Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@majda27 myslis ten hyperstimulacny syndrom? no ja teraz ako som chora nic nerobim len si varim caje, a ak to bude pokracovat tak sa budem len nalievat,nech som zdrava, dik trosku si ma potesila, ze to mozno nebude az take zle...
ale to by bola sila, keby si bola nakoniec tehu.. ti budeme mozno gratulovat 😉
aj moje je prve, zo ZH.
@izzie27 tak ved uvidime co bude vo stvrtok, co mi povedia. Ale ja dufam ze bude vsetko ok. A ze mrcha sa dostavi do toho stvtka. . To by musela velmi velka motyka vystrelit.
Ja uz budem koncit, ozvem sa zajtra. Dobru noc prajem vsetkym...
@icub tak to by sme boli radi, obydvaja aj z manzelom. Ale ja v to moc neverim, tak som sama zvedava co mi povedia vo stvrtok.
@icub ja som si bola dať zobrať krv na predoperačné vyšetrenie. Ja som este pozadu. Ja až v sobotu si začnem pichať prvé injekcie. Koordinátorka povedala, že oni zoberú krv, a okolo 15,00 si mám zavolať o výsledok a oni mi povedia, kolko jednotiek si mám pichnúť. Preto si budem asi pichat injekcie navečer. A ty ideš na prvú kontrolu?
tak a ms zatial nikde, som zvedava ci sa vobec dostavi. Ved co, netusim co sa mohlo stat. Ved provera je prave na upravu cyklu, a mrcha by sa mala dostavit presne vtedy ako ma 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 . Smiech ma úž dávno prešiel. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

@ame ja viem, aj ja sa obavam, no dopredu, ked ich este ani nepicham to nechcem riesit....