Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@mirka1011 nám nie, manžel má veľmi zlý spermiogram, dr. povedal že to by bol zázrak, kupili sme si aj mi vitamíny a ja neviem čo všetko ale zlepšenie tam nebolo, pôjdem opäť vo štvrtok na spermiogram tak uvidíme lebo je tam tá možnosť že sa nebudú vôbec dobré spermie a ja anonymného darcu nechcem.... je to ťažké rozhodovanie....
ahooojte baby,,,po dlhom case sa opat pripajam ku komentarom,,,tiez som jednou z vas,nemohla som dlho otehotniet a na odporucanie mojho gynekologa,sme skusili Helios v Martine,co dodnes nelutujem,kedze je tam uzasny pristup celeho timu,,,,,pri prvej konzultacii,som mala v hlave zmatok,co vsetko nas caka na ceste ku babatku,,,,nasledovali vysetrenia,ukazalo sa,ze manzel ma zly spermiogram,(zistili,ze su zdeformovane hlavicky spermii a tie sa nedokazu dostat do mojho vajicka) takze nam neostavala ina moznost,ako IVF,kedze pri IUI,bola strasne nizka sanca otehotniet,,,nasledoval dlhy protokol,to nestastne pichanie injekcii a nakoniec stres z toho,co ak to nevyjde,,,to ranne vstavanie na 10 minutove kontroly nam dali zabrat,,,ale nakoniec sme to dotiahli do uspesneho konca a cakame konecne vytuzene babatko,,,teraz som v 22tt,4D ultrazvuk nam ukazal dievcatko z ktoreho sa uz teraz velmi tesiiiime,,,,drziiim palce vsetkym snazilkam,ktore sa snazia o babo,ale aj tehulkam,aby to dotiahli tiez do uspesneho konca 🙂
Ahojte co davaju teraz v Heliose na miesto utrogestanu? kedze je problem v distribucii .dakujem
Ahojte tak dnešným dnom sa k vám pridávame aj my s manželínom po niekoľko ročnom snažení a trápení nám dnes pán doktor odporučil Sanatórium Helios v Martine....ešte som tam nevolala chceme si kus oddýchnuť ale budúci mesiac asi ideme na to...chcem vás poprosiť o rady ak môžem🙂 som s toho celá nešťastná...ale aspoň vieme na čom sme...
@bublinka322 Ja ti len poradím, že kým vám schvália žiadosť a urobia všetky vyšetrenia a kým dostanete termín na vstupný pohovor, tak si oddýchneš až až...........takže by som to už začala riešiť 🙂
Ahojte dievčatá, po štyroch rokoch sa k vám pridávam opäť, 2. IVF nás čakám marec/apríl, žiadosť vypísaná, máme po 1. IVF krásneho skoro 3-ročného chlapca. A dúfame, že bude pre nás trošku jednoduchšie, pre nás všetky. 🙂

@adka666 aj ja ti drzim palce ale netreba zabudat na uvolnenie a najst si taku cinnost pri ktorej nebudes mysliet na babetko aspon na chvilku lebo potom nebudes uvolnena