Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@santana2 mam sa ta opytat ci náhodou zajtra nejdeš do Martina aj ty na krv a sono? Pokial si z dubnice nad Váhom tak by sme Vás mohli zobrat po ceste. Inak ze je dobre si dat celaskon s predlznenim ucinkom. Ja si ho zajtra v tej lekarni co je vedla heliosu aj kupim. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@majda27 ano idem aj ja na krv aj na sono dik za odvoz ale ja som neni z dubnice ale som s toho isteho kraja ako ti mesto radšej nebudem pisat chcem ostat v anonymite ale ak sa nahodou stretneme a budem si mysliet že sito ty tak ti to poviem 😉 celaskon može byt dobrý ale snažim sa jest surovu zeleninu a ovocie dufam že to bude stačit nechcem moc zatažovat organizmus ja si musim zajtra vybrat ten memopur lebo som si ho v decembri nebrala tak teda zajtráá
@icub Tak ako si dopadla v Martine, mrcha sa u mna dostavila dnes. Objednala som sa zajtra.... tak som zvedava ako dopadneme v martine. Manzel dostat zasa druhe antibiotika, lebo tie prve mu vobec nezabrali, tak dufam ze do konca tyzdna bude fit...Ja som od dnesneho dna na pn..... doma v klude oddychujem... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Pozdravujem vsetky babulky
@majda27 som rada, ze si sa dnes dockala, konecne sa posunies dalej 😉 zajtra daj vediet, ako si dopadla. Zajtra poobede ti zavolaju vysledok a povedia, od kedy mas pichat. Ja som pichala od nasledujuceho dna, t.j. mi to vyslo 3.DC. Zatial som stale na tej istej davke.
Babulky, vysledky z interneho treba priniest asi skor, mna sa uz na ne pytali a OPU mam zaciatkom tyzdna. Teta embryologicka bola prijemna sympatacka, vysvetlila nam cely postup, co sa deje po odbere vajicok a spermii. Mam z nej pocit, ze je to proficka, pre ktoru je praca aj konickom. Inak toho hyperstim.syndromu sa aj ja bojim, lebo dost citlivo reagujem na akekolvek lieky.Ale utesujem sa tym, ze chodime na kontroly krvicky, takze vidia nase hladiny a keby sa im cosi nezdalo, tak by to riesili. Aj ja vela pijem, potom chodim cikajuci.
@majda27 ja som dnes 11.DC a gonal si pichám od 3.DC, takze s dnesnym dnom je to 9 davok gonalu. Som zvedava, ci ti daju gonal od piatku, ci od soboty. inak to interne bolo v poho, bola som vybavena, ani som nevedela ako...natocili mi EKG,zmerali tlak, potom ma pozrela doktorka, povypytovala sa nejake veci a bolo to. a este sa opytala, ci je to moje prve IVF a zazelala mi vela stastia 😀 len hutala nad mojim nizkym tlakom, mala som 100/60 a to som bola vyplasena z toho vysetrenia, Ja mam stale taky nizky tlak...dufam, ze mam pri tom OPU nebudu musiet kriesit... 😀
@majda27 ahoj, no vidis, aj ked lepsie by bolo keby neprisla a naozaj si bola tehu... boli sme v mt a uz dnes idem zacat s pichanim menopuru... a v nedelu na kontrolu tak uvidime..
inac predoperacne a krv by sa mali co najskor, takze ja zajtra na krv a piatok, najneskor pondelok na interne..
@sylvestra.....tak to aby som casovo neriskovala a vybavila si to radsej skor, ako byt potom v strese, ze to nestihnu....
@makovicka53 tak vyskusame aj my a uvidime 🙂 tak drzim palce 😉
@makovicka53 tak kedy začnete? Ja mám 16 dc buď 31.1. alebo 1.2. no a potom sa uvidí. Škoda, že to schválili tak strašne neskoro, ale hlavné je, že schválili.
holky pozerali ste spravi? Ten soplach co zrazil dve nevinne deti? a jedno dievcatko zomrelo? Ten musel ist dost rychlo ked ma motor mimo auta?

@majda27 neboj cesty budu dobre aj ja som už na pn bude nam sice dlho ale musime to vydržat a teraz ked su vo vzduchu same bacily musime sa im stranit a postupne sa dostaneme do ciela a manžel nech sa rychlo vylieči 🙂