Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahoj 🙂 moj problem je endometrioza a k tomu aj zrasty.takze sanca na prirodzene tehotenstvo asi nulova ☹ ak mozem vediet co je PCO?
@freeze24 to su polycysticke ovaria - to znamena, velmi zjednodusene povedane, ze vo vajecniku riadne nedozrievaju folikuly (a v nich vajicka) a namiesto toho, aby "odisli" do vajcovodov sa vratia a nalepia sa naspat na vajecnik (z vonkajsej strany). ten je potom obaleny tymito drobnymi cystami, co je samozrejme zle. takyto vajecnik vyzera ako z porcelanu, alebo ako pokryty perlami....
a u mna je sanca na prirodzene otehotnenie taktiez nulova ☹
ahojte dievcata 🙂 mozem sa vas spytat vy chodite do toho centra heliosu v martine ..preco ste sa rozhodli prave tam? viem ze v martine je este jedno centrum?helios sa vam zda lepsie?neveiete mi povedat ake vstupne vysetrenia robia? a co vsetko ?dakujem
@zibi ahoj 🙂 , ano, ja chodim do heliosu... vies, ked som ja zacala chodit do martina, tak v tom case tam bolo centrum len jedno... (to bolo v r. 2007) a preto do martina, lebo tam sme to mali najblizsie... a ja som tam nadmieru spokojna, takze by som urcite nesla do ineho....a ako pisali aj ine dievcata, ten personal tam je fakt uzasny, su hrozne mili a ludski.... a pokial si spominam, tak mne robili sono a asi 3 x v mesiaci mi brali krv na hormonalny profil.... a manzelovi samozrejme spermiogram....
No vítam nové "tváričky", a dúfam, že sa vám bude dariť....až k úspešnému koncu..
@freeze24 no, tak to viem pochopit. ja mam taky isty problem. tiez neviem, ako to budem riesit. u nas v praci je situacia momentalne dost zla, kazdy sa snazi makat co mu sily stacia a ked ja vyrukujem s tym, ze si beriem dovolenku, alebo sa dam vypisat na PN, tak neviem... no moje vedenie z toho velmi stastne asi nebude....
@icub
@izzie27
@majda27 ahojte dievčence ako sa dnes mame a vidim že sa k nam pridavaju nové ktoré ešte len začinaju .No ja dnes idem na4 davku menopuru a zajtra idem na krv a sono tak uvidim ako to všetko dopadne zatial sa necitim zle len citim trochu vaječniky, som viac ospalá . stale iba odychujem a nalievam sa vodou čajom až mi s toho už pomaly šibe 🙂
Ahojte babulky, vitam nove heliosacky. Vidim, ze stimulacie sa nam pekne rozbehli, prajem vela folikov a novym dievcatam uspesny vstup do IVF.
Tak ja som bola na kontrole v piatok, i vcera. Dnes som pichla posledny dekapeptyl a gonal, vecer o 21.00 si dam pichnut pregnyl, zajtra mam nariadeny kludovy rezim a v stredu rano sa budem hlasit na OPU.
@sylvestra tak to mas super. Ja idem zajtra na dalsiu kontrolu. Dnes som si uz vybavila aj interne..
@santana2 ja sa mam super. Tiez tie vajecniky obcas zacitim, a tiez som strasne ospala a nechce sa mi nic robit. Ja sa tiez nalievam stale cajom a stale aj beham na wc. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sylvestra drzime ti palce nech sa tiez co skoro pridas k nam
ahojky ja som bola v heliose raz a to mi tam lekár povedal že vôbec nevidí žlte teliesko, ani že to nevyzerá na tolľký deň cyklu. a robila som si test a vyšli mi dve // čiaročky, takže si myslím že vždy nieje pravda čo hovorí lekár.
@sylvestra ahoj tak ti budeme držat palce aby to všetko dopadlo tak ako ma a mna to čaká zhruba asi tak o týžden dnes som bola na krv mam iba šest folikov zatial čo povedal doktor vraj by ich mohlo byt aj viac no uvidime
@majda27 zajtra ideš? tiež budem držat palce neviem ako vy ale ja moc dobre nespim a ked pojdem na opu nebudem vobec asi spat .
@santana2 dakujem, ja verim, ze to dopadne dobre 😉 .o foliky sa neboj, este sa ti mozno nejake objavia. nie je dolezita kvantita, ale kvalita - povedala teta embryologicka, tak na to nezabudni.
@majda27 ty daj zajtra vediet tiez, ako si na tom, co sa tyka folikov.
Inak dievcence, ja mavam pocas tejto stimulky akesi nocne mory, take sny, ze des a hruza.a veru, uz mi pred opu zacina ritku stiskat 😀
@sylvestra ja si tiež myslim že doležita je kvalita a v to aj verim tie nočné mory to je všetok ten stres hoci si povieme že nestresovat ale to vnutorné napatie tam je ,aj ked si povieme že sme v pohode telo si to nemysli neoklameme ho 😒
@majda27 ešte mi nevolali maju nejaké problémy s výsledkami vraj dnes budu meškat tak stale čakam ako dalej ale myslim si že mi zvýšia davku tak teraz čakam čakam 😅

@izzie27 tak tak dakujeme za privitanie 🙂 🙂 🙂