Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@chorucka tak moja dnes som už volala to heliosu, objednávajú až po 10.1.,takže sa idem poradiť s muzikom a zajtra sa mám ozvať že sa dohodneme na presnom termíne, zatiaľ to budel len konzultácia🙂 že je jedno či budem mať menzes alebo nie..povedala mi pani z recepcie🙂 a prosím ťa objednávajú aj na skoršie časy napr. O 7 hodine
@javorinka2 joj to neviem ale asi ano ja ked som bola tak nam dala papierik na recepcii na nom pismenko a cislica a podla toho nas zavolala a potom ked som isla tak hned som sa posadila opytala som sa kto je posledny a tak to fungovalo az do teraz ked som sla na opu My sme boli v nedelu o 11:00 prvykrat
@chorucka waw cez víkend?? To by bolo v našom prípade úplne super;) sak uvidím zajtra čo povie, ďakujem za info
@javorinka2 My sme helios hlavne preto chceli ze su tam nepretrzite od rana az do vecera myslim ze do 20:00 a opu robia aj nedelu co napr v iscare v martine nie
@chorucka ahaa, dobre som sa teda rozhodla dúfam🙂
baby niektora 13 den po kete mala hcg hodnotu 17 ???
@francesca111 ja som mala cez 100 ☹ a bolo to zle
@magica78 ahoj zle v akom zmysle
@francesca111 tak nizka hodnota je na prd . u mna to znamenalo MMT
a mala si aj dake bolesti alebo priznaky?mna boli lavy vajecnik,vcera ma tam tak bodlo ze som az podskocila
@francesca111 to som mala az pri vyssich hodnotach ale moze to byt aj MA u teba ..
Ahojte ja som uz dostala menzes volala som do Heliosu dnes je 3 den cyklu zacinam s clostilbegytom 3x denne a 30.12. kontrola vajicok a zhodnenie vysledkov krvi a SPG. Dufam ze sa nejake vajko najde a vyskusame IUI .
Chorucka drzim palce nech dnes same dobre spravicky 🙂
ahojte baby,ja by som vam len chcela dodat nadej ze jedneho dna to urcite vyjde,my sme s mm tiez chodili do heliosu no nie koli umelemu oplodneniu ,s otehotnenim sme problem nemali,ale nedarilo sa nam dietko udrzat ☹ V Heliose su uzasny a prijemny lekari,a dakujem im ze sa dnes tesime z nadhernej dcerky,ja by som tento pocit dopriala kazdemu paru ktory tuzi po dietatku,tak ako sme tuzili a tuzime aj my 🙂 krasne sviatky a do noveho roku prajem dve ciarky na teste 🙂
Ahoj nelka 22 chcem sa spytat nakolko mam za sebou dva potraty ako ti pomohli dietatko udrzat
@ereska ahoj 🙂 no my sme predtym tiez dva krat potratili a do tretice to vyslo 😉 pan doktor Krajkovic nam spravil vsetky mozne aj nemozne vysetrenia,manzelovi vzali spermie,no skoro vsetko bolo ok.bola som len dva mesiace od druheho potratu a po vysetreni nam odporucil ist do dalsieho tehotenstva,ze nie je dovod cakat pol roka ako odporucaju v nemocnici.Po vysetreni nam povedal ze o dva dni mame plodne dni,ze ak sa na to citime,mozme zacat s vyrabanim a hned sa nam aj zadarilo a mame nasu princeznu krasnu,hned po otehotneni mi nasadil hormony a fraxiparin(myslim ze prave ten mi pomohol),pretoze sme boli medzicasom aj v hemomedike,ta je tiez v martine a tam nam tiez doporucili fraxiparin.castejsie som k nim na zaciatku chodila na kontroly ale stalo to za to.neviem ake vysetrenia uz mate za sebou ty,ale drzim vam palce,urcite to tentokrat vyjde 😉 a ake si mala potraty spontanne,ci MA?a v kolkom tyzdni?ja jeden v nejakom 5tt spontanny a druhy MA v 10 tt.A samozrejme chce to hlavne klud ,sice to nie je jednoduche ale musis sa snazit ,zabera to 🙂
ja v 6tt a 7tt spontanny potrat boli sme na genetike a cakam este na vysledky hematologie ale to mi robili u nas a este nemam vysledky krv brali30.10 snad to pride kym tam pojdeme
@ereska uvidis co ti zistia z krvy,mne nezistili nic tu u nas a napriek tomu sme sli este aj do martina do Hemomediky,tam robia rozsirnejsie vysetrenia z krvy a tam mi pani doktorka odporucila fraxiparin...na genetike sme boli tiez v LC a vysledky boli az ked som uz bola treti krat tehotna,strasne som sa bala ked mi prisli domov,ani obalku som nechcela otvorit,ale nastasie nic sa nezistilo ani tam 🙂 a kedy idete do Martina?a brala si aj hormony na udrzanie ?
@nela22 ja idem na 12 den cyklu do heliosu 30.12. mali by byt vysledky manzelovho spermiogramu a moje vysledky krvi na hormonalny profil . uz si presne nepamatam ale asi som brala duphaston . my sme boli na genetike v Martine M-genetik a vysledky su dobre a hemologia v Bojniciach ale este stale bez vysledkov . Od kedy si si pichala fraxiparin? a v tej hemomedike si kolko cakala na vysledky?
@ereska fuuha no ja si uz presne nepamatam kolko sme cakali na vysledky,na genetiku nejake 2 mesiace a v hemomedike nejaky mesiac mozno aj viac,neviem presne.fraxiparin mi pan doktor v heliose dal hned v den ked sme prisli za nim ze sme tehotni,cize nejaky 4 tt tak nejak,ja osobne si myslim ze to pomohlo,mozno si to len nahovaram neviem.uvidime co nas caka v dalsom tehotenstve,ak nam bude teda dopriate este jedno dietatko,uz teraz sa bojim a zaroven velmi tesim na to obdobie 🙂 daj potom vediet ako ste dopadli s vysledkami z hemologie,budem na teba mysliet nech ste uz buduce vianoce minimalne traja 😀
ahojte babulky.pridavam sa k vam.rozhodli sme sa pre helios a dufam,ze spravne🙂po zlej skusenosti v GF v ba. drzim vam vsetkym palceky a prajem stastne a vesele🙂
nela22 ahoj dakujem velmi krasne jasne dam vediet ako dopadnu vysledky z hematologie a teraz 30.12. ci clostilbegyt zaberie a bude aspon jedno jajko vajko 🙂
Balinka vitaj a drzim paste
Vsetkym krasne sviatky plne pohody a do noveho roku DO OPLODNENIA
ahoj nela22 ano mam PCOS a anovulacne cykly dnes som dobra clostilbegyt tak uvidime snad sa vytvori aspon jedno vajko 🙂

@monka112 cennik najdes aj na heliosackej stranke len tam niesu lieky A niekde na modrom koniku baby predavaju lacnejsie lieky co im poostavali