvrtok.... a mozno sa tam predsa len este stretneme...
@icub ja chodim este stale do prace, ale som im povedala ze budem mat trosku dlhsiu pn, ze neviem do kedy. Tak sa zaucaju kolegyne. Ja len dufam ze zajtra sa v svojej peknej parade dostavi. Som s toho zmetena a velmi. Myslela som ze ta provera je na upravu cyklu, ze ms sa dostavi tak ako sa ma dostavit, a nie ze ma bude len poliet podbrusko a ms nikde. Tak toto som naozaj teda necakala ze to takto dopadne.
@majda27 ja nemavam pravidelnu ms ani nepamatam.....vzdy som musela mat vyvolavacku alebo lieky.....takze mne urcite do toho 32 DC nepride....a nerobim si z toho vobec hlavu.....aj ked nepride, zavolam tam, objednam sa a oni povedia, co dalej.....bud daju Agolutin injekciu na vyvolanie alebo Duphaston tabletky...... takze netreba sa asi tymto prilis stresovat....ja vravim, ze byva aj horsie...
A co OHSS....hyperstimulacny ovarialny syndrom? Nemate strach, ze ho po/pri stimulacii dostanete. Som pocula pripady, ked sa vplyvom stimulacie zacali tak nenormalne zvacsovat vajecniky, ze zacali vylucovat prilis vela tekutiny do brucha, voda sla aj na pluca, bolo stazene dychanie, niektore pripady aj hospitalizovali......je tu na MK aj tema o tom.....ja sa ho velmi obavam. :(
Ahojte kočky, ale ste toho popísali, že to nestíham ani čítať.
@sylvestra kráááááásna úrodička, budem držať palce
@majda27 majdi a Ty este stále nič? A kedy ides do helika?
Mám dilemu, dievčatá, krv už mi zobrali a dnes som sa objednala k internistke. Kedy nesiete výsledky od internistu? Môže to byť až v den zákroku alebo je to neskoro?
@ame nuz.. tak taketo temy radsej necitam, lebo ja potom vsetko hned mam 😉 treba mysliet pozitivne, vieme preco to robime.. hlavne my musime byt v pohode, lebo keby sme sa uz odteraz strasili, tak to mozeme zabalit... radsej dievcence nieco pozitivne napr. chceli by ste chlapceka alebo dievcatko 😉 😉 😉
holky a co bude ked by mi ms vobec neprisla?

@majda27 ahoj majda môžem sa ťa opýtať ako si brala proveru. Viem, že sa bere 2x1, ale myslím že koordinátorka mi povedal, že keďže sú to hormóny tak mám brať jednu ráno a druhú večer, aby tam bol niekoľko hodinový odstup. 🙂 Držím palce nech mrška pekne dojde 🙂 .