icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

chorucka
3. mar 2014

Ahojte Tak to sme skoro niektore narovnako ja iden 11.3 na kontrolu sliznice a ak bude ok tak ratam 15-16.3 ket
@adka666 Embryjko sa rozmrazuje take 2-3 hodky debatila som z Krajkom 🙂 Baby drzím Vam palce

sfera
3. mar 2014

@bambula27 ako ti to ide, ako znášaš proveru?

bambula27
3. mar 2014

@sfera noo, zatial v pohode, nebadam nejake zmeny? A co ty?

smoulinka13
3. mar 2014

@adka666 tak super...vsetko ako ma byt 🙂

sfera
3. mar 2014

@bambula27 zatiaľ pohoda 😉
Dievčatá užívate aj nejaké tie doplnky výživy?

158
4. mar 2014

@adka666 super drzim palce,akurat rozmyslam zeked sa to mam obj.na dalsi vklad.mys.ze som volala na 11 den po menzese,ale asi tam zavolam,lebo som to uz zabudla. 🙂

kochanka
4. mar 2014

Ahojte babule. Chceli by sme ísť prvý krát na IUI do Martina . Aký je postup ked tam chceme ísť a kolko to celé stojí ? Potrebujeme nejaké odporúčania alebo papiere??

sfera
4. mar 2014

@kochanka Ahoj myslím že ziadne odporúčania netreba, papiere -no ak máte už nejaké to vyšetrenie za sebou tak je dobre im ich ukázať, oni si výberu čo potrebuju! Treba sa objednať telefonicky. Ako vieš že budeš potrebovať len IUI?

franchise27
4. mar 2014

@kochanka nebude treba ziadne odporucanie...ale urcite spravia spg a tebe gyn.vysetrenie a sono a odber krvi...a stoji to myslim 100€ nepreplaca to poistovna, cele to hradite vy...a ak ti tvoj gynekolog robil folikulometriu tak si zober so sebou, pomoze im to aby vedeli ci ovulujes normalne alebo len vdaka liekom...

kochanka
4. mar 2014

@sfera
@franchise27 dakujem pekne baby vysetrenia ziadne nemam prave preto chcem ist do centra. Mam uz 4-teho gynekologa a nikto nema zaujem so mnou nic robit ze som este mlada. Snazime sa 6 a pol roka a mala som spontanny potrat po operacii pre podozrenie na mimo maternicove tehotenstvo lenze ani neviem preco som o babo prisla pretoze sa aj v nemocnici kazdy vysral na to a neposlali tkaniva na vysetrenie

franchise27
4. mar 2014

@kochanka tak chod veru do MT, hned ti poberu krv, zistia hormonalny profil, zhodnotia spg..a navrhnu moznosti dalsie...tam sa viac snazia kedze ide o peniaze...drzim palce

jana954
5. mar 2014

@adka666 ahoj Adka, tak ako to s Vami vyzerá??? všetko je OK? prebehlo to bez problémov???

adka666
5. mar 2014

@jana954 všetko je ok, čakáme a uvidíme 🙂 ja som si dala také embargo na koníka a komplet interne..........................nič nesledujem, nič neštudujem, celkom sa mi darí to nerobiť a aj na to nemyslieť a nekontrolovať sa.................čo sa má stať sa stane 🙂 akurát mám také bolesti, ako by už mala prísť mrcha, ale potom zasa zminú a potom zasa a tak..............môže to byť uhniezďovanie, ale aj nemusí...............neriešim to.................počúvam také meditačné mp3, veľmi to pomáha......

sfera
6. mar 2014

Baby kedy je najlepsie pichat injekcie?

cikyta
6. mar 2014

@sfera ráno ... približne v rovnakú hodinu.

sfera
6. mar 2014

Prečo ráno, ked musím cestovať tak to nie je príliš praktické, nie? Nie je praktickejšie večer aj z toho titulu že ked ideš na odber ráno tak poobede vieš koľko jednotiek máš pichnúť? Ja som si pri prvom ivf pichala večer ale to som absolvovala v KE ale to je kapitola sama o sebe

lucinda17
6. mar 2014

@sfera ja som pichala vecer,je to praktickejsie a ked ti menia davku tak si stihnes este ten den pichnut uz upravenu 🙂

cikyta
6. mar 2014

@sfera Neviem prečo ráno...dr. mi to tak povedali. Možno preto, že hýbaním sa mi to dostávalo lepšie do tela, ako večer pred spaním.

adka666
6. mar 2014

Určite a jednoznačne večer! Ako pisala sfera a lucida. Komfortne, pohodlne a pokial bude treba zvysit davku, da sa vyssia aplikovat uz v ten isty den.

javorinka2
6. mar 2014

@adka666 veľmi držím palce;) myslím na vás a verím že bude pozitívny výsledok;;))

jana954
6. mar 2014

@adka666 správny postoj.... 😉 nezaťažovať sa a snažiť sa čo najmenej myslieť ..... 🙂 a teraz si doma alebo pracuješ???? .....držím ti palce

sfera
6. mar 2014

Vďaka za rady, takže pichat sa bude večer 😉

adka666
6. mar 2014

@jana954 normalne chodim do prace, ja tak 6 hodin zvyknem robit, medzitym obed 🙂 ja si sebe kralujem 🙂 keby som bola sama doma, furt by som nad tym dumala........takto to ide velmi lahko🙂

sfera
8. mar 2014

Zienky kedy si začať vybavovať predoperacne?

ramadasa
8. mar 2014
adka666
9. mar 2014

@sfera správa z interného ti platí jeden mesiac, teda do 30 dni musis mat OPU. Takze je to na tebe, ja osobne som to riesila tesne pred zacatim pichania Diphereline.

adka666
12. mar 2014

@jana954
@franchise27 bambule ahojte, idem vniest trocha pozitivizmu do vasich hlavok 🙂

Ten vrchny je z pondelka a spodny z dnes rana.......ale samozrejme, este sme stale nevyhrali.......dlha cesta pred nami este dufam 🙂

jana954
12. mar 2014

@adka666 jéééj Adka ja ti tak držím palce..... nechcem ti stále vypisovať.... ale myslím na teba aby ti to dobre dopadlo.... 🙂

adka666
12. mar 2014

@jana954 neboj, ja budem o dolezitych krokoch stale informovat, ale myslim si, ze to vyslo hlavne preto, ze som sa tomu nevenovala a ze to bolo sakra tazke🙂 treba furt niekam chodit

franchise27
12. mar 2014

@adka666 Jeminaaanku...tisko gratulujem...cely cas rozmyslam ci si uz testla a ako to dopadlo a vyzera ze to dopadlo nadherne...prajem ti aby ta cakala prave ta dlha cesta do uspesneho konca....kedy ides na krv?