icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

davidkoamirka
15. okt 2013

@magica78 ďakujem

stanislava87
16. okt 2013

@saffi povedali ze je ich dost. ja som ich pocikala ked hlasila sestricke tie okolo 18mm tak ich bolo kolo 15 😀 plus tie mensie

158
17. okt 2013

@stanislava87 diki ja mam ale jedna baba z Popradu ho hladala a naokolo ho niet,aj neter vravela ze ho nikde nedostat a ja este ma.tej babe som aj vravela ze asi len v martine tak snad ho nasla.Dakujem.inj.my uz idu same pijem vela vody azelenina zajtra mam dalsiu kon.tak dufam ze na tyz.uz budem mat odber.Jaj tak sa tesim a verim ze teraz to uz pride,dufam 🙂 🙂 🙂 ja az placem ked mam vklad ked to vidim,ze je tam ten drobec dufam ze sa tam teraz lepsie uchiti.Pekny den.A dufam ze zajtra tam nebude taky naval ako v pondelok,ale pockam co uz.

stanislava87
17. okt 2013

@158 my mame odber uz zajtra tak uvidime.tak ti drzim palce az ti to vyjde 😀

chorucka
17. okt 2013

ahojte koceny prosim vas potrbujem radu mame nat metodu icsi lenze mne sa to nezda kedze mm ma rostiepenu dna spermii co ak ta oplodnovacka 😀 vyberie zlu spermiu tak z toho vajka nebude nic Mohla by som ziadat racej picsi to sa mi zda lepsie na ten vyber kvoli dna

magica78
17. okt 2013

@chorucka jednoznacne si tam zavolaj alebo opytaj ked pojdes na sono

chorucka
17. okt 2013

@magica78 a nevies aka je cena pri picsi v cennik ju nemozem najst nieco lekarka vravela ze to stoji ako icsi+ teraz neviem ci vravela 50 alebo 80E

magica78
17. okt 2013

@chorucka kukni na ich stranke je cennik

saffi
17. okt 2013

@chorucka myslim, ze oni v heliose vedia co robia. ked ste sa bavili o metode oplodnovania, tak co ti povedali? nam presne odporucili na zaklade vysledkov a vsetko nam zdovodnili

chorucka
17. okt 2013

@saffi nam najskorej ze to bude klasika lebo manzelov spg bol ok az na morfologiu co pri natierani na sklicko znehodnotili tak musel ist este raz potom bola zal morfologia tak bol este na halosperme a tam zistili ze ma rostiepenu dna na spermiach a ma iba 1% dobre ci tak nejako to vravela tak povedala ze nam urobia icsi a potom este spomenula aj picsi ale nic viac okolo toho preto sa pitam ci si mozem ja vybrat picsi Lebo som sa pozerala na diskusiu na heliosackej stranke a tam som nasla prispevok od jednej baby tiez okolo icsi a picsi a som asi skorej za picsi

chorucka
17. okt 2013

@magica78 sak som pozerala cennik na ich stranke a picsi som v cenniku nepostrehla alebo som slepa 😀

saffi
17. okt 2013

@chorucka toto budes musiet prebrat priamo s embryologickou. budete mat s nou pohovor. neries to s babami tu na konikovi. kazda diagnoza, aj ked je rovnaka, je to vzdy o niecom inom. a toto je trosku vaznejsia debata. vybrat si mozes vzdy, ty si to predsa platis a podpisujes vsetky papiere. treba to ale riesit priamo s embryologickou. oni v car-e urcite vedia co robia, urcite to ries s nimi 🙂

magica78
17. okt 2013

@chorucka ja mam stary cennik a je tam suma 80

saffi
17. okt 2013

@chorucka PICSI - úhrada ako pri ICSI +80€

chorucka
17. okt 2013

@magica78 ja na cenniku nemam vobec picsi no nevadi sak ked tam pojdem a nezabudnem tak sa opitam diiiik

chorucka
17. okt 2013

@saffi ok

magica78
17. okt 2013

@chorucka tak si napis do heliosu a oni ti odpisu

158
17. okt 2013

@stanislava87 aj tebe drzim palce hlavne potom na vklad nech mate krasne Vianoce 🙂

leyah
17. okt 2013

@davidkoamirka juj, aká super správa, blahoželám. Teraz si budem namýšľať, že je to trošku aj tým mojim bocianom 🙂 Opatrujte sa navzájom s bábätkom.

speedyna
18. okt 2013

Baby potrebujem poradiť tie ktoré ste pichali Decapeptyl,viem sa má pichať vždy v rovnakom čase ja pichám ráno o 8 ale zajtra by som potrebovala pichnúť o pol hod.skôr pretože o 8 už nebudem doma,myslíte že môžem????

linn32
18. okt 2013

@speedyna ja som si pichala diphereline a neriesila som polhodinu..mala som to tak rozdělené,ze od siestej večer do siedmej picham..snazala som sa aby nebol rozdiel medzi predchadzajucim dnom a aktualnym viac ako ta polhodina..podlá mna nic nepokazis..

speedyna
18. okt 2013

@linn32 ďakujem pekne 😀 asi som blbá ale ja pichám každý deň presne keď odbije 8 hodín na sekundu 😀 pomohla si mi teraz,pekný dník

linn32
18. okt 2013

@speedyna hlavne sa uvolni.. 🙂 Není si blba..len beries vsetko velmi zodpovedne..co je na jednej straně pekne,ale ty musis trosku vypnut hlavu v stimulke..drž sa..

magdus999
18. okt 2013

@speedyna ahoj, ja som si pichavála večer o 9, jeden večer sme šli na koncert Robbieho W., tak som volala do CAR-u, či môžem meškať cca 2 hodiny, koordinátorka mi povedala, že keď sa to stane len raz, nič sa nedeje, dokonca som meškala viac ako 3 hodiny a všetko dobre dopadlo, takže polhodina je úplne v pohode

speedyna
18. okt 2013

@magdus999 ďakujem ti za pomoc myslím teda že tá pohodinka nieje až tak veľa

vanushka
19. okt 2013

@chorucka 80 Euro

bambola82
19. okt 2013

@davidkoamirka blahozelaaam,som rada,ze Vam to vyslo 🙂 Len dufam,ze tie nevolnosti uz nebudu take strasne,ako predtym,drzim palceky 🙂

bambola82
19. okt 2013

@chorucka ahoj,ja som si tiez vybrala PICSI metodu a nelutujem to,manzel mal zly spermiog.,tak sme to radsej neriskovali s ICSI metodou,,,,vyberaju sa iba tie nejsilnejsie a skumaju tam aj DNA,,,ale kazdy organizmus je iny,,tak vela stastia 🙂

davidkoamirka
19. okt 2013

@leyah ďakujem aj za toho bociana a dúfam, že ma veľa veľa práce, kým polieta po všetkých adresách. PS keď priletel k nám tak určite má adresy z internetu, tak sa kočky držte a čakajte bociana - on príde!

chorucka
21. okt 2013

@158 ahoj prosim ta ked cestujes vlakom do vrutok potom ako ides do heliosu taxikom ci mhd lebo manzel tento tyzden potrebuje auto pre seba a ak by som musela ist vlakom tak kde aby som vedela ako sa dostanem do heliosu dik za radu 😀