Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@francesca111 ak aj nepride musis ist na 32 den na sono a krv . a oni vidia cca ked dostanes mrchu 🙂
@francesca111 zavolaj na recepciu a tam ti povedia lebo tak ci tak sa musis objednat ze prides aby mali nachystane papiere na odber krvi
@magica78 no mne vraveli ze ked idem na odber ze sa staci rovno dostavit bez volania a objednania,31-vy den je v pondelok cize sa tam uz nestihnem dovolat,kedze je sobota vecer
@francesca111 preco tam chces ist 31 den? aj v pokynoch je predsa napisane, ze ked nepride menzes do 32 dc, tak treba ist na krv a sono. stale predsa menzes mozes dostat na poslednu chvilu
@francesca111 v pohode 🙂. no su to stresy, same cakanie. ja to poznam, ja som na ms cakala vyse tyzdna. dokola krv sono a poobede telefonat, ze zase nic. az nakoniec predsa 🙂
@saffi no dufam,ze coskoro pridu,lebo mi akurat cestujeme z talianska na sk,cim skor tym lepsie,lebo takto tam budeme musiet zostat doma asi dlhsie :(
hura uz som dostal mrchu uz my je lepsie sice tutu noc som sice mys.ze umriem take som mala bolesti,este aj tie vlasy ma bolely ale uz myje ok.Zajtra som zvedava ze ako sa nadopujem tymy dalsimy injek.dufam ze to zvladnem skoda ze manzel bude v praci sice odpadava pri inj.ale bol by na blizku ako podpora 🙂
@francesca111 no toto je nevyspytatelne. kazdopadne tam zajtra zavolaj a na utorok, co mas 32 dc sa objednaj na krv a sono. keby si zajtra ms dostala, tak v utorok tam tak ci tak musis ist. a keby si do utorka nedostala, tak oni ti cez sono vedia povedat, aku vysoku mas sliznicu a podla toho ti cca vedia povedat kedy dostanes plus minus 🙂
@saffi aha,no super,hadam sa dostavia cim skor 🙂 inak mi pisala koordinatorka,ze mozem prist aj na 31.den,ale ja si pockam do toho 32.dna nebudem zbytocne behat hore dole ;) sa tam este nachodim
@francesca111 ved toto, ze sa tam nachodis este. a oni sleduju v krvi hladinu hormonov, takze ci tam pojdes 31 alebo 32 den aj tak si s tym nijak nepomozes. odkial dochadzas?
no to som chcela, ze odkial budes dochadzat 🙂. tak o to duplovane by som sa na tvojom mieste velmi nehrnula do MT "len tak" a pockala si na presne terminy. ja tam dochadzam z Tr. Teplic, viem o com hovorim 😝
@francesca111 myslis praimo odber vajicok alebo krv a sono ? lebo na krv a sono sa objednava aby mali vytiahnutu tvoju zlozku a pripravene papiere na odber . ale jasne ze ked prides ta nevyhodia a kludne mozes zavolat aj doobeda cez vikend ked je na recepcii tiez niekto
@magica78 Ahoj neboj budeš sa mať aj ty tak ako ja len nestrácaj nádej zlatko. 😉 Jej tak už má chlapčeka 🙂 .Ja už mám všetko len ešte čakáme na kočík a nejaké drobnosti ...a na 21 . Decembra keď má zavítať medzi nás drobček tak si ešte musíme počkať ...už sme aj izbičku o tapetovali 🙂 všetko upratali a už naozaj len drobnosti nám chýbajú ..dnes sa ideme ukázať pan. dokt. tak dúfam a pevne verím, že bude všetko v poriadku.🙂 Držkaj sa myslím na teba.🙂
@magica78 hej pre istotu som im dnes volala a zajtra tam idem,iba na krv a sono a este mi idu robit predoperacne vysetrenia
Baby možno hlúpa otázka ale poradte mi tie ktoré ste pichali Decapeptyl,myslíte že by som si inj.mohla vytiahnúť sa chladničky pred spaním aby ráno nebola studená,podľa mňa to bude nepríjemné alebo ju tam mám nechať až pokiaľ ju nepôjdem pichnúť,budem pichať ráno o 8 tak keby som si ju vytiahla tak o 23 tej stane sa niečo?Alebo ste ich pichali také studené a teraz sa smejete že čo vymýšľam 😀
@francesca111 ale toto si este over, oni asi mysleli predoperacne len krv. aj mne robili krv oni, ale interne nie

@francesca111 mne meskal ms nieco cez tyzden po dobrati provery. a kym mi meskal, tak som chodila do heliosu kazde 2-3 dni na krv a sono. sleduje sa hlavne hladina hormonov. podla toho sa zariadia. a vzdy mi povedali, aby som sa nebala, ze ms dostanem a dostala som. stale som si pichala decapeptyl a cakala 🙂