Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@saffi dnes a nepovedali mi nic povedali ze zavolalu . a ja som nemala papier a pero tak som si to nejako nemohla poznacit tak mam stoho gulas ale moc dakuje za info 😀
@stanislava87 v pohode, len ziadna panika. len si sleduj cas co ti povedali kedy si mas pichnut pregnyl
baby da sa kupit v martine Duphaston?niektora ste to uz btaly vraj ho nikde niet a to my neter robi n nemocnici.Diki
@stanislava87 ale pri pohovore hned na zaciatku ked ti dali aj recepty ti urcite dali papiere nie teraz 🙂
a ako to chodi z platenim, plati sa to vopret kym urobia zakrok vsetko naras len si chcem overit info 😀
@stanislava87 plati sa to po zakroku a po PK, ked uz bude jasne, kolko vajicok bude oplodnenych a akym sposobom a kolko z toho bude embryi zamrazenych, ak budu
@stanislava87 teda po zakroku - po odbere, ked uz je jasne, kolko je vajicok a ako sa budu oplodnovat. mrazenie sme my doplacali neskor
ja nestrasim, len je to proste fakt, ktory sa v urcitych pripadoch tiez stava. na sone ti kolko vajicok povedali ze mas?
ahojte zienky,posielaju ma na IVF kvoli endometrioze a neviem si vybrat centrum?ake mate skusenosti?viem,ze je tu vela popisane o kazdom,ale nemam sil vsetko citat,najviac by mi vyhovovalo v KE...ale citala som skor negativa ako pozitiva a na Martin zase citam same pozitiva.... tak ako je to s uspesnostou?dakujem
@jaja9891 ahoj, kazde car si stoji za svojimi statistikami. kazdy, kto riesi babo cez car, tak o uspechu alebo neuspechu hovori na zaklade svojich skusenosti ci uz dobrych alebo zlych. na SPLN v KE su tiez popisane aj negativa, ale aj pozitiva. tu je nieco zo statistik Heliosu v MT http://www.sanatoriumhelios.sk/uspesnost-ivf
@jaja9891 v ziadnom car nevies do coho ides. nikto ti nic nezaruci. tu sa to proste neda. o car helios su popisane pozitivne veci, velmi dobre skusenosti s lekarmi aj s celkovym personalom, od recepcnych, cez sestricky az po samotnych odbornikov. ja sama nemozem povedat jedine zle slovo. a to som si tam uzila dost. urcite sa ale najdu aj negativa. pocula som o jednom pripade, kde jedna baba chcela dat staznost na helios v martine, mala tam nejake problemy. ale to je proste v kazdom, aj negativne nazory aj pozitivne. ludia su rozni a ked sa niekomu nepodari ivf ani nasledne ket-y, tak vo vacsine pripadoch taki siria prave tie negativa. ak ta zaujimaju nejake konkretnosti ohladom heliosu MT, tak sa pytaj 🙂
@bambola82 zabrali iba tie nanuky, potom to už bolo lepšie a lepšie, vždy som žalúdok najprv zmrazila, a už som sa potom mohla aj najesť, potom to tak do mesiaca skončilo, akurát veľká škoda že som na to prišla až v polovici 4 mesiaca. No ale ak ma to teraz lapne už viem, čo mám robiť. máme dve čiaročky a čakáme!!!!! od radosti sme si poplakali ako malé deti - jeden jediný pokus a on vyšiel kočky nevzdávajte sa!!! vidite, že zázraky sa dejú!!!!! aj keď to stoji veľa síl a námahy nevzdávajte sa ja som tiež skoro kapitulovala a som rada, že som to nevzdala, mám za to tu najkrajšiu odmenu . Tak bojujte stojí to zato
ak by niekto potreboval DIPHERELINE 0,1 mg alebo MERIONAL HPLH 75 IU , mne ostalo 1 celé balenie Diphereline a 8 krabičiek Mirionalu, ja to nevyužijem, a pomohli by sme si navzájom ja by som dala za 1/2 cenu ako bol doplatok v lekarni. - z toho čo sa dopláca. V pondelok idem do Martina tak by som mohla doniesť

@magica78 mne pregnyl pichla sestricka do zadku a asi 10minut po tom mi prislo nejak cudne asi na par sekund ale potom pohoda