icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

francesca111
31. okt 2013

@dorotka66 dakuem uz pijem kopu vodu kupila som syry,mlieko jogurty zeleninu a ryby,tak dufam ze to bude ok

158
31. okt 2013

@dorotka66 no ved prave toto je cista pravda drzim palce 🙂

bambola82
31. okt 2013

@leni81 jeeej blahozelaaaam,dalsia tehulka medzi nami 🙂 ,,,a velmi drzim palce dalsim snazilkam 🙂

bambola82
31. okt 2013

@debnarova ahoooj,ja som mala podobnu situaciu,ako Ty,,,tiez sme sa s manzelom snazili 4 rocky o babo,az nakoniec nas odporucal moj gynekolog do Martina,ze su tam uzasny ludia a som rada,ze sme to vsetko podstupili,,,tiez som mala zo zaciatku strach,ale postupom casu to preslo,,,vidim,ze aj Vy mate dialku do Martina 🙂

debnarova
31. okt 2013

ano je to dialka,ale manzel je z martina,takz e ked tam ideme,tak sme aj s rodinou a to ma tesi.ludia su tam velmi mily a verim,ze vsetko dobre dopadne 🙂
@bambola82

zuzzi08
2. nov 2013

Ahojte dievčatá, napíšem vám moje skúsenosti I a II IVF podstúpené v ISCARE Bratislava (neúspešné), KET neúspešné. Tak som sa s manželom rozhodla, že zmeníme centrum, pretože v BA nám to pripadalo že ide iba o peniaze. Prechod do Martina Heliosu - obrovské prekvapenie, príjemný personál a pristúp konečne ľudský. Ineď sme absolvovali pohovor u Dr. Krajkoviča, ktorý ma mal celú dobu na starosti. Posledný pokus preplácaný poisťovňou - odber 23 vajíčok, 22 oplodnených, 10 zmrazených. Vkladali mi dve embryká a teraz mám už doma skoro 2 ročného chlapčeka. V pondelok idem na KET - vkladať budú jedno embyko, tak dám vedieť ako som dopadla. Všetkým držím palčeky, nech sa tí naši drobčekovia udržia a o 9 mes. príde ten najkrajší deň v našom živote 🙂. Myslím na všetky, ktoré ste už po KET alebo ET a aj na tie ktoré sa ešte len chystáte. (Y)

158
2. nov 2013

@zuzzi08 ja som po vklade bolo mas tam styri dnes v martine.my maly 17 11 oplodnily a ostalo nam uz iba dva tusim zajtra mam volat ako sa maju drobci.Teraz lezim relax,navstevu som poslala ku svagrine aj z manzelom,ja mam mat klud.Tak tiez drzim palce.15.11 mam krv,ultra.Amne neviem preco nechcu dat dva asi preto ze my mame kvalitne ale drobes nie a nie ostat ale teraz mu dohovaram tak snad 🙂 uz si to rozmysly.

zuzzi08
2. nov 2013

Tak to verím, že všetko dobre dopadne. Mne dávali dve aj preto, že to bol posledný pokus čo prepláca poisťovňa 🙂. Tak išli na istotu (tak mi to Dr. povedal) 😉 . Tak sa držte a drobčekovi prajem krásne uhniezďovanie sa 🙂

leni81
3. nov 2013

Ahoj baby mate neake teho priznaky v 5tt alebo v 6tt ja sa citim tak cudne. Ziadne priznaky, okrem toho ze by som spala, prsia boleli strasne a teraz uz omnoho menej, zle mi nie je, uz sa neviem dockat uvz a ked uvidim akciu, tieto dva tyzdne su pre mna horsie ako cakanie na vysledok 😒

olivia31
3. nov 2013

@leni81 ahoj gratulujem neboj sa hlavne prvé tt si dávaj pozor do toho 12 tt a bude všetko ok ....ja som už v 33 tt a tiež som sa strašne bála i keď v tom začiatku to bolo ťažké a veľa strachu som prežila......hlavne kľud prvé t a bude všetko ok a ani sa nenazdáš a budeš mať tesne pred pôrodom ako ja .🙂 gratulujem

leni81
3. nov 2013

olivia31@ diky za povzbudenie a ako si prezivala tie prve tyzdne kym ti ukazali srdiecko? ja sa ani tehotna akosi necitim, pride mi to uplne ine ako prve tehotenstvo :-/

leni81
3. nov 2013

@olivia31 diky za povzbudenie a ako si prezivala tie prve tyzdne kym ti ukazali srdiecko? ja sa ani tehotna akosi necitim, pride mi to uplne ine ako prve tehotenstvo :-/

zelenagw
4. nov 2013

ahojte ide niekto teraz na OPU??? ja idem zajtra....

olivia31
4. nov 2013

@leni81 Ja som sa cítila dobre ale som ležala čo najviac a stále sa modlila aby bolo srdiečko inak som nemala , žiadne príznaky iba prsia ma boleli .....a keď mi Krajkovič pustil srdiečko tak som sa tak tešila no neskutočné šťastie. Neboj sa bude to všetko v poriadku ver mi len si dávaj pozor. 😉

mariajuraj
4. nov 2013

Ahojte, som tu nová...v stredu idem prvý krát na konzultáciu...baby čo nás čaká? 🙂)))) díky

bambola82
4. nov 2013

@mariajuraj ahoooj,,,vyborne rozhodnutie,caka Vas super pristup celeho kolektivu,,,Tebe vezmu krv a manzelovi urobia spermiogram a podla vysledkov sa potom dohodnete na dalsom postupe a liecbe,,,tak vela stastia 🙂

mariajuraj
4. nov 2013

Ďakujem, ale aj tak bojim, bojim - ozvem sa ešte

nekia29
4. nov 2013

ahoj my sme tiez chodili do heliosu super to bolo cakame chlapceka nam to vislo na prvy krat 😵 😵

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 Ahoj a boli ste na IVF a vyslo ti ET??? na prvy x??

nekia29
4. nov 2013

@zelenagw ahoj ano neverila som tomu az do 9 tyzdna tehotenstva a niekedy neverim ani teraz je to uzasne

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 a kde si bola na ivf??

nekia29
4. nov 2013

zienky ak niekto caka v helios na odpoved zo zdravotnej a predpisu mu menopur 600iu a diphereline mne sa zvisili s obidvoch po jednej krabici plnej su otvorene aale nepouzite mile rada ich podarujem a budem dufat ze pomozu ako nam pomohli

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 myslim ze pomozes zenam len chod do fora mam nemam lieky na ivf... pomozes im oni si ich aj kupuju ked su samoplatitelky 🙂

nekia29
4. nov 2013

@zelenagw my sme chodili do martina vsetko sme tam absolvovali a ty ako si na tom??? kedy to mate naplanovane??

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 zajtra idem prvy x na odber 🙂 do Heliosu chdila som na iui do Blavy do GF... no je nam to dost daleko...
tesim sa na zajtra 🙂

nekia29
4. nov 2013

@zelenagw takze len zacinate??? super 😀 😀 tesim sa s tebou viem ake to bolo ked sme tam boli prvy krat a ku akemu dr chodis???

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 ano myslim ze sa vola Cibulova a Vam sa podaril ET?, už viete co cakáte?

nekia29
4. nov 2013

ja som chodila ku krajkovicovi velmi super clovek on mi odoberal aj vajicka a et mi robila starovecka a na prvy krat nam vislo ano viem bude to chlapcek teda je to chlapcek a ak sa smiek opytat aku mas diagnozu??? inac nie vsetko bolo ruzove v 6tyzdni som bola v nemocnici som krvacala a v 14 tyzdni ale nastastie sa nic nestalo a dufam ze to uz potiahneme do konca
@zelenagw

zelenagw
4. nov 2013

@nekia29 Ano je to sympoš robil mi 2x ultrazvuk...diagnozu nic mi nie je vyse 3 rokov sa nam nedari bola som na prifukoch 2x na laparoskopii a drilingu... mala by som byt ok aj mm... určite do dotiahnes do štastneho konca neboj a robili ti ifi ci pifi ??? ci jak sa to pise ??? lebo ja som chcela normalnym sposobom no naplanovali mi ten co vpichnú spermosku no mne sa to nejako nepaci aj ked sa bojim ze by sa nam neoplodnili mam dilemu... nemame halosperm... necchceli sme..

nekia29
4. nov 2013

@zelenagw ja som mala vela vajicok len ich nevedeli vsetky odobrat vyskocili mi vajecniky velmi hore takze sme mali 7vajicok a s toho 4sa nam ujali a jedno nosim pod srdcom mame napichovane vsetky styri aj ja sa obavam ale zatial je vsetko tak ako ma byt my sme si dali urobit helmo sperm dopadol velmi dobre takze zajtra ides na et?? alebo odber vajicok???