icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

radka1704
15. jan 2014

@adka666 aj ja ti drzim palce ale netreba zabudat na uvolnenie a najst si taku cinnost pri ktorej nebudes mysliet na babetko aspon na chvilku lebo potom nebudes uvolnena

adka666
15. jan 2014

@radka1704 Ďakujem pekne. Začnem vyšívať a štrikovať 🙂))))))))))))

radka1704
15. jan 2014

@adka666 super dobry napad ked ti to pomoze tak super 🙂

jana954
15. jan 2014

@mirka1011 nám nie, manžel má veľmi zlý spermiogram, dr. povedal že to by bol zázrak, kupili sme si aj mi vitamíny a ja neviem čo všetko ale zlepšenie tam nebolo, pôjdem opäť vo štvrtok na spermiogram tak uvidíme lebo je tam tá možnosť že sa nebudú vôbec dobré spermie a ja anonymného darcu nechcem.... je to ťažké rozhodovanie....

jana954
15. jan 2014

@adka666 tak držím palce, nech to vyjde a bude slovensko o jedného človiečika bohatšie.... 🙂

mirka1011
15. jan 2014

@adka666 tak to ano, skoda ze u mojho to je naopak 😀 😀 😀

mirka1011
15. jan 2014

@jana954 tak to ano, vobec vam nezavidim, som zvedava ako dopadneme my 🙂

bambola82
15. jan 2014

ahooojte baby,,,po dlhom case sa opat pripajam ku komentarom,,,tiez som jednou z vas,nemohla som dlho otehotniet a na odporucanie mojho gynekologa,sme skusili Helios v Martine,co dodnes nelutujem,kedze je tam uzasny pristup celeho timu,,,,,pri prvej konzultacii,som mala v hlave zmatok,co vsetko nas caka na ceste ku babatku,,,,nasledovali vysetrenia,ukazalo sa,ze manzel ma zly spermiogram,(zistili,ze su zdeformovane hlavicky spermii a tie sa nedokazu dostat do mojho vajicka) takze nam neostavala ina moznost,ako IVF,kedze pri IUI,bola strasne nizka sanca otehotniet,,,nasledoval dlhy protokol,to nestastne pichanie injekcii a nakoniec stres z toho,co ak to nevyjde,,,to ranne vstavanie na 10 minutove kontroly nam dali zabrat,,,ale nakoniec sme to dotiahli do uspesneho konca a cakame konecne vytuzene babatko,,,teraz som v 22tt,4D ultrazvuk nam ukazal dievcatko z ktoreho sa uz teraz velmi tesiiiime,,,,drziiim palce vsetkym snazilkam,ktore sa snazia o babo,ale aj tehulkam,aby to dotiahli tiez do uspesneho konca 🙂

magica78
15. jan 2014

Ahojte co davaju teraz v Heliose na miesto utrogestanu? kedze je problem v distribucii .dakujem

mirka1011
15. jan 2014

@bambola82 gratulujem a prajem vam, aby ste to dotiahli do stastneho konca 😉

zuzzi08
15. jan 2014

@magica78 ja som na diskusnom fóre Heliosu čítala že náhrada je buď Duphaston, crinone alebo Lutinus. Sama utroš potrebujem, tak zájdem za Dr. a dám si predpísať ten Duphaston.

magica78
15. jan 2014

@zuzzi08 jaj tu to uz bolo pisane ? lebo nemam cas to citat spatne ☹ dikes som zvedava co ti napisu a pripadn einym babam ..

zuzzi08
15. jan 2014

@magica78 nie ale je stránka diskusia Sanatórium Helios a tam ženy píš doktorom z Heliku a oni odpovedajú. Tam som si to prečítala 😀

magica78
15. jan 2014

@zuzzi08 prosim ta hod link dikes

adka666
15. jan 2014

@magica78 Ahoj, ja som kôly tomu tiež volala do heliku, lebo v KE sa to už nedá zohnať, tak mi odpísali, že vedľa nich v lekárni sú ešte zásoby a keď nebude, tak že dajú niečo iné, ale čo, to nenapísali. Lenže Utrogestan je genericum a nemá náhradu, tak som zvedavá, že čo.

adka666
15. jan 2014

@bambola82 Gratulujem a konečne som sa dozvedela niečo o hlavičkách, lebo mi tiež máme problém v nich. som veľmi šťastná keďpočujem samé pozitívne správy.

magica78
15. jan 2014

@adka666 ahoj dikes 🙂 za info este ze nema prachy a gule ist do dalsieho KET .. tak mi to aj vyhovuje ze to apson vyriesia kym pojdem

adka666
15. jan 2014

@magica78 tipujem že Lutinus budú dávať.

magica78
15. jan 2014

@adka666 tak to neviem kde uz ludia na to budu brat prachy ☹ ten je drahy ako svina

adka666
15. jan 2014

@magica78 cca 30 eur stojí myslím

adka666
15. jan 2014

@magica78 ano, pozerala som to, kedže to hradí pacient, takže ceny budu rozne po lekarňach, ale tak radšej ako pichať agolutin, ja už viac inekcií nexcéeeeeeem 🙂

magica78
15. jan 2014

@adka666 no mne je o jedno ja aj injekcie pretrpim , najhorsie je cakanie po vklade tie 2t ci som tehotna

adka666
15. jan 2014

@magica78 ja budem čakať prvý krát, takže neviem aké to bude 🙂)))))

magica78
15. jan 2014

@adka666 no tak tomu ver ze nekonecn 2t cakania ..... no skoro na maslu 😀

adka666
15. jan 2014

@magica78 sice teraz čo sme sa 8 mesiacov bezvýsledne snažili som tiež čakala, ale popri tej robote som na to až tak nemyslela, ono je vraj lepšie na to nemyslieť.

magica78
15. jan 2014

@adka666 no tak na to nemysliet je tazke ked vies ze to mas vlozene a cakas ci sa to uchyti.. je to ine ako ked prirodzene plodis lebo tam ti to hlavicka skor zoberie ked sa nepodari ako ked si po ET alebo KET

bublinka322
16. jan 2014

Ahojte tak dnešným dnom sa k vám pridávame aj my s manželínom po niekoľko ročnom snažení a trápení nám dnes pán doktor odporučil Sanatórium Helios v Martine....ešte som tam nevolala chceme si kus oddýchnuť ale budúci mesiac asi ideme na to...chcem vás poprosiť o rady ak môžem🙂 som s toho celá nešťastná...ale aspoň vieme na čom sme...

adka666
16. jan 2014

@bublinka322 Ja ti len poradím, že kým vám schvália žiadosť a urobia všetky vyšetrenia a kým dostanete termín na vstupný pohovor, tak si oddýchneš až až...........takže by som to už začala riešiť 🙂

tinka1987
16. jan 2014

Ahojte dievčatá, po štyroch rokoch sa k vám pridávam opäť, 2. IVF nás čakám marec/apríl, žiadosť vypísaná, máme po 1. IVF krásneho skoro 3-ročného chlapca. A dúfame, že bude pre nás trošku jednoduchšie, pre nás všetky. 🙂