Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@adka666 ono uplne krasne vidiet rozdiel medzi tymi testami, ako to rapidne zosilnelo...cize je to jasne 😉 Tesim sa s tebou...fakt take pozitivnejsie myslenie si mi dala do hlavy.Uz sa len dockat toho schvalenie, lebo to je uz väcnost a verim ze sa budem tesit rovnako ako ty...Drzte sa..nech tych 12 tt ubehne ako voda.
@smoulinka13 ahoj, tak ako? Kedy ides na ket?
@bozenkad27 ahoj v nedelu este musim na kontrolu lebo som mala vcera nizku sluznicu. Ak bude v nedelu ok tak vklad asi piatok 21.3, momentalne riesime ci dat jedno alebo dve, povedali ze ak dame dve tak je 33 percentna pravdepodobnost ze budu dvojky, nam by dvojicky vobec nevadilu ale skor ide o te ze je asi vacsia sanca ze ostane aspon jedno ci?
@smoulinka13 aha. Ja idem na vklad utorok 18.teho... nemozem sa dockat. 🙂 s tymi sancami je to diskutabilne, sama neviem ako to je, ale ja si dam len jedno a aj prve som dala len jedno... sanca sa vraj zvysuje poctom vkladov, nie poctom vkladanych embryjok..
@bozenkad27 juuj tak to uz mas za chvilocku 🙂 hovoria tak ze sanca sa zvysuje pocton vkladon ale v inych cenrach dve odporucaju tak neviem.. Hlavne aby vklad bol🙂 utorok mas ktory den cyklu?
@smoulinka13 jasne, len nechs a to podari... 🙂 ja budem mat 18ty den cyklu...
@bozenkad27 tak ty mas asi 28 dnovy cyklus ze? Ja tak cca35 takze ovulku som este nemala
@smoulinka13 nie, ja mam anovulacne cykly tazke mam cyklus aj 45 dnovi... Sliznicu mam dobru len mi neskoro chodi menstruacia
@bozenkad27 aha takze ti asi dali lieky aby si mala ovulaciu?
@smoulinka13 nie, na Ket predsa nepotrebujem ovulaciu... 🙂 len dostatocne vysoku sliznicu...
@bozenkad27 aha vidis to ja neviem 🙂 tak drzim palce utorok!!!!
@adka666 supeer, tešim sa stebou, ja idem v pondelok na folikulmetriu ku krajkovi a caka nas dalsia iui🙂 drž sa a setri sa🙂
Baby ked som mala prvú kontultáciu u Krajkoviča, to k nemu už budem chodiť stále? či to ešte sa môže zmeniť? A druhý krát teraz pôjdem do tej istej ordinácie ako pri konzultácii? pojdem na druhý odber krvi kvoli HP a sono.. ako to prebieha? najskor pokecame a potom do kabinky sa nachystať na sono?
@piussi Krajkovič je ako vedúci lekár, aj nás bral ako prvý...potom je už na Tebe ku komu pojdeš...buď Ta nasmeruju k tomu dr. ktorý robí povedzme sono, alebo si vyberieš ku komu chceš ísť...Ja ked som prisla na kontrolu, na recepcii mi povedali, že to je na mne..tak som si vybrala kde cakalo najmenej ludi 🙂 Je aj na Tebe či si vyberies Krajkoviča alebo Culbovu..alebo to más jedno a pojdes kto momentalne robí. Na sono Ta bud zavolaju do ambulancie a potom sa pojdes pripravit do kabinky, alebo rovno do kabinky a v suknicke do ambulancie. To uz budes vidiet ako Ta zavolaju. Na odber krvi je tiež zvlast miestnost, počkas a zavolaju Ta. Vela stastia a pozitívnych myslienok 😉
@janyc mne sa tiez Krajkovic zatial pozdava, sice som bola tiez troska v soku ze aky je mlady...ale presne radsej mlady lekar, kt. studuje nove metody a snazi sa zbytocne ludi nenamotavat planymi nadejami...Culbovu som este nezazila, ale aj na nu som zvedava....ale hlavne som zvedava na pristup ivf koordinatorok, ci budu mat so mnou trpezlivost ked ma budu "ucit" pichat injekcie....😀 to bude ina katastrofa
@franchise27 Culbová si zatial len plní povinnosti vyplyvajúce CAR...v Heliose sa vystiredalo veľa skvelých lekárov, ale aj lekári sa potrebujú posunúť dalej...odchádzajú, skúšajú iné metody, zakladajú si prax...isto aj Krajkovič začínal ako obyčajný gynekolog, postupne sa vypracoval na vedúceho...to just je odborník vo svojom fachu 🙂
@franchise27 no to pichanie injekcii a ucenie v mojom pripade prebehlo dost z rychlika 🙂 minuly tyzden, raz vyskusala pichnut do gumenej babiky a naucene 😀 , ale inak vsetko pekne vysvetlili, takze by nemal byt problem, ale priznam sa ze toho pichania sa aj ja trosku obavam
baby mam otazku ked sa chodi pocas stimulacie na kontroly ako skoro rano su tie kontroly? to som sa nespytala a budem si potrebovat nastavit na nejaky cas injekcie a nerada by som to dade po ceste musela pichat. dakujem za rady
@lucusik33 Ja som pichala vecer lepsie povedane mm pichal 😀 ale potom som mu ze nech mi pichne len ihlu a aja si to tam pomali vtlacim Asi 2x som to skusila a potom som si sama pomali pichala ihlu asi 5minut kim som ju do seba dostala 😀 ale zvladla som lebo koordinatorka tiez ze to musite takto a takto ale ked prisiel cas tak som mala strach aj pero natiahnut 😀 Vecer sa mi zdalo lepsie pichat lebo to uz mas klud ziadna namaha a za dalsie ked som bola v ten den na krv a volali poobede okolo tretej ze kolko si mam nastavit tak som si hned pichla novu davku
ahojte, prosim vas, ked chodite na kontroly tak nieco doktorovi aj date? napr flasu alebo bonbonieru? neviete ake su s tym skusenosti? dakujem
@smoulinka13 ja osobne nedavam nic lebo si myslim ze na tom aj tak dost zarabaju a to chces vzdy ked pojdes na kontrolu nosit flasu alebo bombonieru 😕 Je to kazdeho osobna vec ci da alebo neda ale mne by to prislo smiesne ked tam budes chodit pondelok streda piatok na krv a sono nieco nosit 😎 Sprav ako uznas za vhodne
@smoulinka13 chodila som tam 5 rokov a nikdy som nič nedávala... prístup z ich strany bol veľmi dobrý 🙂 🙂

@franchise27 v pondelok pojdem na krv............ale tam sa určite potvrdí pozitívny výsledok, pri predošlom tehu som mala ovela slabšiu kolajnicu na 14.dc a hcg bolo 430 a to bolo MA. na tom obrázku to nie je dobre vidieť, ale fakt je silná tá druhá..............najhoršie bude do toho 12.tt a potom už bude väčší pokoj.................takže vám radím, po ET ani nenuchnite do konika a po internete, urebte si s manželmi program na každy den, aby ste sa vkuse zabavali niečim a nemysleli na to...... alebo lepšie povedané, robte presne to, čo vám povedia v CAR-e 🙂