Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@janka13587 moja ja uz mam 5 za sebou a naposledy som mala uz aj na lavom a celu pravu stranu mam ako zabetonovanu endometriozou Hlavne neries nechaj to na helios
@saffi nabytok vyzera super ale asi som to dnes z pracou prehnala takze uz idem radsej len lezat.Inj.su ok.mys.ze od piatku si to zvladnem pichat aj sama ako aj tie prve.Vpiatok mam kont.dufam ze tam nebue tolko bab ako v pon.nas tam bolo okolo 40 aj sestricka sa ma pitalakolko nas tam este je lebo uz nema ampulky na odber.Tak sa drzte baby ja uz hypnotizujem ze som tehotna 🙂 🙂 🙂
ahojte babenky ja som sa vas chcela opytat tych skusenejsich . pri odbere vajicok ked idete nic si nenosite mne povedali ze len papuce ako to tam chodi ,daju vam vsetko. poradte prosi mam tesne pred a zacina u mna panika prosim dik 😖
@stanislava87 ahoj a biele ponozky si zober 🙂 inak vsetko budes mat tam take jednorazove aj ciapku aj ,,oblecko,, a vlozku si zober
diki moc lebo mi to bolo divne ze nic ine. mozes mi povedat je to v poho ci to boli ked sa zobudim dik za info 😀
@stanislava87 je to v poho bolest potom utlmis ibacom alebo niecim podobnym a nadruhy den je vsetko OK . len moze ti byt z narkozy blbo ☹
a ako vam bolo po tompregnyle zevraj by sa nemalo poto nic jes ani pit? 😵 a ten hreben budem asi potrebovat ked mam vlasi ako...............
@stanislava87 ahoj, mne povedali len papuce a biele ponozky. nic viac. a pri odchode domov sa ma opytali, ci mam vlozku svoju alebo mi maju dat. a papuce su dokonca aj v skrinkach, take "erarne". tak ziadna panika 🙂
@stanislava87 to mozes jest ved to sa picha 1,5 dna pred odberom to ja by som umrela od hladu 😀
vecer tusim od 21 hod sa neje a na druhy den mas odber .
a pregnyl v pohodicke som prezila ,jeden pich do brucha a je to 🙂
@stanislava87 no je to celkova narkoza, od polnoci nic nejest ani nepit. ale to ti museli predsa povedat, ci? po pregnyle myslim, ze kazda mala bolesti. ale s tym sa pocita 🙂
@stanislava87 neboj dobre to odpadne 🙂 a o 3t budes tu davta tehotensky test s //
@magica78 a pichavala si si pred odberom liky ja som mala menopur ateraz mi dali meriomal a diphereline
@stanislava87 a ked si bola na poslednom sone, tak ti nehovorili co a ako? neboj, bude to ok, zvladnes to, kazda sme to zvladli 🙂
@stanislava87 ano absolvovala som pripravu na IVF s injekciami. ked nieco treba sa pytat v Heliose oni ti pekne vsetko vysvetlia .Normalne si aj na listocek napis aby si nezabudla co sa chces opytat

Dievčatá ďakujem za radu tak som ju vytiahla pol hodky pred tým a nebola studená 😀