Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@adka666 tak super...vsetko ako ma byt 🙂
Ahojte babule. Chceli by sme ísť prvý krát na IUI do Martina . Aký je postup ked tam chceme ísť a kolko to celé stojí ? Potrebujeme nejaké odporúčania alebo papiere??
@kochanka nebude treba ziadne odporucanie...ale urcite spravia spg a tebe gyn.vysetrenie a sono a odber krvi...a stoji to myslim 100€ nepreplaca to poistovna, cele to hradite vy...a ak ti tvoj gynekolog robil folikulometriu tak si zober so sebou, pomoze im to aby vedeli ci ovulujes normalne alebo len vdaka liekom...
@sfera
@franchise27 dakujem pekne baby vysetrenia ziadne nemam prave preto chcem ist do centra. Mam uz 4-teho gynekologa a nikto nema zaujem so mnou nic robit ze som este mlada. Snazime sa 6 a pol roka a mala som spontanny potrat po operacii pre podozrenie na mimo maternicove tehotenstvo lenze ani neviem preco som o babo prisla pretoze sa aj v nemocnici kazdy vysral na to a neposlali tkaniva na vysetrenie
@kochanka tak chod veru do MT, hned ti poberu krv, zistia hormonalny profil, zhodnotia spg..a navrhnu moznosti dalsie...tam sa viac snazia kedze ide o peniaze...drzim palce
@jana954 všetko je ok, čakáme a uvidíme 🙂 ja som si dala také embargo na koníka a komplet interne..........................nič nesledujem, nič neštudujem, celkom sa mi darí to nerobiť a aj na to nemyslieť a nekontrolovať sa.................čo sa má stať sa stane 🙂 akurát mám také bolesti, ako by už mala prísť mrcha, ale potom zasa zminú a potom zasa a tak..............môže to byť uhniezďovanie, ale aj nemusí...............neriešim to.................počúvam také meditačné mp3, veľmi to pomáha......
Baby kedy je najlepsie pichat injekcie?
Prečo ráno, ked musím cestovať tak to nie je príliš praktické, nie? Nie je praktickejšie večer aj z toho titulu že ked ideš na odber ráno tak poobede vieš koľko jednotiek máš pichnúť? Ja som si pri prvom ivf pichala večer ale to som absolvovala v KE ale to je kapitola sama o sebe
Určite a jednoznačne večer! Ako pisala sfera a lucida. Komfortne, pohodlne a pokial bude treba zvysit davku, da sa vyssia aplikovat uz v ten isty den.
@adka666 veľmi držím palce;) myslím na vás a verím že bude pozitívny výsledok;;))
Vďaka za rady, takže pichat sa bude večer 😉
Zienky kedy si začať vybavovať predoperacne?
@jana954
@franchise27 bambule ahojte, idem vniest trocha pozitivizmu do vasich hlavok 🙂
Ten vrchny je z pondelka a spodny z dnes rana.......ale samozrejme, este sme stale nevyhrali.......dlha cesta pred nami este dufam 🙂
@adka666 Jeminaaanku...tisko gratulujem...cely cas rozmyslam ci si uz testla a ako to dopadlo a vyzera ze to dopadlo nadherne...prajem ti aby ta cakala prave ta dlha cesta do uspesneho konca....kedy ides na krv?

Ahojte Tak to sme skoro niektore narovnako ja iden 11.3 na kontrolu sliznice a ak bude ok tak ratam 15-16.3 ket
@adka666 Embryjko sa rozmrazuje take 2-3 hodky debatila som z Krajkom 🙂 Baby drzím Vam palce