icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

majda27
20. jan 2011

@ame to stihas, ale mna sa dnes doki pytal ci si už vybavujem tie vyšetria čo mam. A aj jedna holka tu pisala, ze ich pytaju skor ako pred OPU. mne OPU vychadza na začiatok februara, tak som zvedava ako to cele dopadne.Ja len dufam ze velmi dobre... od teraz sa nesmiem stresovat, mam byt v klude, v pohode(to povedal aj doktor) a hlavne musim pit cca 3 - 4 vody, dnes som asi aj tolko mozno aj viac vypila ale stale beham na wc.

izzie27
20. jan 2011

@majda27 koordinátorka spominala, že je jedno, či sa pichajú ráno alebo večer. Možno si to ešte do soboty rozmyslím. Myslela somtak, že ked si to pichnem večer, budem v klude spat a nemusim byt ráno v strese a do rana sa to ako tak vstrebe.
@mimirkas koordinátorka povedla, že je jedno kedy si pichneš, len aby to potom bolo cca v tu istu hodinu. a tebe ako povedali? už pichás aj gonal?

izzie27
20. jan 2011

@majda27 este som zabudla , že mojim najvačším problémom bude asi vypiť tie 3-4l tekutín. Ja pijem veľmi malo. No budem sa musieť nejako premocť 😝

mimirkas
20. jan 2011

@majda27 Díky, tá kapusta je dobrý nápad, má veľa vitamínov a mám ju stále poruke 😉 zostávaš aj na PN? Ak áno odkedy- dokedy? Cítiš sa normálene, alebo si na všetko citlivejšia. A ešte jedna otázka, koľko dní pred ET má byť sex.abstinencia. 3 -4 - 5 čo je najideálnejšie? U nás má problém mužík, tak berie dáke vitamínky a uvidíme ... 😉 Pa,Pa

mimirkas
20. jan 2011

@izzie27 AHOJ, gonal zatiaľ nie, len decapeptyl , po MZ začnem s gonalom.Ty si ako na tom?

izzie27
20. jan 2011

@mimirkas ahoj ja v sobotu začínam decapeptylom. A ked začnem brať puregon, tak sa uz nebudeme snažit, Hovorila to aj koordinátorka.

majda27
21. jan 2011

@mimirkas ahojky. Ja som už na pn od kedy som dostala mrchu, a do kedy tak to netusim. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Pohlavná abstinencia by mala byt cca 3 dni pred OPU.
@izzie27 dakujem za info. Len neviem ako to moj manzel vydrzi, ale bude musiet. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A k tej vode, ja mam na to 1/2l pohar, a budem si robit ciarky, musim ich vypit za den cca 8ks. Mam dostatok navareneho caju, ale jeden pohar bude aj mineralka. Tu moc pit nechcem. Ja si mam uz dnes zacat pichat dnes, ale budem si radsej vecer, aspon to prespim a uvidim ako to bude na mna vplyvat cez den. A v pondelok si idem vybavit interne. Takze v utorok im to tam vsetko pekne odovzdat. 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 zasa budem mat o starost menej.....

santana2
21. jan 2011

@majda27 ahoj tak ja mam za sebou prvu davku menopuru pichla som si ju včera večer tiež som mala strach ale v pohode zatial tiež odychujem a pijem vela vody a tiež chodim stale na wc to by sa v praci nedalo dnes sa citim trochu ospalá a to som vstavala o 9 00 a horko tažko som sa dokopala von s postele . Tak aj ti si daš davku večer?

santana2
21. jan 2011

@izzie27 už sa ti ti bliži kedy začinaš pichat?

majda27
21. jan 2011

@santana2 Ja si budem pichať až dnes večer. Ja som dnes všetko poupratovala, a poprala nech mam potom klud, ale od zajtra nastupujem na kludovy rezim a pracovat bude manzel. Vie velmi dobre varit, a upratovat tiez.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Obmedzujem aj chodenie na pc, chodila by som aj menej ale ked nieco potrebuju z firmy tak mi poslu mail.. 🙂 🙂 🙂 🙂

icub
21. jan 2011

@ame na vysetrenie krvi este cakam ale myslim, ze buduci tyzden to aj ja budem mat...
inac vsetky snazilky z heliosu zdravim, vidim, ze vam to ide a drzite sa ... 😉

icub
21. jan 2011

@santana2 ahoj, aj ty pichas injekcne dipherelin a menopur?

helenka12
21. jan 2011

drim vam vsetkym palce 🙂 🙂

majda27
21. jan 2011

@helenka12 dakujem.... ja si dnes budem prvy krat pichat gonal 😀 😀 😀 😀

izzie27
21. jan 2011

Ahojte kočky, 🙂
@majda27 uz mam takmer všetky predoperačne- este mi treba doniesť moč a 4.2. som objednaná na interné.
@santana2 ja začinam este len zajtra s decapeptylom . Rozhodla som sa ich pichať večer, aby som časť prespala a tak isto potom by som si chcela aj tie druhe pichať večer.
Obidvom vám držím palce a potom napíšte aké mali na vás účinky 😉

majda27
21. jan 2011

@izzie27 ahojky. Ja som si teraz vecer pichla prvy gonal. Tak som zvedava ake to bude mat ucinky. Ja si decapeptyl picham rano, a gonal vecer. Decapeptyl trosku stipe, a gonal ma nestipe vobec... dam vediet zajtra ake ma na mna učinky. Radsej prespim gonal. Decapeptyl nemal skoro ziadne ucinky.,...

santana2
21. jan 2011

@icub ano ja si picham diphereline a od včera som začala menopur zatial to nie je také strašné len trošku sa prekonat zakaždým ked si to mam pichnut možno keby mi to mal kto tak je to lepšie prvu mi sice pichol manžel ale teraz mam pocit že sa toho boji viac než ja lebo ked si to idem pichnut vždy ma niečo na robote a odbehne z izby 😀
@majda27 ozaj dnes som si preistotu volala či sa mam objednat na pondelok ale už som nemusela a stým obmedzenim pc maš pravdu netreba to prehanat musime si sem pisat len pozitiva

@izzie27 tak aj ja ti prajem vela štastia aby sa ti darilo ja si idem teraz zarobit dalšiu davku menopuru a potom si zalahnem pred telku a budem driemkat 🙂

izzie27
21. jan 2011

😉 @santana2 treba pekne odpočívať a hlavne aby sme vsetky pozitívne myslieť

santana2
21. jan 2011

@izzie27 🙂 ano pozitivne mysliet 🙂

izzie27
21. jan 2011

zmizla mi ikonka oprava chýb. 😕 Samozrejme. že som chcela napísať aby sme všetky pozitívne mysleli

santana2
21. jan 2011

@izzie27 to je v pohode sem tam nejaký preklep aj mne zmizla ikonka 😀 zatial ako provera v pohode?

icub
21. jan 2011

@santana2 nuz tak v tomto to mam lahsie, mne s tym pomaha manzel...pichame to vecer, nuz a v nedelu zistim ako reagujem.. som den popredu 😉
a samozrejme, to je najlepsie mysliet pozitivne, ja este kaslem, tak sa trochu bojim,aby som to zvladla

santana2
21. jan 2011

@icub už si pichaš menopur? a kolko dni ja si picham druhý den a 150 jednotiek

izzie27
21. jan 2011

@santana2 provera v pohode, žiadne zmeny.
@icub ved to... mna poboôieva hrdlo a sem tam i hlava. Kupila som si coldrex- cukríky a tantum verde kloktadlo. No v práci sa chorobám nemám ako vyhnúť, lebo mnohí sú nachladnutí, ubolení.....

icub
21. jan 2011

dnes bude treti den, neviem kolko je to jednotiek, no miesam dve ampulky prasku s jednou roztoku

icub
21. jan 2011

@izzie27 prave preto som isla na pn, dostala som aj antb take na tri dni.. len este stale to nie je ono a fakt mam obavu na to interne, tak sa len cajom nalievam (prieduskovym, cibulovym,...) s medom, citronom, hadam to zaberie

izzie27
21. jan 2011

@icub neboj zaberie....A kolko po vklade zostaneš na PN?

icub
21. jan 2011

@izzie27 nuz kamoska bola 2 tyzdne az do kontroly ci sa ujalo alebo nie, tak uvidim (mozno nam aj v mt poradia)

santana2
22. jan 2011

ahojte holky ako sa dnes mame?

majda27
22. jan 2011

@santana2 Ahojky Ja sa mam fajn, lezim pod perinu, vcera som si pichla prvy gonal. Zatial som len taka ospala a nechce sa mi nic robit, manzel vari vynikajuci obed a polievka bude cesnakova, aby sme trosku boli zdravsi. Ja som nejak zacala kaslat tak preto prevencia, je potenie sa pod perinu, od vtedy som nezakaslala. Mne vzdy manzel nachysta davku na gonalu, ale picham si to ja. Chcel by on, ale on mi chysta aj a picham, tiez som mala strach s gonalu, ale ten ani nestipe nic. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Aj decapeptyl mi vytiahne z chladnicky manzel, a vzdy ma aj pekne zobudi ked si mam ist pichat.
@izzie27 tak ako decapeptyl?
@icub ja neviem ci je dobre teraz brat bylinkove caje. Lebo ked sme boli u koordinatorky tak povedala, ze ziadna alchemilka ani ine bylinkove caje. Aby nahodou nemali neziaduci ucinok. Ta cibula by mohla byt ok, ako aj cesnak....Ja to neriskujem a ziadne bylinkove caje teraz nepijem, len same ovocne.