icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

speedyna
15. okt 2013

Dievčatá ďakujem za radu tak som ju vytiahla pol hodky pred tým a nebola studená 😀

magica78
15. okt 2013

@speedyna aj ked budes gonla alebo nieco pichat tiez vytiahni a potom zas vrat 🙂 drzim palce

speedyna
15. okt 2013

@magica78 ďakujem si veľmi milá,určite využijem tvoju radu a ty máš skúsenosti s IVF???

magica78
15. okt 2013

@speedyna kazda ktora je v tejto diskusii ma skusenost s pripravou na IVF 🙂 niektora zatial iba teoreticky a ine zas prakticky ako uz aj ty

speedyna
15. okt 2013

@magica78 jasné myslela som či už máš po alebo sa ešte len pripravuješ 😀 ale pozrela som si tvoj profil takže už viem 😀

magica78
15. okt 2013

@speedyna uz mam po 1rok 🙂 inak by som nevedela o injekciach nic 🙂

olivia31
15. okt 2013

@magica78 No tak by som to chcela aj ja no necháme sa prevapkať 😉

magica78
15. okt 2013

@olivia31 neboj taky mdetom sa hovori oknove 😀 moja suseda robila na porodnici a ze ani nemuseli kuknut do kalendara a hned vedeli ze sa uz okna umyvaju 😝

chorucka
15. okt 2013

@janka13587 moja ja uz mam 5 za sebou a naposledy som mala uz aj na lavom a celu pravu stranu mam ako zabetonovanu endometriozou Hlavne neries nechaj to na helios

158
15. okt 2013

@saffi nabytok vyzera super ale asi som to dnes z pracou prehnala takze uz idem radsej len lezat.Inj.su ok.mys.ze od piatku si to zvladnem pichat aj sama ako aj tie prve.Vpiatok mam kont.dufam ze tam nebue tolko bab ako v pon.nas tam bolo okolo 40 aj sestricka sa ma pitalakolko nas tam este je lebo uz nema ampulky na odber.Tak sa drzte baby ja uz hypnotizujem ze som tehotna 🙂 🙂 🙂

saffi
15. okt 2013

@158 jasne, oddychuj, neprehanaj to moc 🙂. ja ked som chodila na krv (a to som tam chodila ozaj casto), tak raz tam nebol skoro nik a inokedy rad az po recepciu. aj ja som tam bola v pondelok. ale iba na sono 🙂

stanislava87
15. okt 2013

ahojte babenky ja som sa vas chcela opytat tych skusenejsich . pri odbere vajicok ked idete nic si nenosite mne povedali ze len papuce ako to tam chodi ,daju vam vsetko. poradte prosi mam tesne pred a zacina u mna panika prosim dik 😖

magica78
15. okt 2013

@stanislava87 ahoj a biele ponozky si zober 🙂 inak vsetko budes mat tam take jednorazove aj ciapku aj ,,oblecko,, a vlozku si zober

stanislava87
15. okt 2013

diki moc lebo mi to bolo divne ze nic ine. mozes mi povedat je to v poho ci to boli ked sa zobudim dik za info 😀

magica78
15. okt 2013

@stanislava87 je to v poho bolest potom utlmis ibacom alebo niecim podobnym a nadruhy den je vsetko OK . len moze ti byt z narkozy blbo ☹

chorucka
15. okt 2013

@magica78 mne povedala ze nic nebudem potrebovat ale ja si myslim ze aspon hreben 😀

magica78
15. okt 2013

@chorucka no ja som to mala aj v pokynoch 🙂 tak cerpan len z toho co bolo .
no hreben mne by bol na prd 😝 lebo som mala vlasy v cope 😀

stanislava87
15. okt 2013

a ako vam bolo po tompregnyle zevraj by sa nemalo poto nic jes ani pit? 😵 a ten hreben budem asi potrebovat ked mam vlasi ako...............

saffi
15. okt 2013

@stanislava87 ahoj, mne povedali len papuce a biele ponozky. nic viac. a pri odchode domov sa ma opytali, ci mam vlozku svoju alebo mi maju dat. a papuce su dokonca aj v skrinkach, take "erarne". tak ziadna panika 🙂

magica78
15. okt 2013

@stanislava87 to mozes jest ved to sa picha 1,5 dna pred odberom to ja by som umrela od hladu 😀
vecer tusim od 21 hod sa neje a na druhy den mas odber .
a pregnyl v pohodicke som prezila ,jeden pich do brucha a je to 🙂

saffi
15. okt 2013

@stanislava87 no je to celkova narkoza, od polnoci nic nejest ani nepit. ale to ti museli predsa povedat, ci? po pregnyle myslim, ze kazda mala bolesti. ale s tym sa pocita 🙂

stanislava87
15. okt 2013

dik uz som pokojnejsia dufam ze to bude v poho a ze to vyjde

stanislava87
15. okt 2013

@magica78 jasne ja uz mam taku panyku ze uz mi to nezapina dik moc 😀

magica78
15. okt 2013

@stanislava87 neboj dobre to odpadne 🙂 a o 3t budes tu davta tehotensky test s //

stanislava87
15. okt 2013

@saffi mne to len zavolali a uz mam stoho ............

stanislava87
15. okt 2013

@magica78 a pichavala si si pred odberom liky ja som mala menopur ateraz mi dali meriomal a diphereline

stanislava87
15. okt 2013

@magica78 po odbere za 3 dni?

saffi
15. okt 2013

@stanislava87 a ked si bola na poslednom sone, tak ti nehovorili co a ako? neboj, bude to ok, zvladnes to, kazda sme to zvladli 🙂

magica78
15. okt 2013

@stanislava87 ano absolvovala som pripravu na IVF s injekciami. ked nieco treba sa pytat v Heliose oni ti pekne vsetko vysvetlia .Normalne si aj na listocek napis aby si nezabudla co sa chces opytat

magica78
15. okt 2013

@stanislava87 3t cize 3 tyzdne