Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
este rada by som vedela ci ste si dali vlozit jedno alebo dve embryjka a kolko deticiek sa vam narodilo? 🙂 ma 37 rokov,kolko by ste mi odporucilii? dakujem moc
@adka666 Tak už som tam volala tak termín máme 24.2.2014 ráno o 9:00...urobia nám už aj nejaké vyšetrenia tak som zvedavá čo nám povedia.....a začína sa to odznova 🙂
@bublinka322 tak vidíš. A mozes do 24. Oddychovať koľko chceš 🙂 ja budem mať v tom termíne už za sebou vklad dúfam🙂
@anuska30 @afrika predpokladam teda, ze ina diskusia sa vedie, ak uz mate neake ivf-ka za sebou a neake diagnozy so sebou. Ja mam prve ivf, na iui sme nikdy neboli, ja som komplet ok,ukazkovy cyklus manzel lahku teratospermiu. A ja dve aj tak nechcem, ale samozrejme, kebz som mala 39 a poslednu moznost tak aj 3 si vlozim🙂))))))
ahojte dve su dost problom hlavne vo vyssom veku. casto je jedno slabsie casto krat s vyvojovymi poruchami. chceli sme dve nadtastie sme sa ukecali na jedno a nelutujume vzdy lepsie jedno zdrave ako .....
@afrika tak ako nič, keď píšeš PCO a 2x IUI🙂 predpokladam ze tie 2 ti vkladali na tom prvom IVF, lebo ako si písala ti to sami doporučili.........už to tu nejdem viac rozoberať........v každom pripade vidiš, že nie som sama, komu to odprezentovali tak, ako mne, teda že len jedno.......je nás tu viac
aj nás vyslovene od dvoch odhovárali, ked sme sa na to opýtali...ja vek 28 pco a priatel iba trošku zhoršený spermiogram ,,,že vraj by mi to pri mojej stavbe nemohli urobiť 🙂 a to zase taká chudučká určite nie som 🙂)))))) mám 163 a 54 kg 🙂))))

ahojte.ja sa chystam na ivf teraz vo februari.manzel ma spermie super.rada by som vedela,ci ste niektora otehotnela klasikou,ktoru preplaca poistovna,alebo ICSI alebo PICSI-ICSI ? mame doma 16 rocnu dceru prirodzenou cestou ,1xmimomater. a 1x missed a 3x neuspesne IUI.Dufam,ze teraz to vyjde.cakam na ms a ide sa na 16-ty den nato. dakujem vam za radu