icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

icub
18. jan 2011

@ame ja viem, aj ja sa obavam, no dopredu, ked ich este ani nepicham to nechcem riesit....

majda27
18. jan 2011

@natalia80 tak to by asi ma v tej chvili porazilo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀.Ta moznost sice je ale velmi mala....

izzie27
18. jan 2011

@icub dakujem. A ty ides na krv a utz?

icub
18. jan 2011

@izzie27 som objednana na zajtra rano

icub
18. jan 2011

@izzie27 a je to tvoje prve IVF? a odkial si?

majda27
18. jan 2011

@icub nemas sa coho obavat, treba viacej pit. Tam sa pise, ze sa menej chodi na zachod ako sa vypije. Ja chodim tak ako pijem, aspon v tom nevidim rozdiel.

natalia80
18. jan 2011

@majda27 viem o kocke co jej ivf nevyslo a doktori jej vooobec nedavali sancu na tehu.a tym stimulovanim par tyzdnov po tom neuspesnom ivf ostala prirodzenou cestou tehotna 🙂

icub
18. jan 2011

@majda27 myslis ten hyperstimulacny syndrom? no ja teraz ako som chora nic nerobim len si varim caje, a ak to bude pokracovat tak sa budem len nalievat,nech som zdrava, dik trosku si ma potesila, ze to mozno nebude az take zle...
ale to by bola sila, keby si bola nakoniec tehu.. ti budeme mozno gratulovat 😉

izzie27
18. jan 2011

@icub je to moje prvé IVF. Som z Dca. A Ty?

icub
18. jan 2011

aj moje je prve, zo ZH.

izzie27
18. jan 2011

@majda27 Majdi to by si bola prvá z nás. Takže tfuj, tfuj, tfuj

natalia80
18. jan 2011

@izzie27 to by bolo supeeer keby aspon niekto 😉 😉 😉 😉

majda27
18. jan 2011

@izzie27 tak ved uvidime co bude vo stvrtok, co mi povedia. Ale ja dufam ze bude vsetko ok. A ze mrcha sa dostavi do toho stvtka. . To by musela velmi velka motyka vystrelit.

Ja uz budem koncit, ozvem sa zajtra. Dobru noc prajem vsetkym...
@icub tak to by sme boli radi, obydvaja aj z manzelom. Ale ja v to moc neverim, tak som sama zvedava co mi povedia vo stvrtok.

izzie27
18. jan 2011

@natalia80 bolo by to také povzbudenie pre nás

icub
18. jan 2011

@majda27 nehadz flintu do zita, nic nie je stratene... a dobru noc
budeme asi vsetky velmi velmi zvedave a drzat palceky, ak teda nema prist tak nech nechodi 9 mesiacov 😉

natalia80
18. jan 2011

@izzie27 to by bolo skvelee.hned by sa nam lahsie pichali injekcie 😀 😀 😀 😀 😀

icub
18. jan 2011

@izzie27 a mohla by som sa ta opytat, ty si bola na krv dnes? a co ti povedali, kedy mas pichat tie injekcie FSH??

izzie27
18. jan 2011

@icub ja som si bola dať zobrať krv na predoperačné vyšetrenie. Ja som este pozadu. Ja až v sobotu si začnem pichať prvé injekcie. Koordinátorka povedala, že oni zoberú krv, a okolo 15,00 si mám zavolať o výsledok a oni mi povedia, kolko jednotiek si mám pichnúť. Preto si budem asi pichat injekcie navečer. A ty ideš na prvú kontrolu?

icub
18. jan 2011

@izzie27 ano, ja uz mam za sebou prípravnu fázu...
a ako kolko jednotiek? to uz si v pripravnej faze budes niecoho davat niekolko? a to aky liek ides pichat?

izzie27
18. jan 2011

@icub teraz beriem tabletky Provera, od 23. dňa si pichám decapeptyl a po ms a odbere krvi, mi oni povedia, koľko si mám na tom pere nastaviť jednotiek puregonu a pichnuť. Po dalšej kontrolemôžu tie jednotky nechať tak alebo zvýšiť dávku.

icub
18. jan 2011

@izzie27 aha, lebo ja budem brat menopur..(to budu asi injekcie nie pero)

izzie27
18. jan 2011

@icub ano to su injekcie. Na nete som pozerala aj tie ako sa pichaju

icub
18. jan 2011

@izzie27 ja sa idem tiez rozlucit, rano skoro vstavame, opytam sa dam ti vediet. ahoj

izzie27
18. jan 2011

@icub dakujem, štastnu cestu a dobru noc.

majda27
19. jan 2011

tak a ms zatial nikde, som zvedava ci sa vobec dostavi. Ved co, netusim co sa mohlo stat. Ved provera je prave na upravu cyklu, a mrcha by sa mala dostavit presne vtedy ako ma 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 . Smiech ma úž dávno prešiel. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

santana2
19. jan 2011

@majda27 neboj bude to dobre objednala si sa na zajtra? ja idem tiež zajtra každa mame nejaký problem aj ja nemam moc dobre vysledky krvi tak uvidim čo mi na to povedia a neboj pichnu ti vyvolávačku a bude drž sa a nestresujme sa všetky, len aby nebolo aj horšie

majda27
19. jan 2011

@santana2 ahojky. TAK A MRCHA SA DNES PRVE DOSTAVILA. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Objednaná som na zajtra. Od dnes som po dohode s manzelom na pn. Snad budu zajtra dobre cesty. Manzel bol prave u doktora a dostal zasa dalsie antibiotika, tie prve mu vobec nezabrali.

izzie27
19. jan 2011

@majda27 no vidis, tak je vsetko ok. dufam že cesty budu dobre, lebo v piatok tam ide priatel na ten trial test. Uz mas aj predoperačne urobené?

majda27
19. jan 2011

@izzie27 ešte pojdem na interne idem si to zistovat, kde bude lepsie. 😀 😀 😀 😀 😀 Tak asi som zbytočne včera sa stresovala a plakala.. 😀 😀 😀 😀

izzie27
19. jan 2011

@majda27 to nevadi aj my budeme take