icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

jasna
1. jan 2014

@beruska40 položme si otázku: ide o to, dočkať sa transferu alebo otehotnieť? ide o to, mať vložené embryo za každú cenu?

ereska
1. jan 2014

Bambula27 ahoj mi sme tam boli tiez 30.12. mozno som ta tam niekde aj zazrela mi sme boli okolo 09:00 no mne sa po clostile zase nic nevytvorilo vobec nezabral oznamila nam to doktorka Starovecka a ze najvhodnejsie by bolo ivf tak sme vypisali ziadost do poistovne a uvidime co a ako to dopadne teraz budeme 4-6 tyzdnov cakat

linn32
1. jan 2014

@chorucka tak ako? Dufam ze ti to vyslo,ked tak potichucky si 🙂

magica78
1. jan 2014

@nanulka24 neboj dobre si si pichla. Len asi bola studená vtedy to aj mne robilo

magica78
1. jan 2014

@beruska40 ako si dopadla? Si tehotná?

dasaa
1. jan 2014

ahoj @bambula27 najlepsie by bolo keby si tam zavolala oni by ti povedali ake lieky.Ked mi sme tam boli v roku 2012 tak moj manzel bral tieto Tribulus,Swiss Energyman a Centrum.Len toto si pametam ale viem ze tam este nie co by malo byt ale uz neviem co.

bambula27
1. jan 2014

@dasaa ano, spominam si....to hovoril Tribulus. Ale vedela by si mi povedat presne ktoru krabicku bral? Na nete som toho nasla viac...

dasaa
1. jan 2014

@bambula27 my sme mali tieto http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... a bral to 2x1 pred jedlom

magica78
1. jan 2014

@bambula27 tribúlus a vitamín E. Nájdeš v lekárni. Balenie býva rôzne podľa výrobcu

jana954
2. jan 2014

@bambula27 tak to je super..... mám z Vás radosť, aj my sme boli u tohto dr., veľký sympaťák, aj manželovi sa páčil.... ja sa idem akurát dnes objednať na sono tak uvidíme čo a ako....

158
2. jan 2014

@duda1983 ahoj tak ako podarilo sa?

158
2. jan 2014

@nanulka24 urcite si uz volala.Neboj aj ja ked som si prvy krat pychla tak sa my urobila bublina potom cerveny flak po 10 mint to zmyzlo som si zle pichla potom uz my to islo.Mne ale najprv pichala sestricka a tie dalsie som si uz sama.Drz sa.

bambula27
2. jan 2014

@ereska juj, tak to sme sa asi nevideli, my sme boli objednani az o 13:00. No ja osobne neviem co cakat od Clostilu, lebo ked som ho v r. 2011 brala jeden cyklus, tak vtedy som nezareagovala, proste ziadny dominantny folik. A r.2013 sme skusili 2 cykly a celkom to slo, akurat ze moj gyn.spravil chybu, ze mi nepichol Pregnyl a ja mam problem s prasknutim folikov....Uvidime co nas caka. Inak, nam hned pri prvej konzultacii dr.Krajkovic vypisal aj ziadost na ivf, aby bola schvalena pre pripad, ak to nepojde s Clostilom.

evina78
2. jan 2014

@ereska

Ahoj, tak si citam tuto stranku a chcela by som Ta povzbudit, mam PCO a dve zdrave deti...o prve sme sa snazili cca 4 roky a chodila som do Martina cca 2 roky, barala som clostylbegyt, moc mi to nepomahalo a vajicko sa mi robilo tak raz za 4 mesiace, nechali sme tomu vsak volny priebeh a bola som len na jednom IUI a bolo uspesne, jedine vajicko, kt som mala sa oplodnolo...manzel mal este k tomu pomale...na zazrak nad zazraky sa stal o dva roky neskor, ked som otehotnela (ani som o tom nevedela...), drzima PALCE!!!!!!!!!

koida
3. jan 2014

@bambula27 ahoj to bude asi TRIBULUS a tiež nam doporučili vit E+selén+ZINOK pre muža....aa vidím že už ti to tu baby napísali
😉

chorucka
3. jan 2014

@linn32 ahoj nevyslo krv negat. V sobotu som zacala spinit az do pondelka a pondelok po obede som zacala krvacat ako keby sa mrcha spustila No tento cyklu klud a na dalsi ak bude na 14dc sliznic ok tak 18dc ket

aisha6
3. jan 2014

ahojte kočky tak si vás tu čítam a spomínam na našu skupinu Ivf babenky ked sme si takto pred dvoma rokmi písali chcem každej jednej povedať že vám moooooc držím palce každá z vás si zaslúži byť maminkou a isto ňou aj budete tak veľa trpezlivosti a hlavne psychicky budte vyrovnané 😉

ereska
3. jan 2014

@bambula27 uvidime ako dalej cakame na to schvalenie a setrime korunky a potom sa uvidi🙂
@evina78 dakujem za take slová , take clovek potrebuje velmi pocut alebo citat hlavne ta podpora aj manzela tiez by predal aj neviem co len aby sme na to mali 🙂 stoji pri mne a dufam a verim ze to spolu zmakneme . prve sedenie sme mali s doktorom a teraz s tou doktorkou , doktor tvrdil ze by sla aj inseminacia ze ked sa nevytvoria vajicka po clostilbegyte skusime injekcie , aj ked manzel mal zase o nieco lepsi spermiogram ako predtym ona o injekciach nic ani nespomenula hned umele a co to bude stat a tak podobne neviem jeho pristup sa mi zdal taky prijemnejsi hlavne ludskejsi tak pockame a uvidime 🙂 a este raz ĎAKUJEM

bambula27
3. jan 2014

@ereska a to ste sa na druhe stretnutie nemohli objednat ku komu ste chceli???

ereska
3. jan 2014

@bambula27 ahoj my sme chceli lenze doktor mal uz vsetko plne a ja som potrebovala to sono a dlhsie som cakat nemohla tak ma objednali aj k nej , aj ked aj ju si tu chvalia z neho som mala taky lepsi pocit

duda1983
4. jan 2014

@158 na buduci tyzden idem k lekarovi tak uvidime. to cakanie je nekonecne. to uz bude 5. tyzden tak by uz malo byt aj nieco vidno na UZ. dam vediet 🙂

linn32
4. jan 2014

@chorucka skoda..ale nezufat,vyjde to nabuduce!!!

evina78
4. jan 2014

@ereska ahoj este raz...ja som len nahodou natrafila na tuto diskusiu (bezne neprispievam....) zazivas nieco podobne ako ja kedysi...uplne to iste...a pozrela som ze si dokonca od Prievidze (ja odtial tiez pochadzam...), ale byvam uz 8 rokov v Poprade...pamatam si na ten plac a smutok ked som na sone nevidel ani jedno vajicko...chodieval so do Heliosu sama vlakom z PP na tie sona....po pol roku som si dala sama dlhsiu pauzu a potom som clost zacala brat znova azase nic skoro 4 mesiace...a potom zrazu bolo 1 a sli sme na IUI a ja som otehotnela... (maly ma 5 rokov) a potom ked mal dva a pol mi dost dlho asi 2 mesiace meskala ms, ja som vobec nepredpokladala ze by som mohla byt tehu....myslela som ze cysta atd dokonca prechod ma napadol ... a ja som cakala druhe (ma 2 rocky)....napis mi renarik.olsavska@gmail com, nedaj sa dotlacit do ivf, vydrz, uvidis babetko pride!!! napis mi

158
6. jan 2014

@duda1983 joj drzim palce.Akurat dnes 00.10 sa kamoske narodila mala katarina uz maju stvrte i ked to velmy boli tesim kazdemu babu ca sa inym podari,Ako som uz pisala my pojdeme uz az v maji mae este dva zmraze tak snad 😒 aleuz nemam taky optimyzmus aby som potom nebola viac sklamana ako som doteraz

158
6. jan 2014

@chorucka ou ou.to nic hovori ta prava po staroch neuspechoch a vela slz.Snad na buduce. 🙂 posielam slniecko aby ti zohrialo srdiecko pekny den.

chorucka
6. jan 2014

@linn32 dakujem Neviem sa dockat 😉

chorucka
6. jan 2014

@158 dakujem Raz sa to hadam podarí je to 1ivf a 1et cakala som ze sa to nepodarí asi malo ktora na 1x je uspesna Do konca roka mam este mrazacikov a ak nic tak dalsie ivf A ty ako si na tom kolke si mala ivf a kolko vkladov?

mirus1510
6. jan 2014

ahojte, s manželom sme sa rozhodli ze ideme absolvovať vysetrenia v Heliose v Martine, kedz sa uz snažíme 15 mesiacov a zatial stále nič, chodím pravidelne na folikulometriu k mojmu gynekologovi, ten vraví ze moj cyklus je v poriadku, no manžela zatial nikde neposlal, takze ideme skusiť kompletné vysetrenia v Martine.... môžete mi prosím napísať ako prebieha prvé stretnutie v Heliose??písala som tam formulár, odpísali mi ze po 14.1. sa mam telef. objednať .. 🙂

aluska01
6. jan 2014

Ahoj...snažíme s mužom rok...viem že je to krátka doba,ale pri prvom pred 12 rokmi sa nedarilo,muž bol na spermio a úplne celé zle.považujem za zázrak že som vtedy otehu...teraz rozmýšlame že skúsime car ..ak to pojde nech nám pomôžu...muž ešte nie je celkom rozhonutý,ale asi pôjdeme do toho...trochu sa toho bojím

magica78
6. jan 2014

@mirus1510
ahojte prides a vascinou beru aj muzovi spermiogram ale to ti ked tam budes volat na recepcii povedia a mna aj vtedy vysetrila cez sono a pytala sa na rodinnu anemnezu. a zobrali mi krv na protilatky .
potom o 2t sme mali vysledok spermiogramu a ja som potom este bola na 2x na sono a krv. podla toho ako to potrebovali na zaciatku mrchy potom pocas ovulky a na konci cyklu kvoli hormonalnemu ... potom sme mali jednu este konzultaciu ked boli uplne vysledky a dali nam mznosti ako postupovat a vy si vyberiete 🙂
@aluska01 neboj mozno to bude iba banalita 🙂 a bude vam stacit iba inseminacia IUI 🙂