icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mrnous1
18. jan 2011

@majda27 ahoj majda môžem sa ťa opýtať ako si brala proveru. Viem, že sa bere 2x1, ale myslím že koordinátorka mi povedal, že keďže sú to hormóny tak mám brať jednu ráno a druhú večer, aby tam bol niekoľko hodinový odstup. 🙂 Držím palce nech mrška pekne dojde 🙂 .

mrnous1
18. jan 2011

@majda27 ja chcem ísť na krv ešte predtým ako do seba začnem trieskať lieky, lebo aj tak sa obávam, že výsledky z pečene nemusia byť celkom o.k. Veď po tých liekoch čo neustále beriem by som sa j divila keby boli o.k. No na druhej strane by bolo dobré keby boli o.k. 🙂

santana2
18. jan 2011

@majda27 tak mne sa to pomali rozbieha už prichadza mrcha zajtra budem volat vo štvrtok idem do heliku 🙂

majda27
18. jan 2011

@mrnous1 ahoj ja som proveru brala rano, a v taku istu hodinu aj vecer.Ja som mala vysledky z krvi v norme, nic tam nevyskocilo ze by bolo nad normu, a to som si uz 5 dní pichala rano decapeptyl, cize pred odberom tak 2 hodiny som si rano pichla decapeptyl.

majda27
18. jan 2011

@santana2 tak to mas super, mna len stale brucho boli a asi sa mi nedostokavi vobec, ja tam urcite tiez pojdem vo stvrtok. Serie ma to, a velmi necakala som toto vobec ze by sa nedostavila...uz 3 dni ma boli brucho ako pred kazdou mrchou. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

natalia80
18. jan 2011

ahojte snazilky 🙂 prosim vas plati si niektora z vas v socialnej poistovni pripoistenie pred tehotenstvom a materskou.citala som si to na nete len som to moc nepochopila 😀

icub
18. jan 2011

@majda27 ahoj, neboj, ked su uz taketo priznaky tak to urcite pride.. a mozno ta motyka predsa len vystreli...
aj ja som tam mala napisane ze 17.-19.1. a ked nie po 32 dni mam prist na krv tak ci tak...
Ja som volala dnes a mam prist zajtra, tak som zvedava co a ako, kasel (klopem,klopem) trosku povoluje, tak to hadam bude lepsie.. hlavne ked pojdem na interne...
Drzim palceky, nech to mas za sebou.

majda27
18. jan 2011

@icub skor si myslim ze sa nedostavi vobec a nic s toho nebude.. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

icub
18. jan 2011

@majda27 preco by z toho nemalo byt nic.. vobec sa nestresuj, ved oni vedia co robia... povedia, vysvetlia, hlavne ziadnu paniku; sice sa to lahsie povie ako urobi,no ja som sa bala, ze ma zrusia lebo jem antb. a vraj mam prist tak uvidime zajtra, tak ty budes vidiet vo stvrtok.... a mozno sa tam predsa len este stretneme...

icub
18. jan 2011

@majda 27 - a kedy vlastne pichas injekcie rano, ci vecer?

majda27
18. jan 2011

@icub tu som pisala, ze dalsie injekcie sa nepichaju pokial depride ms, doteraz som ziadne lieky nebrala a vzdy som vedela kedy pride. Teraz som začala brat lieky a aj injekcie a ms nikde, tak vsetko to asi bude terez na figu...

majda27
18. jan 2011

@icub injekcie picham rano

icub
18. jan 2011

@majda27 asi myslis injekcie v stimulacnej faze, no tie v pripravnej, ja mam dipherelin, to sa ma stale...az kym mi nepovedia, ze eee (teda ja nie som az taky odbornik.. toto je moj prvy cyklus na IVF)

majda27
18. jan 2011

@icub ved aj moje 1 IVF. Mam s toho depku, myslela som ze sa dostavi tak ako sa ma. A nie ze sa mi stane toto, ze mi ms nepride ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , Ano zevraj sa pichaju dvoje naraz.

icub
18. jan 2011

@majda27 neboj, pride.. mne sa uz aj predtym stalo (absolvovali sme aj IUI), ze po stimulacii sa mi predlzil cyklus, zvacsa som mala okolo 28 dna a potom okolo 30 a aj 32... takze sa ti mohlo pritrafit aj take...

majda27
18. jan 2011

@icub lenze moj cyklus je cca 30-31dnovy a teraz sa mala mrcha uz ukazat v celej svojej parade, a nie takto... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

icub
18. jan 2011

@majda27 a teraz si ktory den cyklus 31.den??

majda27
18. jan 2011

@icub tak 31DC je dnes.....

icub
18. jan 2011

@majda27 ale to este nie je take strasne, zajtra volas ze prisla uvidis...
a teraz si uz doma na pn, ci este chodis do prace?

majda27
18. jan 2011

@icub ja chodim este stale do prace, ale som im povedala ze budem mat trosku dlhsiu pn, ze neviem do kedy. Tak sa zaucaju kolegyne. Ja len dufam ze zajtra sa v svojej peknej parade dostavi. Som s toho zmetena a velmi. Myslela som ze ta provera je na upravu cyklu, ze ms sa dostavi tak ako sa ma dostavit, a nie ze ma bude len poliet podbrusko a ms nikde. Tak toto som naozaj teda necakala ze to takto dopadne.

ame
18. jan 2011

@majda27 ja nemavam pravidelnu ms ani nepamatam.....vzdy som musela mat vyvolavacku alebo lieky.....takze mne urcite do toho 32 DC nepride....a nerobim si z toho vobec hlavu.....aj ked nepride, zavolam tam, objednam sa a oni povedia, co dalej.....bud daju Agolutin injekciu na vyvolanie alebo Duphaston tabletky...... takze netreba sa asi tymto prilis stresovat....ja vravim, ze byva aj horsie...

A co OHSS....hyperstimulacny ovarialny syndrom? Nemate strach, ze ho po/pri stimulacii dostanete. Som pocula pripady, ked sa vplyvom stimulacie zacali tak nenormalne zvacsovat vajecniky, ze zacali vylucovat prilis vela tekutiny do brucha, voda sla aj na pluca, bolo stazene dychanie, niektore pripady aj hospitalizovali......je tu na MK aj tema o tom.....ja sa ho velmi obavam. :(

izzie27
18. jan 2011

Ahojte kočky, ale ste toho popísali, že to nestíham ani čítať.
@sylvestra kráááááásna úrodička, budem držať palce
@majda27 majdi a Ty este stále nič? A kedy ides do helika?
Mám dilemu, dievčatá, krv už mi zobrali a dnes som sa objednala k internistke. Kedy nesiete výsledky od internistu? Môže to byť až v den zákroku alebo je to neskoro?

icub
18. jan 2011

@ame nuz.. tak taketo temy radsej necitam, lebo ja potom vsetko hned mam 😉 treba mysliet pozitivne, vieme preco to robime.. hlavne my musime byt v pohode, lebo keby sme sa uz odteraz strasili, tak to mozeme zabalit... radsej dievcence nieco pozitivne napr. chceli by ste chlapceka alebo dievcatko 😉 😉 😉

majda27
18. jan 2011

@izzie27 ahoj. Ja stale nic. som suca tak na psychiatriu a seknut s tym vsetkym. Nerozumiem tomu preco sa stale nedostavila

ame
18. jan 2011

@icub ja viem, tiez sa snazim mysliet pozitivne, ale ja mam PCO a tu je velke riziko, teda radsej chcem vediet priznaky, ako ma byt neskoro.....a....mne je jedno, ake pohlavie, len nech je zdrave 😉

majda27
18. jan 2011

holky a co bude ked by mi ms vobec neprisla?

izzie27
18. jan 2011

@majda27 neboj zatra pride. 😉 Ale je to zláštne, ked si tak spomeniete, že donedávna sme nechceli, aby ms prišla a teraz ju túžobne očakávame. Majdi a kedy treba priniesť tie výsledky?

natalia80
18. jan 2011

@majda27 tak budes tehoska 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

icub
18. jan 2011

@izzie27 ja tam idem zajtra, opytam sa 😉

majda27
18. jan 2011

@izzie27 myslim ze az ked pojdem na odber folikulov. Aspon si to tak myslim ja.