icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
22. jan 2011

@majda27 ahojte, pichnem si ho až večer okolo 18. Ty mas ale šikovného manžela.A kde že si nachladla?

majda27
22. jan 2011

@izzie27 ani nie ze nachladla, len som zacala kaslat. Ale od rana som nezakaslala. Radsej som pod perinu a trosku sa vypotila. Ja len dufam ze na mna neprejdu manzelove bacily. Ale je mu je uz ok. Rano som poriadne cely dom vyvetrala a este ho vyvetram pred spanim. Nech sa lepsie v noci spi..

santana2
22. jan 2011

@izzie27
@majda27 ahojte kočky ono tie bacily su teraz všade ako keby na nas striehli len teraz si to viacej všimame lebo musime byt fit ja sa tiež vyhybam skoro každemu nalievam sa čajom a tiež si nedavam bylinkové pijem len ovocné dam si aj čierny ale taký slabý ešte by som chcela obmedzit kavu pijavala som 2 denne a teraz sa snažim iba jednu aj to slabu a smliekom .

freeze24
22. jan 2011

ahojte babulky.som tu nova a dufam ze sa coskoro dostanem tak daleko ako ste vy 🙂

santana2
22. jan 2011

@freeze24 no vitaj medzi nami ako si už daleko?

freeze24
22. jan 2011

@santana2 ja mam ist este len na bud.tyzden ku koordinatorke.takze este mam pred sebou dlllllhu cestu ☹

santana2
22. jan 2011

@freeze24 neboj ono to ubehne ako voda ani sa nenaždaš a budeš to mat za sebou ja si dnes picham už tretiu inj. menopuru

freeze24
22. jan 2011

@santana2 to mas prve alebo uz druhe injekcie??

santana2
22. jan 2011

@freeze24 to už mam tie druhe čiže picham si rano diphereline a večer menopur a bliži sa mi OPU asi na 1 alebo 2.2

freeze24
22. jan 2011

@santana2 ja som sa doteraz o to nejak extra nezaujimala.opu je prosim ta odber vajicok??

ivankakov
23. jan 2011

dobré ránko, zajtra ideme do MT ku koordinátorke, neviem či sa mám tešiť, alebo začať báť.

majda27
23. jan 2011

@ivankakov treba sa tesit? Ona je veľmi mila, netreba sa jej bat. My ideme utorok na dalsiu kontrolu tak so zvedava ako to dopadne..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja sa snažím celý den len lezat,a lustim krizovky alebo citam alebo pozeram tv.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

majda27
23. jan 2011

@freeze24 Ahojky a vytaj. Nic sa neboj pani koordinatorka je velmi mila a vsetko ti ukaze. Ja si picham rano decapeptyl a vecer gonal. Decapeptyl trosku ale ozaj len trosku stipe. Gonal vobec nie, len som s neho trosku viac unavena a nechce sa mi nic robit.

ivankakov
23. jan 2011

@majda27 no však uvidíme. Chcela som sa spýtať či pred trial testom treba dodržať 3 dni pohlavnú abstinenciu, toto mi nepovedali .

freeze24
23. jan 2011

@ivankakov ahojky.ano treba 3dni abstinenciu.na to som sa pytala lebo aj manzelovi ten test idu robit.

freeze24
23. jan 2011

@majda27 dakujem 🙂 ked sa ide prvykrat ku koordinatorke ides potom este aj za doktorom?ci nie??a este jedna otazocka.ked si bola v martine ked si uz dostala mrsku ti dufam robili vonkajsie sono cez brusko.hmmmmm???

ame
23. jan 2011

@ivankakov super, koordinatorka vam vsetko vysvetli, je naozaj mila, ako pise majda 27

@freeze24 my ked sme boli za koordinatorkou, uz sme za doktorom neboli, koordinatorka mala o ansom zdrav. stave uz vsetko anstudovane, mala uz aj recepty od doktora, takze myslim, ze pri pohovore staci, ked budete len s nou. Ked mas ms, tak ti sono budu robit cez brusko. 😉

@majda27 uz sa aj ja tesim, ked budem doma a vegetit, lebo teraz absolutne nestiham

ame
23. jan 2011

A inak, dnes vecer zacinam pichat decapeptyl, tak sa osmelujem aspon tym, ze zatial na injekciu len pozeram. 😀

graen1
23. jan 2011

Ahojte dievcata, som tu nova, mozem sa k vam pridat 😅 ? ja zacinam s proverou 27.1., od 3.2. picham decapeptyl... chcem sa spytat - ma niektora z vas syndrom PCO? neviete, aka je uspesnost s takouto diagnozou pri IVF?

freeze24
23. jan 2011

@ame si silna zienka a hravo to zvladnes.a vecer sa len budes smiat lebo to vobec nebude boliet.teda aspon dufam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majda27
23. jan 2011

@ivankakov ano treba 3 pohlavnu abstinenciu pred trial testom
@freeze24 ano robili mi sono cez brusko. K doktorovi sa nejde. Len ku koordinatorke
@ame ja doma uz vegetim, nechodim uz ani na pc tak casto ako predtym, radsej lezim v posteli a pozeram telku alebo lustim, samozrejme pijem vela caju mil. tie 4l denne. To pichanie nie je az take strasne, moj manzel hovori injekciam vcelicky, ono len pri prvych 2 alebo 3 pichnutiach budeš citit ze ta to trosku stipe ale inak nic to so mnou zatial neurobilo.Ked sme to zvadli ostatne tak to zvladnes aj ty. Mne by ju chcem pichnut manzel, ale zatial si to picham ja. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len v priprade ze by som to ja nechcela pichnut to pichne on.

ame
23. jan 2011

@graen1 ahoj, ja mam PCO ☹ ale uspesnost by mala byt 😉 aka? netusim? a druhe injekcie mas gonal v pere?
@freeze24 dakujem 😉 tiez dufam

@majda27 zvladnem, zvladla som uz aj horsie...

graen1
23. jan 2011

@ame ahoj 🙂 , nie druhe injekcie mam puregon v pere... ty sa stimulujes na prve IVF alebo uz mas nejake za sebou? ja som bola 2 x na IUI (neuspesne), toto je moje prve IVF...

ame
23. jan 2011

@graen1 stimulujem na 1. IVF, IUI sme s dr. hned zamietli, nakolko mam zrastene oba vajcovody

graen1
23. jan 2011

@ame ja mam vajcovody priechodne (robili mi asi pred 2 - ma rokmi laparku), manzel je tiez v poriadku, len tie moje nestastne vajecniky.... ja som pri stimulacii na IUI brala clostilbegyt a ten mi na ne celkom zaberal (ze sa mi zacali tvorit folikuly), tak dufam, ze aj tieto injekcie budu mat dobry efekt..... ved by mali byt este silnejsie...

ame
23. jan 2011

@graen1 mas odo mna IP

izzie27
23. jan 2011

@santana2 aj sa im snažím vyhýbať bacilom, ale ked u nás v práci polovica ludi je chora a este aj deti na nás kaslú 😠 a mna pobolieva hrdlo.
@freeze24 @graen1 ahojte a vítam vás medzi nami a prajem tvám nech sa vám splní to, po čom tužite 🙂
@ame ja som si ho včera večer tiež dala pichnut a teda mozem povedat že štípal. Dufam ze to uz bude dnes štípať menej

@ivankakov ahoj moja, samozrejme,že sa máš tešiť. Veď to znamená, že už sa pohneš dalej. 😀

ame
23. jan 2011

@izzie27 najhorsie budu asi prve injekcie, potom si uz zvykneme

izzie27
23. jan 2011

@ame ved ano clovek si zvykne na všetko. Uvidím ako to pojde dnes- 2. injekciea je na rade.

graen1
23. jan 2011

@izzie27 ahoj izzie27, dakujeme za privitanie 🙂